lauantai 13. helmikuuta 2010

Alkuviikolla... (jtn pientä shoppailuakin)...koska kaikki vanhat jäävät postaamatta niin koitetaan ottaa kiinni. Tämänkin postauksen mä aloitin maanantaina mutta koska pirun kuvat eivät latautuneet millään, niin postaan vasta nyt. pahoittelut!

Viikko sitten viikonlopun vietimme kaikkien 7 lapsen kanssa ja tässä on kuva ulkoilustakin johon mä muistin raahata kameran.

Pikkuriikki ja Liljakin kävi meillä kylässäkin ja saimme kihlajaislahjaksi ihanan turkoosiretrokukkatyynyn johon oli vielä painettu meidän kuvat, kiitos ihana ! Jade hoki maanantai aamuna Katjaa joten heitin sille sen tyynyn nenän eteen, että siinä on Katja sulle ;) Vauhtia ja vilinää toissa viikonloppu sisälsi kyllä =)
Niin, tää on jo viikon takaa, mutta Katja innostui vähän (se ei oikeasti ole ollenkaan mikään lastenvaateshoppailia...) ja halusi Jadelle maatilatunikan + leggarit setin samalla kun ostettiin lahjaa serkun poikavauvalle, tuo maatilabody, samalla mä sit ostin noi haalarit (jotka vaihdoin 86cm kyllä) ja bodyn...
Jossu ja Jone ja pikkuriikin tuomat tulijaiset päällä, mun kankaista haalari Jonelle (ihanat retrotaskut mitä rakastan) ja tunika + leggarit Jossulle, tunika menee ehkä pari kertaa ja siirtyy Jadelle... ihania, ja iso kiitos sinne vielä kerran!Jadeline pulkkailee, pulkka on ihan Jeren ajoilta, Jere sai sen aikana talvenaan Anne-kummiltaan ja se on ollut kaikilla eikä ees Katja rikkonut sitä kun laski samassa Jaden kaa mäkeä alas =) [mä kun en kertonut Katjalle että Jade yleensä laskee yksin, että mä annan vauhdin ja Jere tai Juli ottaa vastaan... mutta kun oli niin hauskaa nähdä Katja myös laskemassa! älkää sanoko sille :D ]Joonatan on reipas, vetää itse pulkkansa, minne vaan ja mäkeä ylös ja alas! Vaikka on vasta 2v! ja isosisko Jossu 4v kitisee et vetäkään, viekää tää pulkka mäkeä ylös jne... =)Tässä se meidän Josefina 4v kiukuttelee heti alkuun... ;)
Tässä kohtaa Katja totesi että "Kerrothan jos Jade putoaa kyydistä?" meitsi mietti sekunnin ja vastasin että "Kyllä Kulta, mä en jätä kertomatta jos se lapsi putoaa siitä pulkasta ja sä jatkat matkaa ilman sitä =D"
Kyllä se Jade pysyi kyydissä ylös asti, ja pysyi se kyydissä kun ne laski pulkallakin, kerran se meinas lentää, kun mä pukkasin sen alas (oikeesti, loiva mäki!!!) mutta Katja sai sen kiinni, hymyili vaan, siis Jade ;) (Katja tais huokaista).


Uusikin postaus olisi jo odottamassa! Sateenkaari takit mololta kaikille 3:lle nuorimmalle meidän sateenkaariperheen ipanalle ja jotain muutakin... mutta nyt ei ehdi... palataan siihenkin varmaan taas viikon myöhässä =)

Kaksi arpajaisvoittajaa on ilmoittautunut, vielä odottelen kolmatta! Laitatko yhteystietosi vielä PERLA jotta saan sitten kerralla hoidettua kaikki kolme lahjakorttia!

TUUSIS

6 kommenttia:

pikkupikkuriikki kirjoitti...

ihania kuvia ja kiitos Tuusis itsellesi!!! Oli ihana käydä luonanne ja tavata Katjakin...ens kerralla ajelette sitte tänne...

Minttu kirjoitti...

Ihania kuvia ulkoilusta =)

Ei varmaan ollu tylsä viikonloppu 7 lapsen kanssa. Meillä olis taas kuunvaihteessa viikonloppu 6 muksun kanssa

äiti kuudelle kirjoitti...

Kivoja kuvia :o) Meillä taasen on edessä viikonloppu kolmen kanssa. Niistäkin yksi on rapia 15v. 3 menee isänsä kanssa mummolaan.

Tosin tykkään oudolla lailla kun on koko poppoo kasassa : siinä on oma tunnelmansa.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Ajattelin luottaa asiantuntijaan ja kysäistä neuvoa =)

Listaisitko minulle tutustumisen arvoiset kirpputorit (ym käytetyn lastenvaate- ja tavaran hankintapaikat) pk-seudulla?

Itse olen innostunut omille lapsille hankkimaan jotain ja lisäksi olen luvannut hankkia kassillisen niitä tarvitseville (hyväntekeväisyyteen). Tulen muualta päin suomea, joten vinkkisi olisi kullanarvoisia. Kirpparireissu on tarkoitus suorittaa viikolla 12.

Kiitos mahottomasti jo etukäteen =)

nimim. kierrätys kunniaan

Jennies kirjoitti...

Meiltä löytyy nuo samat Lindexin maatilavaatteet, ovat vaan niiiin ihania :D

Moonbeam kirjoitti...

Ihania kuvia!

Olen nyt hyvän asian puolesta liikkeellä.

Katsoppa blogi ja suunnista Keravalla Toukokuussa. :)