torstai 3. joulukuuta 2009

Joulukuuta...

Heips!
Mä en TIEDÄ mitä olen asetuksille tehnyt mutta kun latasin liudan kuvia tähän bloggaukseen, ne näkyy yleensä kuvina mutta nyt vain tekstinä, voi pee, nyt en siis tiedä mikä kuva on mitäkin ja järjestellä ja vaikka KERTOA.

Nooh...
Jossulla ja Joonalla on päällää kummallakin (vajaa 4v ja 2,5v) -J-:n Vänen vanhat hupparit 110/116cm ;) ja Lindexin kukkavelourit, älkää huomatko =) Juliannalla Me&I tunika ja housut ja sukat ruostista (itse valitsee) ja Jerellä... en itseasiassa tiedä mistä huppari...enkä muista mitkä housut =)) Jadelle Po.P:n paita ja ihan Lindexin velourit.

Mäkin sain joulukuun kunniaksi laitettua sydänvalot ja kynttelikön keittiöön... vielä pitäis kaivaa oikeasti joulukoristeet varastosta... eka, kyllä EKA kinkkukin tulee tänään.

Muutin järjestystä toissapäivänä, lähtötilanne (se sotkuisin kuva) ja sitten ihan erilaiseksi, vähän siivotuksi, sitten kuitenkin takas melkein lähtötilanteeseen ja vähän siivottuna!!! siis ihan turhaa hommaa, koska jos oisin vaan tajunnut ettei ole hyvä vaihtaa kun vähän olisi tunti säästynyt ;)

Noniin, sekavaakin sekavampia postaus, se on sitä Tuusista ;) Nyt lapset pitäis saada jotenkuten valmiiksi, perjantaina koululaisetkin menee jo kasiin.

TUUSIS
2 kommenttia:

S kirjoitti...

Hyvinhän ne kuvat näkyy!=)

Minttu kirjoitti...

Meillä pyörii kans aika ajoin noi huonekalut ym. Aikaa menee kyllä joo ihan hukkaan,mutta jotenkin kummasti siinä hommassa saa purettua agressioita ym. Eli ei se ehkä sittenkään ole ihan turhaa hommaa =)
Mut hei,sait kuitenkin kaikki taas järjestykseen.