tiistai 7. syyskuuta 2010

Haalari (haalareita) myynnissä talveen!

Koska en nyt saa aikaiseksi heti listata näitä niin kokeilen tänne :)

Meillä olisi vielä ainakin nämä ylimääräisinä toppahaalareina vielä:

* Ticket To Heaven Othello lehtikuviollinen ihana pinkki-puna-limenvihreä, 92cm joka vastaa hyvin 98cm (jopa esim Molo Kidsiltä melkeinpä 104cm) Kuvissa Josefina 4,5v sovittaa haalaria, käytti sitä edellisen talven monien haalarien kanssa ja ostin sen todella uudenveroisessa kunnossa käytettynä, ja edelleen se on erittäin hyväkuntoinen. Tähän saattaisi olla jotain asusteitakin. Tarjouksia otetaan vastaan (alle 80e en myy).
Sitten Jaden viime talvinen baby Reimatec 74cm, reiluhko muttei mikään todella iso. Tähän on asusteita vieläkin jäljellä ainakin pari pipoa. Todella hyväkuntoinen, koska eihän Jade edes kontannut ulkona silloin. 35€ sisältäen ne pari pipoa :)Sitten vielä UUSI, laput kiinni 80cm (vastaa hyvin 86cm) Ticketin Baggie mallinen (ei baby baggie) toppahaalari, irroitettavalla fleecevuorella, ovh 155€ (pahoittelen huonoa kuvaa mutta en löydä omaa kameraani mistään!), tästäkin saa tarjota.Mulla on 12päivää aikaa saada kaikkea ylimääräistä pois kotoa ennenkun opiskelu alkaa (tai jatkuu 6v tauon jälkeen) joten voi olla että koitan jotain välikausikamaakin täällä blogissa kaupitella pikaisesti.


Tällaisin myyntiterveisin,

TUUSIS


ps.yhteyttä voi ottaa laittamalla blogiin kommentin jossa sähköpostisi, en julkaise sitä, mutta otan yhteyttä :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mä haluaisinostaa tuon Jaden vanhan Reimatecin 74cm ja siihen kylkiäisenä tulevat vermeet...

Fru Citron kirjoitti...

Menee nyt vähän ohi aiheen mutta onnea opintoihin!!! Varmaan aikaa jänskää noinkin pitkän tauon jälkeen palata koulun penkille. Mitkä fiilikset?

Tätä loppuosaa ei tarvitse julkaista:-)
Jokin aika sitten mainitsit että jos joku haluaa bloginsa sun blogilistalle niin saa pyytää. Voisinko siis päästä listallesi, Osoite on: http://hapansitruuna.blogspot.com/

Mä oon jo monta vuotta näitä eri lastenvaateblogeja seuraillut ja nyt aloitanut sitten bloggailun itsekin. Lastenvaatteita, mutta myös muuta äitiyteen ja lapsiperhe-elämään liittyvää.

Mimi kirjoitti...

Onnea opintoihin! Jos löytyisi 86cm välikausiasua pojalle niin laitappa ASAP, olisin kiinnostunut! Meiltä jäi haalari pieneksi heti alkuunsa, vaikka piti pärjätä sillä heleposti!

Tuusis82 kirjoitti...

Mä just kävin välikausikamoja läpi mutta Jonella on 92cm Uffo käytössä ja edellinen oli muistaakseni 80cm vihreä Uffo joka meni pieni ajatus blogistin pienimmälle. Mä just itse tajusin ettei mulla ole 98cm haalaria odottamassa Jonelle ollenkaan kun Jossun kukallinen ei oikein sovi (samasta syystä skippasimme 86cm koon myös kun Jossun vanha kukkahaalari ei ollut oikein poikamainen...)