keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Heinäkuun ekat

Mielestäni ihana kuva, jossa Jadella on vielä ihanan "onnellinen" ilme :D

Tässä tulee eka heinäkuun bloggaus, eka shoppailu, ekat kuvat lapsista ja sitä rataa.

Eilen olin siellä Tallinnassa ihanan naapurin kanssa jonka seurassa ei ole tylsää! Nautin täysin matkastamme ja mikään ei harmittanut ja oli hauskaa, vaikka seuralaiselta tuli aamulla tekstari että pahoittelut et meni vähän yli, ei mitään yli, kerrankin oli kivaa! Mä tosiaan nautin alkoholia piiiiiitkästä aikaa reissun aikana (n.14h) ja join 5 pientä 3-olutta, juu, ja yöllä heräsin päänsärkyyn ja kävin suihkussa ja napsimassa särkylääkkeen ja totesin ettei ikinä enää ;) todellakaan en juonut kaikkea edes yhteen putkeen, vaan tuon koko päivän aikana, mutta mulle teki tehtävänsä, mulla on niin huono viinapää, eikä se haittaa toisaalta, kun en yleensä (siis ehkä kerran vuodessa) otakkaan.

No asiaan: Kiitos Shaolille vinkistä missä Tallinnassa on Lindex! En todellakaan sitä tiennyt että siellä edes ON sellainen, käytiin siis kahdessa, jossain pitkällä prismastakin eteenpäin Kauppakeskuksessa ja siinä Vanhan kaupungin Lindexillä. Saldo oli kiva: ekasta (vanhan kaupungin) liikkeestä löysin viimevuotisia kesävaatteita, tuota ARJEN PYÖRTEISSÄ blogin etusivulla olevaa froteesettiä olen oikeasti etsinyt ja kaipaillutkin, niitä löysin ja ostin heti 74cm ja kaksi 80cm :D myös omppusarjan yläosan (mulla omppubody jonka olen huutanut POIKIEN TYYLIIN MIALTA), ja tuo sini-punainen setti (jota havittelen eri väsienä kesän jälkeen mun naapurilta =D ), kaikki olivat alennuksessakin siis. Toisesta Lindexistä löysin vielä nuo froteetakit ja mekot puoleen hintaa, suomessa ne on vielä normaalihinnoissa ja ostin edellisenä iltana sellon reissulla juuri ne samat kaksi isompaa! No kyllä raahasin ne 15€ takia halvemmalla suomeen ja palautan ne jo ostetut, näissä mekoissa tykkään katsoa että iso hallitseva kuva kuten tuo jellona on tuossa on oikeinpäin edessä... sekä nuo froteetakit, ostin jadelle 86cm ja Jossulle vielä tuon vihreä, sillä onkin jo oranssi, musta noi froteetakit ei muuten ole ainakaan reilua kokoa! Sitten löysin myös tuollaisen liilan kissa velourtunikan jota en itse bongannut suomesta (tai sitten en silloin ollut kiinnostunut luultavimmin) ja ostin senkin alesta, Jossulle.


Jadelle ed. vuoden kesää alesta



Jossulle ja Jadelle takit ja kaikille kolmelle mekot
Jossulle velourtunika

Sitten kävin tutussa HUMANASSA eli heidän "uffi" kuten mimon äitee Hanna sanoi, vaatteet ei ainakaan virosta tule koska niissä on paljon H&M mitä niillä ei ole ja jossain lastenvaatteissa oli ruotsalaisiin/tanskalaisiin viittavia lasten nimiä, no siellä oli kaikki vaatteet 40kr kpl eli 2,65€, kuvissa ei ole mukana itselleni ostettu Lindexin ja H&M:n peruspaitoja eikä löytöjä jossa esim tasaraitapaita laput kiinni (joku piraatti ovh 9,90€) sekä aito Marimekon raitapaita ruskea-beigenä, kuin uusi. Mutta tässä lasten löydöt:
Jonelle Name It farkut 86cm todella hyväkuntoiset
Vitamins caprit Jossulle ja Juliannalle George hellemekko

C&A (mikä merkki tää olikaan?) PELLAVA ihana mekko jossa ihania yksityiskohtia ja DPAM maatuska velourpaita, aluksi mietin pidänkö paidasta mutta on se ainakin erikoinen! Jadelle kummatkin.

Disney Storen lila mekko talveen, H&M:n rusk. Nalle Puh mekko ja H&M:n kukkainen mekko, kaikki Jadelle 80cm (DS 18m).

Meidän pesua, ollaan lähdössä Jeren sylikummin tytön Julian 1v synttäreille :) ei kovin juhlallisissa muttei ollut niin tarvetta kauluspaitoihin, mietin kyllä kaikille 3:lle tytölle sitä popin mekkoa (kyllä ostin sen alesta Jadellekkin...) ja pojille kauluspaitoja mutta en sitten halunnutkaan.

Jade hermostui kuvaamisena olemiseen joten isot vielä



TUUSIS

12 kommenttia:

Suwi kirjoitti...

Ihanat löydöt Tallinnasta! Mäki haluun sinne shoppaa =)
Ja lapsoset niin ihanasti puettu samiksiin voi <3

Tuusis82 kirjoitti...

Suwi, sun pitää lähteä mun seuraksi ens kerralla :)

bellus kirjoitti...

Kivoja löytöjä, etenkin tuo keltainen omenatoppi on ihana <3
Lapset taas niin suloisia :)

Katja kirjoitti...

Ihana kuva lapsista yhdessä, semmosia tulee otettua meillä ihan liian vähän.

Roosa kirjoitti...

Söpöt yhteiskuvat!

milla kirjoitti...

Ihana tuo maatuska velour paita!
Jännä että noita frotee settejä löytyi! Itse ostin viime kesänä meidän setin ja tosiaan Neea 1v3kk käyttää edelleen viime kesänä ostettua 68cm settiä :D

Pitäisköhän lähteä tallinnaan hakemaan isompaa kun olen sellaista etsiskellyt :D

Laura.Ny kirjoitti...

Mä lähtisin mielellään myös, en ole ikinä käynyt Virossa :D
Ilmeisesti ne lauttamatkat ei maksa juuri mitään?

Tuusis82 kirjoitti...

Milla: mä ostin Jadelle 74cm ja 2kpl 80cm, mäkin uskon et ne 80cm menee ens kesänä kun Jossullekkin se melkein mahtuu (3,5v).

Laura, se eckerölinen matka on ollut ilmainen viimeiset pari kertaa kun mies sai lahjakortteja, mutta yleensä ostan huutiksesta alle 10€ lahjakortin ja menen sillä edestakas :)

shaoli kirjoitti...

Kiva että vinkistä oli iloa. Mä kanssa bongasin tuon Humanan, mutta ei menty sinne ollenkaan.

Meillä matka maksoi just Eckeröllä 10 euroa. Se vain kestää 3 tuntia ja takas vielä puoli tuntia lisää.

Mä olen pärjännyt kaksi Tallinnan reissua pelkällä jalkakivulla, kun ei juomaksi maistu Pepsiä vahvemmat. Olenkin nössö.

Tuusis82 kirjoitti...

Tää oli minunkin eka kerta kun tallinnan reissulla otin alkoholia, kertoja on kyllä ollut varmaan 30 :)

Anonyymi kirjoitti...

Kerrotkos mullekin niitten Lindexien siainnit ja sen "Uff":in myös (ja muutkin tärpit) t.Viikon päästä lähdössä :)

Tuusis82 kirjoitti...

UFF oli humana eli www.humana.ee ja en tiedä tien nimiä mutta yksi oli kaubamajan tuntuvilla ja toinen stockan pääovesta tien toisella puolella matalan rakennuksen kulmassa hieman vasemmalla, keltaiset pohjat ja humana mustalla. Lindex oli siellä vanhassa kaupungissa mcDonaldsin jälkeen oikealla (mäkkäri vasemmalla) helppo löytää ja se toinen Lindex oli taksimatkan jälkeen jossain kauppakeskuksessa, vanhassa kaupungissa oli INFO josta näitä kysyin :)