sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Ale shoppailu infoa ja Pariisi ;)ekassa kuvassa tässä yksi päivä Jade syöttelee nukkua...

Tässä kuvassa Jadelle kirppislöytö Piilosta, 6months mekko joka oli niin ihana että se piti saada :)

Blogi tekstit on tylsiä ilman kuvia... mutta ajattelin kertoa että kävin pitkästä aikaa shoppailemassa, ostin lapsille välikausivaatteita -50%, Jossulle 104cm liilakukallisen uffon, entinen 98cm olikin jo nafti. (Takki ja housut sille on jo kahta eri tickettiä... ja sateenkaarisetti mololta mutta olen sen kai kadottanut jopa johonkin). Liilakukallisen saman ticketin takkina Julille ja siihen pinkit housut, Jadelle (huutiksesta tosin) se musta-kukallinen takki + siihen liilat housut sisukkaalta. Eli haalari, takki x2, housut x2. Musta järkevät, tarpeelliset ja -50% tuntuu. Sitten ostin meidän perheen pyyhepulaan -50% citymarketista finlaysonin muumipyyhkeitä, isoja kylpypyyhkeitä 5kpl ja pieniä vähän enemmän.

Tätä ennen ostokseni oli noin kuukausi sitten Lindexin vauvapuolelta pari sateenkaaribodyja tutuille valmiiksi vauvalahjoja, 86cm menee vielä Jadelle :D

sitä ennen on Piilo kirppikseltä on tarttunut aina jotain mukaan, muttei mitää erityisempiä kasoja, mutta eilen yksi 6months eli 6kk mekko oli pakko ostaa (sekä H&M:n sadetakki ja me&i froteehousut Jossulle). Tää mekko oli niin meidän näköinen. ja se meni Jadelle, vaikka tosin "toppina". Musta hauska ;) tässä jopa kuviakin!

Nyt mä poistun koneelta, huomenna nimittäin lähden 9vuorokaudeksi kokonaan pois kotoota, ja ylihuomenna tiistaina Pariisiin! Pariisista kotiin yhdeksi yöksi, sitten sieltä sateenkaariperheleirille :) ! Bloggailkaa, mua kiinnostaa talven uutuudet varsinkin ticketin :)

TUUSIS

2 kommenttia:

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Ihana kuulla susta!!!! =)
Hyvää matkaa!!!

Petran buduaari kirjoitti...

Hauskaa matkaa sulle! Nauti, äläkä sekoa shoppailumahdollisuuksien seassa:-)