torstai 22. lokakuuta 2009

Torstaiko se jo on ?


Joonatan kuikuilee (alkuvkosta otettu kuva...)

Josefina ja Jadeline... Jossulla ihan likainen paita, älkää olko huomaavinanne ;)


Jadeline tänään kylässä, innostui pleikan ohjaimista niin että melkein konttausvauhtia istumatyylillä meni niihin, päällä Bodenin ihana tunika joka myös kaverilta (iso kiitos sinne, meidän lemppari!) ja jotkut H&M:n housut..tässä vielä Jere ja Juli menossa Annin synttäreille tiistaina...

En ole vieläkään saanut aikaiseksi kirppisbloggausta, ja olen tainnut tunkea jo ostetut kamat kaappeihin. Ei mtn erikoista tosin, paras oli kaverilta ostettu (vaihdettu) se Me&I turkoosi siili toppahaalari, 116cm muka kooltaan! siis Jossulla 92cm ticketit ja 98cm reimatecit ja tämä vastaa maksimissaan 104cm! Jee, siis tulee heti käyttöön.

Meillä aloitti eilen 2,5vkon työharjoittelu jaksonsa lähihoitajaopiskelija, tämä reipas 16v neitokainen on aivan mahtava apu! Joonatan&Josefina ovat siis tämän ajan kotona (tai no haetaan hoidosta 11.30) ja opiskelijan tehtäviin kuuluu lähinnä lastenhoito, mutta myös esim 3pvän ruokien suunnittelu ja valmistus. Vaikka -J- kuinka pelotteli häntä niin kyllä se uskalsi tänäänkin vielä meille tulla =)

Aamullakin ehdin kyläillä jo naapurilla kahvin merkeissä ja lähteä tuonne Hesan puolelle myös kyläilemään päivällä, ja kun tulin sieltä, Piia värjäsi hiukseni meillä... sitten muksuilta alkoikin kokkikerho, juostu siis ollaan koko päivä mutta siitähän mä tykkään! Mulla on nyt sitten punainen pää, toistaiseksi ihan sananmukaisesti, pääkin eikä vain hiukset...


Olen herännyt jo 5 jälkeen aamulla joten uni alkaa painamaan... Sampsukalta odottaa kangaspaketti postissa ja pitäisi ompelkukoneita vaihtaa mutsin kanssa... kaikkea siis tiedossa, jospa ens vkolla ompelisi? Mian kaavoilla hattuja meillekkin ;)

TUUSIS

ps.Nikki [nimimerkki] alkaa olemaan jo nimi! Mä vastaan itsekkin jo monelle puhelimeen Tuusis, tai kerro lapsille että tuusiksellakin... No mutta, tuusis mikä tuusis.

6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Voi kun olis kiva nähdä kuva siitä Me & I:n haalarista. pliiiz. :D

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Katja kirjoitti...

Tääkin tahtoo tommosen harjoittelijan! Ihan heti!

Nauti joka hetkestä, ei sitä lapsiperheessä saada moista kokea ihan joka hetki.

Jade on kyllä syötävän suloinen pulleine poskineen.

Mia kirjoitti...

Minä haluun Me&I haalarin kanssa!! ;D Se on ihana..

Kotiäiti kirjoitti...

Minäkin odotan sitä kuvaa haalarista. ;) Ja kuulostaa mukavalta tuollainen apu, jota saat arkeen!

Mia kirjoitti...

Hähää!! Blogissani on sinulle tunnustus! ;P