maanantai 5. lokakuuta 2009

Kenkiä huutikseen

Listaan tässä muutamia käytettyjä hyväkuntoisia eccon gore-tex kenkiä huutikseen (22 ja 24) ja uusia viking gore-tex talvikenkiä 25 ja 26... katsokaa -J-:n tunnus OSKARINOKSA (mä en saa mitään ikinä postitettua, ja enkä juuri listattua...) myös mulla on kasa uusia 20, 21 ja 22 viking goreja... jos joku sattuu tarviamaan voi kysyä.

Jonelle tarvitsenkin 26 koon kengät! Sillä on ensinnäkin jalka kuten isällään: vasen isompi vähän ja nuo eccot 24 on sellaiset että menisi juuri NYT ilman villasukkaa, eli niissä on se 0,5cm vaan tilaa. Aluksi muuten katsoin et kengät on 25 kokoa ja miten sillä nyt niin iso räpylä on, mutta olikin 24... ja noi 25 ja 26 mitkä myyn on selvästi tyttöjen, en viitsi Jonella käyttää.

Mietinkin tilausta tuonne barnskospelialiten (tai jotain) jos joku pk-seutulainen haluaa tulla kimppaan! meitsi haluaa ne sydän superfitit talveksi Jossulle ja jotkut söpöt Jonelle... tai sit ostan Jonelle vaan ne hullareiden superfitit!

TUUSIS

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saatan olla väärässäkin mutta välillä tulee fiilis että harrastat melkoista trokausta. Mainostamallasi Akselin kirppispyödällä taisit kaupata esim. Muumitakkeja 4 kertaa niiden hankintahinnalla. Ja Ticketin Outlet-tavaraa taitaa Huutiksessa mennä hankintahintaa kovemmalla summalla. Eihän se tietysti kiellettyä ole, mutta jotenkin pirun vastenmielistä ja vastoin kierrätysideologiaa.

Tuusis82 kirjoitti...

Moi anonyymi :) Mä en oikeasti harrasta omasta mielestäni rehellisesti trokausta: mutta, kyllä laitoin 8€ hinnaksi uusille muumitakeille mitkä sinne vein (säästin meille vielä 2kpl ja yhden myin sillä 2€ Jaden kummille) mutta miksi olisin laittanut 2eurolla ne koska esim sielläkin käy paljon trokareita ja ne olisi varmasti ne ostaneet! Kuten se yksi nainen joka koko kesän hietsussa myi ja nyt joka vkonloppu myrtsissä ostamiaan kamoja ;) mutta, muumitakitkin ostaessa ajattelin omaan käyttöön.

Ticketin kamat mitkä ollaan myyty / myymässä on kyllä laskettu tosi tarkasti sen mitä olen maksanut! siis esim niitä fleecevuor. takkeja maksoin n.38€ kpl ja lähtöhinta 40€, musta trokari ottaisi enemmän välistä kuin 2€, no ihan sama, mulla ei siitä 2€ ole paha mieli tai jos ne on noussut siitä niin hyvä vaan ;)

mutta joo, mä olen niin pöpi että ostan tosi paljon enkä voi vastustaa esim hyviä tarjouksia, mutta en kyllä raahaa mistään mitään pelkässä trokaus mielessä! ajattelen kyllä ehdottomasti että no JOS ei tule käyttöä niin saa omansa pois.

Mutta vapaasti saa olla sinusta vastenmielistä, mutta omatunto on tässä asiassa kyllä puhdas sinänsä, muutaman euron voitolla ei varmaan kukaan ruotsista käsissään tickettejä raahaa =)

mutta kiitos kommentista, jokaisella on oikeus mielipiteeseensä ihan vapaasti, ja ymmärrän oikeasti pointtisi, mutta esim ne muumitakit, ne varmaan olis kantsinut jos oikein trokari olisi laittaa heti silloin huutikseen jollain 25€ eikä säästää 6kk kaapissa ja myydä 6e kpl voitolla (myin muistaakseni niitä 3kpl?)

Mari Wee kirjoitti...

Joo anonyymi, kyllä se on oikeesti niin sekopäinen, että se ostaa ne kaikki omille lapsilleen. Sitten se menee kotiin, funtsaa vähän aikaa, käy parissa muussa kaupassa ja löytää jotain kivempaa (aina on mahdollista löytää jotain kivempaa, vaikka juuri luuli löytäneensä jotain niin ihanan limeä/turkoosia/ruudullista/yksiväristä/mitävaan ettei toista olekaan), ostaa sen ja toteaa hetken päästä, ettei kamat mahdu kotiin vaikka kalusteet kantaisi ulos. Lastenvaatefriikin ostokäyttäytyminenhän on varsin irrationaalista - voisin tehdä siitä vaikka gradun ja voittaa tiedepalkintoja - joten sinuna en arvioitsisi noin kärkkäästi :D

Huutiskamat kulkevat tästä mun sormien läpi suurimmaksi osaksi ja muistan kyllä 100% varmuudella, että kaikkien uusien tuotteiden lähtöhinta on ollut alhaisempi kuin alkuperäinen ostohinta. Markkinat määräävät lopulliset hinnat. Kyllä sieltä Huutiksesta ihan oikeitakin trokareita löytyy, valitettavasti haukut nyt kyllä väärää puuta.

Mari Wee kirjoitti...

Edit: en olisi minäkään raahannut saakeli soikoon ainuttakaan Tickettiä pitkin Ruåtsinmaata ja -laivaa, jos olisin tiennyt, että se niihin kyllästyy alta aikayksikön, ja joudun vielä kaiken hyvän lisäksi listaamaan ne(kin) Huutikseen. En edes kahden euron vaivanpalkalla.

Tuusis82 kirjoitti...

hehee... ja mie vielä oikeasti YRITÄN hillitä itteni, ettei -J- totaalisesti murhaa mua joku kerta tukehduttamalla mut noihin meidän lastenvaatteisiin ;)

itseä ärsyttää esim ne anneli mikä onkaan ja dzdz trokarit jotka kävi samoihin aikoihin ostamamassa KASAN ticketejä jesperistä kun mä ostin Jonelle sen yhden.. no sekin on niiden asia mut myönnän että nyt kun kaipailen kokoa isompaa, niin en halua sitä huutaa 40e kalliimalla trokarilta ;)

Anonyymi kirjoitti...

tottakai on pelkkää plussaa jos saa omansa pois, ei kai sitä hyvätekeväisyyttäkään tarvitse tehdä!
kenkävinkiksi, katsohan tuusis myös www.brndos.fi, paljon kenkiä eikä postareita!

Reettamon kirjoitti...

Pakko sanoa tähän asiaan jotain ihan vaan sen vuoksi, että tuo kommentti oli jätetty anonyymisti..

Omasta puolestani voin sanoa, että minusta on ainakin ihan ok ottaa omansa pois. Meillä ainakin tulee tehtyä virheostoksia (usein juuri alesta) ja myyn huutiksessa sellaiseen hintaan mitä vastaavasta tavarasta siellä pyydetään (oli se sitten enemmän tai vähemmän kuin tavarasta maksamani summa).

Itse en varsinaista trokausta kannata (enkä ymmärrä kenellä siihen riittää kärsivällisyys tai aika..tuskin ainakaan kovin monella perheellisellä), mutta se on vaan niin että me eletään markkinoista, valitettavasti.

Ja missä se raja sitten kulkee?
Tuomitsetko anonyymi nuo käytettyjä lastenvaatteita myyvät putiikit tai itsepalvelukirppisten pitäjät? Eivät he mitään hyväntekeväisyyttä varmasti harrasta. Vaikka mietteet ja aatteet olisivat kuinka jalot niin kyllä se raha sieltä jostain nykymaailmassa aina pilkahtaa.

anrinko kirjoitti...

Ihana vastaus sulla Reettamon!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tuusis!
Ärsyttäää nyt niin pirusti, sun ja kaikkien blogistien, puolesta tuo vauva-lehden keskustelut! Tuntuu poikineen ärhäkkää anonyymi-kommentointia myös blogeihin. Ovat vaan kateellisia Ciraf ja Napero-vaatteineen ;)
Yrittäkää olla välittämättä ja jaksakaa päivitellä näitä!!!

Kiitos blogistasi, Myrtsissä kohdataan ;)
Sari

Reija kirjoitti...

moikka tuusis, meillä olis tarvetta yksille 22-koon talvikengille
. minkälaiset sulla oli? t MonenÄiti eli meilistä: lapsia.monta@gmail.com tavoittaa!

Riihitonttu kirjoitti...

Hei! Onko sinulla poikien toppahaalaria koossa 86? :)