keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Molo Rainbow haalarit hankittu! :)

Nyt on sitten pienille eli kuten minä kutsun heitä nykyään usein "kolmosille" hankittu talvihaalarit, enää ei mitään tarvita ellei kaverin kanssa vaihdeta vielä yhdet (ei näitä tietenkään :D )

Elikkäs Jadelle tilasin 2vetoketjulla olevan Molo Kids Fornax Rainbow haalarin luettuani Annikan lastenvaateralli blogin mitat ja kommentit samanlaisesta ruskeasta. Huutiksessa ne meni n.100€ (yhdellä vetoketjulla olevat) että päätin sijoittaa (huutiksesta myydyistä tulleet) 121€ uuteen. Tilasin Jaden haalarin www.naperonuttu.fi koska siellä oli postikulut vain 2€ ja haalarin hinta 119€.Sovittelukuvat saatte myöhemmin kunhan tulevat... tilasin Jadelle tästä mallista 92cm, haluan että se on reiluhko, mutten pidä liian isoista, joten saa nähdä, onneksi suomessa tilatessa vaihto onnistuu sitten. Jadellahan on toisena haalarinaan Ticketin baggie (ei babymalli) 80cm ja mitoista päätellen tämä on vain ihan hivenen reilumpi ja lähinnä hihojen pituuden takia päädyin ottamaan molosta 92cm enkä 86cm, oikeasti hieman ärsyttävää että se hihan pituus onkin aika lyhyt vrt muihin merkkeihin, oletteko huomanneet?

Noniin, koska sain Joonatanille sen 98cm käytettynä (jos olisin ostanut uutena olisin tehnyt saman päätöksen kun termiiittien äiti Kati ja ostanut Jonelle joka on kuopuksen kanssa aika samaa kokoa jo uutena 104cm) mutta ehkä tuo 98cm on Jadelle ensi vuonna sitten hyvä. Tämän haalarin sain mielestäni todella edullisesti 60€.

Josefinalle siis tilasin 110cm koska totesin että 104cm olisi liian liian sopiva. Ticketissä othello mallissa meillä on täksi talveksi 98cm. Josefinan haalarin tilasin uutena jo mainitsemastani www.ziggys.biz verkkokaupasta Englannista jota mm. Joaksen äiti kehui palvelua hyväksi. Molo sibiria rainbow haalari tuli maksamaan posteineen vain 126,70€ joten oli n.25€ edullisempi mitä Suomesta, olisin tämänkin saattanut tilata naperonutusta vaikka olisi ollut kalliimpi, mutta siellä ei enää ollut 110cm kokoa. Joten nyt odottelemme tätä saapuvaksi myös.

Tällaista tänä aamuna, mä olin muutaman päivän aika kipeänä, kurkunpäätulehdun ja keuhkoputkentulehdus pitivät mut ihan sängynpohjalla, heti kun sain lääkkeet ja olo on parempi, on pakko päästä ihmisten ilmoille, me eilen Josefinan kanssa käytiin päivällä selloilemassa (ostettiin vaan Jerelle vyö!) ja illalla kävin ystävän kanssa Tapiolan Lindexin avajaisissa josta ostin Jerelle vain farkut (huomatkaa! vain tarpeeseen!) koska pienimmät kaksi meni mummolle koska olin kipeänä, niin nautimme isompien kolmen kanssa hieman laatuajasta, tosin eilen isommat aloittivat tanssin, Julianna dancen ja Jeremias breakin.

Hyvää loppuviikkoa !

TUUSIS


ps.Ainiin. Mua huvitti hieman yhden kaverin kommentti facebookkiini kun kerroin sateenkaarihaalari ostostani. se on kuulema GAY-ideologian tuputusta ja mainostusta lapsiani hyväksikäyttäen. MITÄH ? Sitten totesin että en oikeasti voi sille mitään että jos ihminen asian haluaa ajatella noin (kierosti), itse koen että vautsi miten värikkäät ja ihanat ja LAADUKKAAT myös koska ulkovaatteiden laatu on mulle tärkeää ne onkaan, ja onhan se ihan HAUSKA juttu että sateenkaariperhe jne... mutta SEN takia en haalareita ole hankkinut, toisaalta ei mulla tulisi mieleenkään jos näen jollain lapsella sateenkaari vaatteita, ulko tai sisä että "HEI, toi muksu on sateenkaariperheestä tai jotenkin ei heteronormatiivisesta perheestä" tai itseasiassa muutenkaan ei sellainen kävisi ajatuksissa, vain pelkästään että wau miten ihana haalari, varsinkin kun monet lukijoistani tietää että RAKASTAN lapsillani värejä ja kuviota muutenkin... noh, kuten piti vain todeta, en voi mitään jos joku ajattelee asiaa noin, se on hänen juttunsa. Minusta lapsillani on vain ihanat ja värikkäät haalarit jotka erottuu tarhan pihaltakin hyvin ja ovat varmasti laadukkaatkin :)

6 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ihanat haalarit olet kaikille onnistunut bongaan. Mulla ei ole tullut mielenkään mikään sateenkaariperhe noista haalareista. Ihanat ovat ja piristävät synkkää talvea värikkyydellään. Noiden haalareiden kanssa tulee varmasti joka aamu hyvä ja iloinen olo, kun niitä vetää niskaan talven loskaan. Ihanat ovat!

Jonna kirjoitti...

Mistä sait 60e:lla? löydäppä mullekkin niin halvalla se 86! koska mä oon nyt sit päättäny.. dadaa et jos löydän suht edullisesti ni haluun tän!! :D puhuit mulle järkeä et väriä väriä väriä :D haha. mut jos en löydä, ni sit se harmaa tai ruskea..

Suwi kirjoitti...

tämmösen pussilakanan löysin ja tulit heti mieleeni! =)

http://www.lakritz.fi/product/306/molo-bedcover-rainbow-150-x-210-cm

pinjapro kirjoitti...

Minä tilasin omalle pojalle 3v saman haalarin ja vanhin poikani (aikuinen) totes että tulee mieleen sateenkaari perhe:)
Minua se ei haittaa ollaan sitten kaapi saatenkaariperhe itsemme tietämättä :D

zanne kirjoitti...

Kun luin että tilaat sateenkaarihaalarit ajattelin että nepäs on sopivia haalarit teidän perheeseen, mutta ihan näin positiivisella mielellä, jos ymmärsit mitä tarkoitan :-)

Fru Citron kirjoitti...

Kyllä mullakin kävi mielessä, että haluat sateenkaarihaalarit seksuaalisen suuntautumisesi vuoksi. Mutta ei siinä musta mitään pahaa olisi ollut!

Anyway, ihanat haalarit ja ihan mahtista että olet tullut kaapista:-)