maanantai 12. lokakuuta 2009

veetun Tanskan Ticket!

...oikeasti, tilasin sillon ajat sitten niitä outletin tuotteita ja peruutin niistä sitten mailitse heti muutamat koska tilasin lisää... 18.9 eli melkein kuukausi sitten näkyy kummankin tilauksen veloituksen luottokortilla mutta ei MITÄÄN palautuksia niistä tuotteista mitkä ei siis ollut paketissa, minkä tilauksen peruutin heille ja he ottivat peruutuksen vastaan ja tosiaan niitä ei ollut edes paketissa, he eivät EDELLEENKÄÄN ole maksaneet sitä 229€ takaisin luottokortille, ihan ihmeellistä toimintaa!

Johon se veloitus menee jo tämän kuun lopussa... vastasivat nyt yli viikon myöhässä sähköpostiin ja että mitä mitä mistä on kyse... siis mun mielestä jos peruutus on vastaanotettu, palautetaan se heti sinne luottokortille (ymmärrän että pari pvää menee ennekuin se näkyy) mutta ei kolmea viikkoa ja sitten sanotaan että mistä on kyse!

Oikeasti, mä sain vähän veemäisen fiiliksen tosta Tanskan ticketistä nyt kyllä...

TUUSIS

29 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

No huh! Onpa outoa toimintaa. =(
Kerro miten kävi!
En ole tuolta koskaan mitään tilannut...harkinnut kyllä.
Nyt ei tarjolla mitään mitä kaipailen.

anrinko kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tuusis82 kirjoitti...

Anrinko: mä haluaisin että siinä ois se Tuusis, se on kuitenkin ollut mulla kauan vauvapalstan lastenvaate ajoilta (tuusannuuska joka lyheni tuusikseksi...) olisko Made by Tuusis ihan TYHMÄ ? se tarkoittais sekä mun lapsia ja sitä mun tekelettä ;) mut liian tavis.

anrinko kirjoitti...

Ei ole tyhmä. =) Laita se vaan.
En keksinyt mitään muuta tuusiksesta kuin juuri tuon.
Kyllä sen itse tietää että mikä on hyvä. Omia tekeleitä kun nuo on. =)

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Hei taas, oli pakko käydä kirjastossa hakemassa blogille kasvot:) Kiva juttu 2+ssa. Jaksamisia<3

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

tuleeks meidän pyjamaan toi merkki kans? :o)

Tuusis82 kirjoitti...

kiitos piiri pieni pyörii! ja kati, joo mä jälkiompelen teidän poikiinkin kiinni ne made by tuusis... heh =)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.paihdelinkki.fi/Tietoiskut/417-shoppailu

anrinko kirjoitti...

Siinä nettisanakirjassa oli sit virhe, mitä ihmettelinkin! Tuo vika sana on ranskaa. (En osaa tuota yhtään!) Ei siis englantia...mitä mietinkin kun en ole sitä koskaan kuullut käytössä. Hih...et eipä voi noihin nettisanakirjoihin luottaa.

Tuusis82 kirjoitti...

anteeksi mutta toi anonym linkki aiheutti mulle tosi ihanat naurut ;) kiitos! Mä mietin jo postausta hyväntekeväisyys keräyksestä mun mielenterveyden tutkintaan mutta en luota jokaisen lukijan niin hyvään huumoriin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan aiheellinen tuo linkkin mun mielestä, eikä todella millään pahalla! Ostoriippuvuus on ihan oikeasti sairaus - riippuvuus - siinä missä muutkin. Kukaan lapsi ei voi tarvita niin paljon vaatetta että äidin on pyörittävä kirppareilla joka päivä (tai lähes) ja ostettava tuollaisia määriä, siis eihän lapset ehdi noita pitääkään kaikkia, kai? Ja ymmärrän että vaatetta voi ostaa enemmän kuin tarvitsee, itsekin teen niin kun shoppailu on intohimoni, mutta joku raja :) Ok, en puutu tähän enempää, mutta halusin vain sanoa tämän, kun nauroit tuolle linkille, että ehkä ei olekaan vain naurun asia tämä? Vaikka onhan se hassuakin toki...

Anonyymi kirjoitti...

Määkin nauroin.
Artikkelin kirjoittanut Raunokin on jo eläkkeellä ja tais olla pula-ajan lapsia ;D
Buaaahhaa!
Kyllä shoppailu vaan kummasti piristää kaiken tän kamaluuden ja ILKEIDEN ihmisten keskellä.
Aurinkoista päivää Tuusis!
T: vakilukija tunnustautunut himoshoppaaja, joka siis taitaa öö olla parantumaan päin, koska tunnusti ongelmansa.

Anonyymi kirjoitti...

Muakaan ei toi linkki naurata yhtään. Kyseessä on tosi vakava asia.

Anonyymi kirjoitti...

Ai jaa. No jos se Rauno onkin eläkkeellä niin sittenhän se teksti on tosi asiaton!!! Ja varsinkin jos on pula-ajalta!!! Jos elämässä ei ole tosiaan muuta nautintoa kuin ostaminen, niin sitten varmaan on paras ostella.

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm, en tiedä kumpi on pahempaa "sairaallollinen shoppailu", vai "sairaallollinen ilkeämielisyys". Onkohan nämä anonyymimit tiedostaneet, että itselläänkin on jonkin asteinen mielisairaus, mikä pakottaa heidät ilkeilemään muille. Mitäköhän traumaansa tai tyhjää elämäänsä he sillä täyttävät? Shoppailu ei vahingoita ketään, mutta ilkeämielisyys kylläkin (jopa ilkeilijää itseään) -> eli kyllä se mielestäni on sairaampaa ;)


Mutta itse aiheeseen :) Oletko ottanut luottoyhtiöön yhteyttä ja selittänyt asian? He voivat "jäädyttää" suorituksen ja vaatia firmalta selvityksen lähetysluetteloista yms. Kyllä sillä firmalla pitää olla esittää dokumentit käymistää/lähettämistään kaupoista.

Laura V

Tuusis82 kirjoitti...

Pahoittelen: mutta itse en voinut olla nauramatta tuolle linkille ;) enkä pyydä sitä kuule anteeksi! =)

Mun pitää seuraavaksi soittaa, annoin torstaihin aikaa että kaikki 229€ näkyvät masterilla palautettuna! koska en voi viimeinen päivä maksaa sellaista mitä ei ole ikinä tullutkaan!

Anonyymi kirjoitti...

Juu kyllä mustakin ilkeily on Paljon pahempaa kuin shoppailu!
T. Eeva-anonyymi

Katri kirjoitti...

Hei, tässä testi kaikille ilkeämielisille, pätee myös internetissä ;)
http://www.testimaa.com/testi.php?t=kyyla

Anonyymi kirjoitti...

Minä kirjoitin tuon ensimmäisen ostoriippuvaisuus-kommentin, eikä tarkoitus ollut olla ilkeä! Kun ihan oikeasti ajattelen, että tässä on ehkä tuollaisesta riippuvuudesta kyse, että sitäkin kannattaisi miettiä? Ihan oikeasti pysähtyä miettimään ennen kuin tulee konkurssi, masennus ym. Mitä tuon taustalla on, miksi haluaa ostella tavaroita yli tarpeen? Minulle ainakin tulee hyvänolontunne siitä, kun saan jonkun uuden ihanan vaatteen, mutta jos se olo ei kestä pitkään ja sitten haluaakin uuden vaatteen että tulee taas se hyvä fiilis, jne jne jne? En ole asiantuntija, joten minä en sen enempää osaa sanoa. Toki ymmärrän HYVIN että kotiaäiti tarvii oman harrastuksen ja harrastukset maksaa! Mutta jos koko elämä pyörii kirppistelyjen ja (netti)vaatekauppojen ympärillä ja kaikki rahakin menee sinne, niin se ei tunnu ihan terveeltä. Mutta toivottavasti ei ole näin :)

Ja anteeksi, shoppailublogeissa ei kai saa kyseenalaistaa shoppailun mielekkyyttä missään muodossa.

Tuusis82 kirjoitti...

anonym: No jos oisit lukenut myös blogiani ehkä kauemmin, niin en oikein osaa ostaa netistä, tilaan siis toooosi harvoin netistä.

Kirppareita rakastan mutta tavara kiertää, en bloggaa siitä jos kaverini raahaa meiltä 3 ikean säkkiä heillepäin.

Kiva että olet huolissasi, ei siinä OIKEASTI mitään pahaa ;) mutta pahoittelen etten tunnistanut noista itseäni.

Hyvää jatkoa, ei pahastuta kukaan puolin ja toisin =)

Mari Wee kirjoitti...

Hei ostomaanikko, jätä jo nettikaupat ja käy poimimassa mun logista haaste ja tunnustus :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ilkeämielistä on toiminnan kyseenalaistamisessa? Onpas herkkää jos tulkitsee yhden asiallisen linkin lähettämisen ilkeämielisenä. Minä en suuresta lapsiperhelähipiiristäni tiedä ketään jolla olisi niin suuri tarve ostella, kuin sinulla Tuusis. Ihmettelen kyllä tuota ostamisen ja kuluttamisen volyymiasi ja vaikka sanon sen suoraan, en mielestäni ole lainkaan ilkeä. Tällaisten asioiden esille tuominen on lähempänä välittämistä kuin herjausta.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä hyvä :)
Mukavaa syksyn jatkoa!!

Anonyymi kirjoitti...

Siinä kohtaa ehkä hätkähdin eniten kun JAde oli sairaalassa ja Tuusis lähti sieltä kirppareita kiertelemään. Minäkin rakastan kirppareilla käymistä ja ihana tehdä löytöjä, mutta omassa mielessä tuskin kävisi mikään kirppariin liittyvä jos lapsi olisi sairaalassa. Kun tuon luin mietin ekan kerran että onkohan tämä enää ihan tervettä. Mutta ei millään pahalla!! Tuusis vaikuttaa aidosti ystävälliseltä ja herttaiselta ihmiseltä näin blogin välityksellä, joten tarkoitus ei ole loukata...

Tuusis82 kirjoitti...

Hei, jos luit sen bloggauksen muistat varmaan että mulla oli ystävä kylässä 350km päästä ja hän toivoi kirpparikäyntiä, tottakai kun Jade nukkui päiväunet kävin tietenkin, kun muuten vieraat olisivat meillä yksin nököttäneet sen ajan, en näe siinä kyllä mtn pahaa, että olisi pitänyt nukkuvan lapsen vieressä istua ;)

mutta ei kaikkea voi muistaa, tottakai jos toinen olisi jäänyt itkemään perään ja olisin halunnut muuten vain kirpparille, ois se ollut outoa, tai no niin ei olisi vain tapahtunut, mutta sen ajan kun Jade nukkui 3h päiväunet kävin tosiaan pitkän matkan vieraan kanssa jossain, tai illalla kun Jaden seurana oli Isi sairaalassa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, vähän outoa että Anonyymit käy täällä keskustelemassa mikä on nyt sairautta ja mikä normaalia lastenvaateostoksia...ihan oikeasti, arvostelijat hankkikaa elämä. Minä ainakin ostan just niin paljon lastenvaatetta ja haalaria kun huvittaa vaikka jäis käyttämättä, so what, eipä ole anonyymien kukkarosta pois...minusta toi tänne arvostelu on törkeää käytöstä. Olen bongannut täältä monta tosi kivaa vaatetta jotka on ollut ihan pakko hommata omille mussukoille...eiköhän tämä nyt ole jokaisen ihmisen itse päätettävissä mitä ostaa ja kuinka paljon...turha sitä on ilmoitella näin blogin kautta "että voi jumpe, nyt huolestuttaa sun ostomaniasi"...Mrrrrr ja kääk.

Lastenvaate Ostomaanikko Mi-Ma

anrinko kirjoitti...

Heippa Tuusis!
Onhan kaikki siellä hyvin kun ei ole kuulunut vähään aikaan?
Ihanaa syksyä sulle toivottelen. =)
Ja älä välitä noista anonyymeistä!
Jokainen ostaa mitä ostaa ja kuinka paljon. Se ei ole muilta pois.
Jokainen itse tietää mikä on hyvä.

sanna kirjoitti...

Musta nää bloggaukset on hauskoja ja en usko, että kukaan, kenellä on viisi lasta voi täyttää elämäänsä muulla kuin lapsillaan;) Ja vaikka en ole koskaan Tuusista tavannut, niin jotenkin hänestä välittyy ihana kuva ihmisestä, joka välittää lähimmäisistään ja ennen kaikkea lapsistaan.

Ja jos heidät siis haluaa pukea nätisti omaksi ja muiden silmäniloksi, niin keneltä se on pois? Varsinkin kun valtaosa on kirpputoreilta, kiertää useammalla lapsella tai lähtee kiertoon.

Jos mun yhden lapsen ostokset kertois viidellä, niin ihan samoilla varmaan mentäis. Ja jos nicci on lastenvaatefriikki, niin ei kai voi kuvitella, et tyyppi ostais jotain kerran kuuussa.

Kyllä tää taas näyttää siltä, että Vauvan blogien anonyymit ilkeilijät ovat löytäneet tänne AV-maailmastaan ja haluavat kylvää pahaa mieltä ympärilleen. En tiedä miten aikuiset ihmiset edes haluaa tuhlata aikaansa lukien sellaisia blogeja, jotka eivät kiinnosta heitä? Vai kiinnostaako ja sitten iskee kateellisuus, kun toinen säästää ehkä muusta ja käyttää rahansa lapsiin ja näiden vaatteisiin?

Tottakai ostomania on sairaus, mutta eikö siinä ostella yli omien varojen ja piiloteta ostoksia, Tuusiksen touhuissa ei ainakaan ole mitään salaista:)

Anonyymi kirjoitti...

lupaavasti