lauantai 17. syyskuuta 2011

Korkeasaaressa...

...käytiin tänään. Ei jaksa ihmeempiä kertoa, sitä samaa siellä, eläimet on lapsista yhtä kivoja yms. Kiva mutta väsyttävä päivä...





Hyvää yötä!

TUUSIS

PS: Kuvissa ei ole Ticketin mainosten lapset! Vaikka hieman jälikäteen siltä näyttääkin osaksi :P

torstai 15. syyskuuta 2011

Lastenvaatekirppis

Heips, mä en ehdi nyt nappailla shotteja (kuvia) mutta jospa illalla, lisään ne sitten!

Mutta pakko oli tulla kehumaan, mä en ole 4kk (vannon!) käynyt yhdelläkään kirpparilla Espoossa, en itseasiassa missään muualla kuin Piilo-kirppiksellä, aikaa ei ole ja Piilossa nyt voisi asua kun siellä on niin mahtista!

Niin, se ei ollut se kehu, etten ole käynyt muilla kirppareilla vaan se että Espoossa siinä onkohan se Olaria oli avattu uusi lastenvaatekirppis Nella ja Nuttu http://www.nellajanuttu.fi/ ja se oli kyllä tosi kiva! Tietty se on aina tuurista kiinni mutta sieltä löytyi tosi paljon hyviä juttuja! Kiersin myös Akseli kirppiksen (jonka ohi menen 2krt päivässä mutten ole tosiaan siellä käynyt viimeaikoina) sekä Olarin tavallisen kirppiksen, niistä ei löytynyt juurikaan mitään (en osta kamalasti enää turhaa, uskokaa vaan!) vaikka ne kooltaan on paljon isompia. Lastenvaatekirpputori on kyllä mahtava juuri kun etsii lapsille nimenomaan. ja ei, en tunne nellanutun pitäjää ollenkaan, joten kehu sinne on täysin "aitoa" !

Karpaloita blogissa oli ihana ciraf toppatakki minkä olisin halunnut ainakin tsekata... en löytänyt Olarin prismasta sitä ollenkaan, mutta WINKS ! Kaikille Espoolaisille jolla on vauva, Olarin prismassa oli rainbow teippivaippoja ISO paketti (n.45kpl?) 3-6kg KOLME PAKETTIA 3€, eli 1€ paketti!

terkuin,
TUUSIS

perjantai 9. syyskuuta 2011

Asuuko teillä asusteita?

Meillä asuu. Liikaa. Oliko yllätys, no.... ei.

Tässä on kuva (edelleen, kuvanlaatu on todellakin huonoa, mutta kännykkä on vaan niin kätevä, napsasta nopeasti, digikamerani on jossain paikassa "tallessa muttei tiedossa" ja sellainen iso ei järkkäri mutta iso ja hyvä kuitenkin on liian iso että jaksaisin raahata sitä, muuten siis koko kuva jäisi ottamatta joten ei auta kuin tyytyä tähän kuvanlaatuun ja kuvanottajan [mä] kykyihin, tai ainakin puuttuviin sellaisiin.
Siis alusta, tässä on kuva kun otin kaikki talviasusteet pois kaappien perältä ja nämä piti käydä läpik, vasemmainen pieni kasa on Jeren ja Julin, ei paha ja siitäkin tuli karsittua, toiseksi vasemmalta on Josefinan kasa, liian iso, karsittiin paljon pois,keskinmäisistä oikealla on Joonatanin kasa, mitä myös karsittiin paljon ja vikana eli oikealla on Jaden kasa, mistä osa oli pieniä ja muutama muu pois. Näiden karsittujen tilalle ei tule uutta kasaa kaikkea, vaan harkitut muutamat toppiin sopivat hatut, eli muistaakseni viidellä lapselle on hankittu ehkä viisi uutta hattua ja ehkä 30kpl lähti Piilo kirppikselle... rukkasissa kävi hyvin, viime vuosilta/vuodelta on jäänyt niin paljon uudenveroisia että tarttettiin vain muutamat rukkaset, ja silti niitä on reilusti.



Toppaa on kuvatta OMIIN tarkoitukseen näiden kahden kuvan verran ja tätä ei ollut tarkoitus blogata, mutta bloggaan sitten tarkemmin meidän talven kun se on lopullisessa kunnossaan asusteineen kaikkineen.

Jadelle siis täksi talveksi :
1.Cupcake sydäntakki ja pilkkutoppahousut 98cm (uusi nyt ostettu)
2.Ticket to Heaven violettipallohaalari 86cm (viime talven ollut jo käytössä)
3.IdaT siilihaalari 86-92cm (käytettynä ostettu piilosta)
4.Benetton vpun villakangastakki 86cm (käytettynä ostettu piilosta)

Småfolk haalarin myin koska se oli uusi laput kiinni enkä halunnut varahaalarin olevan oikeasti niin kallis, ja toi IdaT oli tosi kiva ja hinnaltaan sekä käyttötarkoitukseltaan paremmin vastaava.

Ticket to heaven crimson print eli "unikkohaalari" oli 98cm ja siis vielä Jossulle 5v sopiva alkutalveksi joten ei siis Jadelle ollenkaan vielä.
Ticket to Heaven lehtikuviollinen vpun-musta-valk takki 92cm, siihen Lenne vpun housut, reiman mustat housut ja ticketin pinkit housut on liian isot myös vielä Jadelle, ensi vuodeksi säästetään koska settiin on vielä ihanat asusteet UNQ yms tallella.




Vielä lopuksi liittyen siihen mun huhuiluun Lindexin sateenkaari legginseistä, mä ehdin saada vain Jadelle noi 92cm:set ja ne on aivan ihanat! (ainoa kuva minkä löysin siitä niissä, sori taas huono...) ja edelleen jos joku näkee niitä omalla (pk.seudun) Lindexillään koossa 110cm tai 116cm tai jaksaisi tehdä ison vaivan ja postitella mulle, olisin kiitollinen, netistä on loppu juuri nuo koot. Mutta mieluiten hakisin täältä ja 104cm kiitos vielä Jadelle odottamaan ja 122cm Jossulle odottamaan haluaisin myös :)



Eipä tässä muuta...

TUUSIS

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Mä haluan nämä!!


http://www.lindex.com/fi/Product/ImageZoom.aspx?id=15675978

Onko kellään tietoa olisiko missään Lindexissä noita jäljellä enää 110 tai 116cm meidän Jossulle?

PS:Lue aikaisempi postauksenikin tältä illalta (yöltä)

blokkaako vaiko eikö (mm.Tukholmaa)

Vaikka otsikko on mitä on; kyse ei ole nyt siitä sulkisinko blogin tai lopettaisinko bloggaamisen, vaan siitä että pari päivää olen miettinyt bloggaisinko, mutta sitten tuntuu että mistä, onko mulla mitään uutta tai JÄRKEVÄÄ sanottavaa, mitään oikeita fiksuja, HYVIÄ kuvia. Näistä mitään ei ole kuvat on huonoja ja sanottavat ei ole järkeviä. Koittakaa kestää, silti palaa.

ELOKUUSSA meillä oli talvihaalareiden sovittelua jo. Mä rakastan näitä ulkovaate aiheita koko ajan, mä olen nyt hieman uudestaan alkanut lukemaan blogeja ja huomaan klikkaavani ne samat tuttujen blogien lisäksi vanhoja tuttuja blogeja sekä uusia missä vaan talvivaatteita tai asusteita yms vilahtaa :)

Tässä kuvassa kokeillaan Jaden Benettonin villakangas takkia (koko 86cm...) ostettu Piilo kirppikseltä oiskohan 14eurolla? sekä Tinttu.comin hattu samasta paikkaa 12eurolla, huomasin myöhemmin siis samat hatut siellä olikohan myös 12€ mutta tämä oli kokoa isompi, koko 49cm mahtui jopa Jossulle 5v.



Tässä taas sovitellaan edelleen Jadella siskonsa vanhaa Ticket to Heaven puna-pinkki-lime lehtikuviollista 92cm toppahaalaria, makuuni liian iso vielä. Mä en edes nyt muista menikö se säästöön odottamaan ensi vuotta vai veinkö sen Piiloon myyntiin.



Tämä småfolk 1-2v eli 86-92cm ja Jadehan on kohta jo 3v, oli ihan ok kokoinen talveksi mutta meillä oli kaksi haalaria jo ja myin sitten tuon pois jo, kun ei me kolmea käytetä (vaikka kuinka haluaisi!)



Jadella on tässä siskonsa vanha niinkutsuttu "unikko" ticket to heaven haalari eli oikealla nimellään crimson print, tykkään tästä kuosista tosi paljon ja täähän on tuotu joskus Tukholman T2H:sta jollain pienellä alella, ei irrotettavaa vuorta ja hieman ohuempi malli, koko 98cm, Jadelle liian iso mutta kappas 5v siskollensa hyvä alkutalven haalariksi, kun tarvitaan ohutta toppaa tai välikausihaalaria kerroksilla.



Tässä on uusinta Tickettiä, ihastuin kuosiin. Tämä tuli niiloilosta Jossulle 110cm, enemmän ehkä juuri keskitalveen ja lopputalveen, leveä se on mutta toisaalta viime talvelle otettu 104cm menee myös ja ei tossa nyt hihanpituuskaan ylivoimainen ole, sekä ottaen huomioon ettei muksulla ole alla kun aluspaita. En siis katunut kokovalintaa ja pysyin 110cm:ssä.



NiiloIlosta tuli meille myös Cupcakea, Jossulle takki ja housut 116cm, onneksi en ottanut pienempiä, nämä ovat tarpeeksi reilut muttei kuitenkaan liian isot. Takki kyllä vaihtoi väriä! Jossulle tuli sama kuin Jadelle alla olevassa kuvassa.



Jaden sovittelua tässä, pienin koko oli 98cm ja mietin tilatessa että se on varmaan liian iso ja pienempää ei ole, mutta hyvä se oli. Jade oli täysin jo ärsyyntynyt sovitus hommaan ;)



Sitten tinttu.comista tilatus toisen hatun sovituskuva, näyttääkö miltä? Arvatkaa koko? Jade kuukauden päästä 3v.



Jonekin sai jotain uutta edes talveksi (kyllä uskokaa pois, Jone ei saanut mitään muuta toppaa uutena, siskonsa vanhan sateenkaari haalari, viime vuotinen kauppatakki mahtuu sekä siskon mustat toppahousut tähän takkiin) ensin tilasin Jonelle myös Cupcakin tähtitakin mutta en mieltynyt siihen livenä juurikaan, en ainakaan 109e verran, joten sitten pulmailin ja mieti mutta tämä näytti heti meidän takilta! Villervalla ja Poikien tyyliin Mia:n puhelinneuvojen mukaan, koko 110cm oli nappi ostos.



Taas sovittelukuvassa kolmas tinttu.comin hattu, sama kuin ekassa kuvassa, eri värinen vaan, miltä näyttää, sopivalta, pieneltä?




noniin, kuvien laatu huono, asettelua ei ole olemassakaan. Tällaista meillä.

Tuntuu että olisi vaikka mitä blogattavaa, meidän talviasuste läpikäynnistä on "in action" kuvia ja jopa sellaisia että mitä meillä on mihinkin settiin, joo, kyllä mä niitä kuvia vielä otan mutten mä niitä jotenkin enää tänne saakka saa.

Tukholmasta!!!

Käytiin nyt viime la-ma laivalla ja oltiin sunnuntaina Tukholmassa, ystäväni ja hänen 6v kanssa sekä mä ja kaksi pikkuista mukanamme. Kivakiva, ei sitten ollut kummallekkaan tällaisessa päähänpisto lähdössä tullut mieleenkään ettei ticket to heaven liike ole auki sillon!! No ei se nyt maailmaa kaatanut, mentiin minityylin blogista katsottuun lähipuistoon (nimeä en muista?) ja sitten perus NK, Åhlens, matkalla jotain. Mä shoppailin jotain, pienet luvatut lelut pikkuisille ja ja... en mä muista? Jotain hm:stä. Mutten siis mitään hienoa ja järkevää. Laivaltakin tuli ostettua skumppaa ja karkkia, kaikki nämä senkin edestä että ticket to heaven ei ollut auki :D matkaseura, eli K, olin kyllä mahdoton! Osti vaan kolmet sukat Åhlensilta. No matkakuvia ei juurikaan ole, eikä mtn ostopostaustakaan, ainakaan nyt just tänä iltana joka onkin tätä myötä jo yö! (mä olen ollut kipeä ja tänään nukkunut päiväunet ja nyt sitten pirteä... ja bloggaaminenhan ei edistänyt tätä mun nukkumaankäymistä yhtään...)

mutta tässä silti yksi kuva: kaksi mun, yksi ei. Arvatkaa vaatteista :D


TUUSIS