maanantai 25. lokakuuta 2010

Ticketin pallotakki 104cm

Hellou, pahoittelen hiljaiseloa monessa suhteessa, mä olen ollut kipeänä, mulla todettiin keuhkokuume ja se on muuten todella hitaasti paraneva näköjään koska vieläkin olen kipeänä.

Mutta asiaakin olisi... jos jollakin jäi saamatta Ellokselta -50% se Ticketin pallotakki niin meillä olisi se 104cm lähdössä eteenpäin. Tai sitten vaihto: muuhun kuosiin (käytettyynkin) 98 tai 104, tai muuhun kokoon jos se menisi jollekkin noista viidestä. Takissa ei ole mitään vikaa, meillä on vain samaa kuosia se haalari joten en kuitenkaan halua takkia samaa kuosia. Ensisijaisesti vaihto ! Myös saa tarjota himoitsemaani VÄLIKAUSI musta/kukka tickettiä takkina ja haalarina myös. Periaatteessa kaikkea saa ehdottaa, mutta ticket to heaven tai molo. Äh, laitetaan nyt samalla siis OSTO ilmoituskin eli haussa on se ticketin mustakukallinen kevään välikausimallistossa ollut haalari tai takki, 104cm mieluiten... sekä Molon hattuja ja rukkasia noille kaikille kolmelle eli koossa 1-5v...



Mistä muuten netistä yms molon rukkasia vielä saisi tai olisi jäljellä? Meidän rainbow haalareista uuppuu sopivat rukkaset.

köh köh, terkuin, TUUSIS

EDIT!
Hei, kertokaa muuten mistä joku suht ok siedettävä (ettei vuosien päästä harmita kuvien laatu) hyvä kamera reilusti alle 200€ kun TAAS olen sellasen hävittänyt? ja kännykän samalla... Mut kamera ensiksi, Jadella on 2v kemut lauantaina.

maanantai 11. lokakuuta 2010

Ticketin pallotakkiin housut ?



Tilasin Juliannalle tuon takin 134cm (vastaa muuten ihan samaa melkeempä kuin pari vuotta sitten oleva 128cm...) ja tarvitsisin siihen housut, Ticketin housuja en raaski ostaa mutta halusin hyvät ja kosteussuojatut housut. Väreinä KIRKAS pinkki, liila (juuri se liila mitä takissa suunnilleen) ja EHKä vaal.pun tai tummansininenkin (mitä takissa on) kelpaisi, mutta ensisijaisesti kirkkaat pinkit tai liilat. Kun en ole kauppoja juuri kiertänyt niin kertokaa te expertit mistä saisi vielä 128cm (jos reilut) tai 134cm kosteussuojatut housut? Lindexin FIX mallisto ei riitä tarpeeksi pitkälle koossa... hintarajana sellaset 40euroa.

Koulun myötä en ehdi kierrellä ja katsella juuri ollenkaan joten olisin kiitollinen bongaus avustanne!

TUUSIS

Ilman kuvia taas mutta jospa silti jotain meiltä teille?



...joku on edelleen löytämättä kameraansa, joo joo, sitä pinkkiä minkä vasta hankki pari kuukautta sitten, en tajua, ei kukaan voi hävittää kameraansa jatkuvasti. Joten ilman kuvia ajattelin silti luetella mitä meiltä on lähtemässä poispäin jos joku haluaa, ensisijaisesti arvostan jos joku pääsee hakemaan meiltä Espoosta ja toissijaisesti postitus. Mä en usko että samoista vaatteista tulee paljon kyselyä mutta jos tulee en lupaa missään aikajärjestyksessä niitä, laita siis ihmeessä viestiä vaikka huomaisitkin postauksen myöhemmin. Jos et ole ihan valmis maksamaan pyyntihintaa niin voit tarjota hieman alle, mä haluan lähinnä näiden menevän seuraaville omistajilleen :)

TALVEEN:
-Ticket to Heaven ruskea baggie vaal.pun fleecevuorella ilman huppua, käytetyssä kunnossa mutta ehjä 92cm 30€
-Ticket to Heaven othello vaal.pun-musta lehtikuviollinen jossa vaal.punainen vuori erittäin hyvässä käytetyssä kunnossa, reilu 92cm (Jossulle 4.5v menis just ja just eli musta voi hyvin sanoa vastaavan 98cm, koska on reilumpia tickettejä kun tänä vuonna) 70€ [oliko samaa huutiksessa mennyt yli satasenkin?]
-KappAhl protec viimevuoden pinkki-musta talvitakki + henkselihousut 110cm, erittäin hyväkuntoiset 40€ (olikohan pelkkä takki 59,90e? ja nämä muuten ovat todella hyviä vrt reimatecit, ticketit yms)
-KappAhl saman protec sarjan sama pinkki-musta haalari 86cm erittäin hyväkuntoinen 25€

VÄLIKAUTEEN:
-Ticket to Heaven 128cm vihreä takki+housut se plain rain eli kosteussuojattua, ei kumikangasta (ostettu stockan hulluilta päiviltä, mukaan ei ticketin kassia siis) takki + housut, housuissa kulumaan, takki eritt. hyväkuntoinen, housut melkeempä vaan kaupan päälle 15€
-Ticket to Heaven 98cm samaa plain rain eli ei kumimateriaalia, mutta tämä ei ole ostettu hulluilta päiviltä vaan siihen tulee mukaan pussi ja tämä on pinkki missä kuminauhat limet, eli mitkä tahansa asusteet sopii mutta limenvihreät käy mainiosti ;) ticketin pussi mukaan, puvun ovh oli jotain 50€ luokkaa? erittäin hyväkuntoinen takki+housut 30€
-P.op pinkki kuoritakki 104cm, todella todella hyväkuntoinen koska pidetty vain muutamia kertoja ja ostettu uutena ja en muista näiden ovh hintoja ollenkaan? mutta oisko 40€?
-Huppa kosteussuojattu ihana vaal.pun.beige ruudullinen takki ja beiget housut joissa sellainen hieman paksumpi välikerros, ei siis talveen vaan nimenomaan välikauteen, aivan ihastuttava, ruutukuosi! 80cm 35€



(hahaa, löysinkin tuosta vikasta setistä kuvan mun arkistoista :D )

tässä ois tällä kertaa... pahoittelen ettei ole kuvia, mun kännykässä ei kamera toimi ja se pinkki kamera on jossain. Jos haluat jonkinlaista kuvaa mitä ostat niin kyllä mä jonkun kuvan tuolta netistä varmaan bongaan. Mutta mielummin nouto näissä niin näet itsekkin aina kunnon tarkalleen!

TUUSIS (poskionteluntulehduksessa ja kurkunpääntulehduksessa sairaslomalla kotona keskiviikkoon saakka)

ps.AINIIN hanna@wahlsten.net on se mailiosoite johon voit laittaa suoraan vaikka lisäkysymyksiä ;)

torstai 7. lokakuuta 2010

Myydään lahopää


Heips
Olen ajatellut et pitää näpytellä muutama talvijuttu vaikka blogiin kun mä olen itse niin surkea saamaan tonne huutikseen mitään aikaiseksi, mutta ei, en taas pariin viikkoon ole löytänyt kameraani, sitä pinkkiä, joka ehti mulla olla ehkä kuukauden...
Tarjolla olisi ainakin tämä, traderan kuvilla: huusin tän ihan ekana talviostoksena Jossulle ja sen meille tuli kesto 8vkoa. Noh tarvetta ei enää ole kun yksi toinenkin "ylim" talvisetti Jossulle jo on, kun menin NIILOILOSTA tilaamaan Jadella, Jonelle ja Jossulle Ticket to Heaven palloja... ;) Kiitos NiiloIlon Annelle erittäin paljon!!! Kuvia laittaisin mutta... se kamera. Onneksi otin Jadellekkin koon 86cm, vaikka viimevuotinen baggie mallin 80cm oli tosi reilu niin tuo 86cm oli kuitenkin hyvä, siis onhan se reilu, muttei liian iso, kuten tottuneesti ennen olen ottanut parikin kokoa pienempää tickettiä meille. Jadelle 86cm, Jonelle 98cm ja Jossulle 104cm ja koot on nappiin.

Noh anyway, tässä olisi tällainen unisex ticket to heavenin talvitakki ja housut, erittäin hyväkuntoiset käytetyt koossa 104cm tarjolla eteenpäin. Katsoin maksaneeni setistä n.68€ (posteineen jotka olivat muuten tuosta summasta 27e!) joten 65eurolla lähtee eteenpäin, mielellään HAKU Espoosta, mutta jos olet valmis odottamaan tämän hitaan lahopään postitusta niin voin postitellakkin, mutta jos sulla on hakimahis, se on ensijalla. Jos kiinnostaa niin : hanna@wahlsten.net maililla heität.

nyt palaan takaisin flunssan pariin ja sohvalle, koulupäivät tuntuvat entistä väsyttävimmiltä kun on itse kipeenä... :(

TUUSIS