keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Kirppikselle taas menossa !

Mä otin aluksi Hannan Piilo kirppikseltä pöydän kahdeksi viikoksi, se pöytä muuttui kahdeksi pöydäksi kahdeksi viikoksi ja tulopäivänä. Kun eilen aloitettiin toinen viikko (edelleen kahdella pöydällä) niin soitin tänään Hannalle että hei, tarvitse vielä kaksi pöytää lisä kahdeksi viikoksi. Eli mulla on siis KAKSI pöytää Piilossa kuukauden ajan.

Syy noiden lisäviikkojen ottamiseen on eka viikon suuri(n?) myynti, eikun ihan oikeasti, siivoan koko ajan meidän (edelleen) kolmen nuorimman vaatteita ja tänään menin tappomeiningillä meidän sisävarastoon. Tungin sinne vihdoin kaikki topat samaan paikkaan (ne oli tungettu meidän "välikausikaappiin" ihan väkisin...mun piti vaihtaa ne omalle paikalleen "vähän myöhemmin" mutta se nyt tulikin tänään, paljon myöhemmin) sisävarastoon nätisti henkareihin kaikki haalarit ja takit roikkumaan, niiden yläpuolelle hyvää hyllyyn laitoin toppahousut ja toppa-asusteet (se tila on iiiiso...) ja sitten vielä eri hyllylle ison ison (popin, tiedättekö?) kassillisen talvikenkiä, sekä kun ne yläkaapit oli jo täytetty pakkasin ISOON (tiedättekö missä tupper tavarat tulee myyjille, sellainen metri kertaa 1,5m systeemi tai ainakin valtavan) iso, täyteen vielä talvikenkiä, mahtui ne just ja just... ja sitten huomasin vielä äsken että toisessa kenkävarastossa olisi ollut muutamat talvikengät... kyllä, mä itsekkin järkytyin noiden kenkien määrästä, mutta ajattelin et katsoo sitten ensi talvena jalkojen kokoa (kun mä haalin niitä ihan oikeasti alesta -70%) ja myy sitten ennen talvea turhat (vaikka piilossa) pois.

ainiin, se syy niiden lisäviikkojen ottamiseksi (tiedän mun teksti on sekavaa... ihan sama :D ) oli se kun olin laittanut noi topat tuonne, kävin läpi muun sisävaraston, löysin 4 kassillista kesävaatteita (hei olin jo "löytänyt" mukamas KAIKKI ja lapsilla oli jo niissäkin liikaa ja karsin pois) ja nyt vielä LISÄÄ. Eli PIILOON lähtee tosi paljon kesävaatetta nyt myös. Kaksi kassia löytyi myös välikausiasusteita... ja välikausikaappia siivotessa lähti paljon kosteussuojattuja ulkohousuja (reimatec, ticket, jonathan) pois sekä takkeja, muutama toppatakki ja haalari lähti myös jo kokeiluun kiinnostaisiko jotakuta (mua hei kiinnostaa jo nyt ainakin ostaa jos löytyy kiva kohtuuhintaan). Eli pöydät ei notku kuukautta samoilla kamoilla vaan lisää tulee joka viikko, tähtään tiistaisin niitä viemään mutta päivä voi vaihdella ti-to välisenä.

ja en... en kehdannut ottaa enää kuvaa noista kasoista jotka pitää hinnoitella... ;)

TUUSIS