perjantai 23. joulukuuta 2011

Yksiväristen paitojen pohdintaa :)

...meillä on jo joulu "paketissa", huomenna suunta mummolaan ja lapsille on jo joulumekot yms hankittu (liitän vaikka kuvat alle, ihan Lindexiltä) ja joulupaketeista yms selvittiin vähällä stressillä.

Tässä on muutama kuva lapsista, Julilla oli 9v synttärit, pikkusten päiväkodin joulujuhlaa, ja Juli ja Jossun alesta tilatut pomp de lux päällä menossa vielä Julin luokan pikkujouluihin, kuvat otettu kaikki kännyllä joten laatu ihan surkea ;)Mutta nyt mulla on ajatukset tammikuun lopussa, nimittäin mä sain ystävältäni lahjakortin valokuvaamoon ja mä haluaisin perhekuvan / lapsista kuvan ja mulla on ollut mielessä jossain välissä itse että ottaisin sellaisen missä kaikilla viidellä on erivärinen mutta yksiväriset paidat, ja siniset farkut. Paidoissa on Lindexillä ja H&M:llä kummallakin ainakin netissä hyvin punaista ja liilaa, ja ja uskon että vihreän saan myös jollekkin helposti, mutta mistä ORANSSI ? Jerellä on oranssi mutta se on sille jo nafti etten mä haluaisi siihen kuvaan, jäbä tarttee (134) 140-146cm paidan jo. Ja toisaalta olishan se kiva että kaikki olisivat jotenkin samanlaisia, mutta en kyllä tiedä nettikauppaa mikä myisi (tiedättekö te?) noita kaikki ja vielä 104-140cm koossa. Eipä tää iso ongelma ole mutta tuli vaan mieleen :)

Kaikille ihanaa ja rauhallista JOULUA ! <3

TUUSIS

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Kiva idea pukea lapsille jokaiselle oman värinen paita valokuvaan! Ja ehdottomasti kannatan juuri yksivärisyyttä, niin kuvasta ei tule liian levoton. :) Kivalta voisi näyttää myös, jos kaikilla olisi yksivärinen valkoinen paita ja farkut, mutta onhan värillinen tietysti aina värillinen. :)

H&M:llä on ainakin nettikaupassa oransseja paitoja isoille pojille:
http://www.hm.com/fi/product/97354?article=97354-C
(ja myös esim. turkoosia ja limeä).

Ja tytöille löytyy juuri noita vaaleanpunaista, pinkkiä, liilaa... Varmaan noita peruspaitoja on H&M:n liikkeissäkin, ei pelkästään nettikaupassa.

Onnea etsintään!