perjantai 27. helmikuuta 2009

Miten miten miten ja miten?

Te kaikki muut ent. vauvabloglaiset olette saaneet hienoja sivuja aikaiseksi, miten mä en taaskaan tätä osaa?
1.En osaa lisätä tuohon alkuun jotain kuvaa ns. taustaksi
2.En osaa tehdä sitä blogilistaa missä te kaikki rakkaat olisitte
3.En osaa vaihtaa värejä tästä blogista
4.En osaa lisätä kuvia

tuossa tuli nyt mitkä huomasin...

nyt osasin kai lisätä ne blogit, oliko tuossa kaikki vai meninkö jo sekaisin?
MUTTA, en osaa muokata muuten tätä ;)

Kiva tosin että te lukijatkin olette löytäneet tänne!

Nörttaaja, hei... kerro viisaana kun olen lukijana muutamassa blogissa, miksi mun koko etu ja sukunimi näkyy? en halua...

3 kommenttia:

Tuusis82 kirjoitti...

kokeilen itse onnistuuko...

Tiirikka kirjoitti...

Hihi, nörtti pelastaa. ;3

Nimen pois saaminen:
Meneppäs hallinta paneeliin. Siellä on "muokkaa profiilia" linkki. sieltä yksinkertaisesti poistat etu- ja sukunimesi, niiden ilmoittamista ei vaadita.

Jos et tykkää blogin fontista tai fontinväreistä, niin siinä kun teet posteja on ylhäällä tekstit, asetukset ja ulkoasu linkit, ja ulkoasusta aukee alas pikku linkkejä, joista yksi sanoo "Kirjasimet ja värit." Blogimallista saa sitä ulkonäköä vaihdettua ja muita värejä niin helposti kun voi koodaamatta riviäkään, mutta tarjonta ei ole kaikista laajin. ;3 Mutta eiköhän sieltä kiva löydy!

Kuvan saat sivulle samasta paikasta "sivuelementit" linkistä. siellä voi siirrellä ja lisäillä noita bokseja tuohon sivuun. :3 Mutta myös muokata niiden sisältöjä. Siitä aivan ylimmäisestä muokkaa linkistä saa päätettyä tuon nyt sulla sinisen palkin värin, mutta siitä toisesta voi hallita mitä tuossa ylälaatikossa on ja lukee, taitaa lukea siinä jossain ylätunniste. ^^ Sieltä sinne saa kuvankin. Klikkailet vaan sen laatikon muokkaa nappulaa niin se antaa ikkunan mistä tehdä juttuja.

Kuvat blogiviesteihin lisätään siinä vaiheessa kun kirjoitat postia, siellä on pieni kuvake jossa on vuori tai jokin siinä missä on kaikki muukin, abc-kuvakkeen jälkeen. Se voi näyttää ensin hallulta kun siinä saa määritellä millä puolella kuva on (voit siis kirjoittaa kuvan viereen ja iskeä niitä keskelle tekstiä eikä tarvii aina loppuun pistää), mutta kokeilemalla sen oppii! ^^

Toivottavasti auttoi. O.o'

Tuusis82 kirjoitti...

Hei nörttaaja, mulla ei ole tuossa osiossa mun nimeä edes kirjoitettu, joten en tiedä mistä se sen poimii??

kuvan lisäämistä kohta koitan...