perjantai 13. maaliskuuta 2009

Uusia vaippoja ja muuta shopattua :)

HEIPS !

Edellinen ostopostaus kirppikseltä ja muutama juttu lindexiltä jäi sitten kokonaan postaamatta, no lindexiltä oli ruske-limet raitavelourhousut ja kirahvi t-paidat tytöille kaikki värit. Jerelle farkut ja ei muuta tainnut olla, en edes muista mitä ostin kirpparilta, ainakin turkoosit housut Jerelle...

no se siitä, tänään ja eilen oli uusi päivä. Eilen ostin kestovaippoja kun Jadelta myin vanhoja pois niin "luvallisesti" pääsi ostamaan muutaman uutuuden, Fuzzi Bunz all-in-onen, vaikuttaa tosi kivalta, siis AIO vaippa joka sopii vauvasta lähtien koko vaippaiän. Söpö päivänkakkara kuosi limellä ja turkoosilla pohjavärillä lähti meille ekovaipasta haettuna, mukaan tarttui ihan vahingossa isommassa koossa pinkki kukkakuosikin Jadelle hieman myöhempää varten, tuli ihan väkisin mukaan kun oli "niin halpa" fuzzi =)

Sitten kävin munkkiniemen pikkuväessä samalla muttei siellä ollut etsimiäni ticketin violetti-pinkki kukkatakkeja isossa koossa joten piti päästä kamppiin, ostin sekä Jossulle että Julille ne takit, viimeiseksi Isi pääsi verkkokauppa.comiin ruoholahteen ostamaan kuulokkeet, vau ;)


Tänään kävin sitten -J-:n kautta kahvittelemassa ja siitä lähdin Jumboon, YKSIN, aivan yksin, ilman mun vauvaa! jeps, Isi hoiti myös Jadea.
Neuvolan ohjeiden mukaan teimme kotitekoisen lehmänmaito altistuksen ja koska 1dl lehmänmaitoa ei saanut Jadea reagoimaan mitenkään, voimme olla vihdoin vakuuttuneita ettei neidillä ole maitoallergiaa, tosin kananmuna allergia on aika varmaa, söin yhtenä aamuna 3munan munakkaan ja neidille tuli tosi kovat iho-oireet heti!

Nyt iho on aika hyvänä ja 4kk lääkärineuvolassa lekurikin totesi lopun iho-ongelman olevan aika varmasti atopiaa, no sitä en tiedä, muuta ruoka-ainetta en ole keksinyt kun tuon kananmunan, katsotaan jos tulee muita, jos ei niin sitten näin jatketaan, kananmunatonta linjaa siis mamille, ihanaa että heti ystävätkin pitivät huolen ja kaveri osti munattomia keksejä mulle kahvin kera, kiitos kiitos! Kotiin iskä toi maailman kauheimman makuisia kookosleivoksia lidlistä ja äiti vaan narisi katsellen mustikkapiirakkaa vihaten sen syvää koostumusta jossa ON kananmunaa ;)

Itse huomaan jo tuon pahan vasemman poskenkin jo melkein parantuneen, ärhentyi pahasti siitä munakkaasta...

No kananmunaton linja on helpompi mulle kuin maidoton, onneksi sitä ei tarvitse miettiä, maidoton olisi mulle henk.koht vaikeaa ja haluan kuitenkin imettää ehdottomasti, meillä kun mennään täysimetyksellä 6kk saakka, Juliannan kanssa aikoinaan 8kk saakka pelkällä tissillä, se on helppoa äidille, tottakai voin joskus käydä leffassa ja ulkona kerran parikin kuussa jolloin en aio jaksaa pumpata maitoa, vaan Iskä voi antaa korviketta, eli en ole korvikevastainen mitenkään, se on vain minusta mukavaa imettää ja jos vauva huolii vielä pulloa (meillä ei muut kovin hyvin ollenkaan!) niin kivahan se on joskus päästä muutamaksi tunniksi viettämään aikaa yksinään.

Tässä vielä lindex ostokseni, kaikki muut paitsi ötökkä t-paita turkoosilla pohjalla oli -40%, siis ötökkäpaidan ovh oli huimat 4,90€ ja muut sitten -40%
H&M:stä lähti mukaan kesää, turkoosi on se IN värini mulle nyt, tytöille kummallekkin trikoocaprit turkoosina, Jerelle shortsit ja hattu, Jadelle mekko ja paita siihen, tuohon haluan vielä sen huivin, toivottavasti sitä tulee kauppoihin, kuvastossa oli.

Tässä ensin Kampin name it:in body ostokset, tuo violetti-pinkki (huom, ticketit samanvärisiä) body kiinnosti eniten joten otin tarjoulsella osta 3 12,95€ yht nuo kaksi mukaan, ihan jees nekin.Tätä bodya ei kampissa enää ollut mutta löysin sen Lippulaivasta Mimona lastenvaateliikkeestä joka harmikseni lopettaa :(

Lopuksi vielä tämänpäiväinen kirppis LÖYTÖ, minusta siis tosi hyvä löyty, UUSI tämän kevään eli uuden malliston reimatec välikausihaalari 86cm 39€, kyllä, sanoin etten reimaa osta, mutta tämähän on jo ostettu joten perustelen edelleen, kiva väri ja koko Jonelle hyvä ainakin syksyllä, tosi söpis (ovh 109euroa).


Isille mieleinen löytö, 20senttiä, minikypärä, vaikkakin Iskä ei pidä jokereista niin äidin mieleen sopivan joukkueen maski ;)
Tällainen postaus tänään.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA !

T: Hanna ja the gang

11 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Voi miksi en tajunnut sanoa, että meille tarttee kanssa Name Itin kaupasta niitä Jarnan ostamia pallosia ja raitasia ja noita muitakin mitä ostit haluaisin. ;)

Tuo lime/punaisilla kanteilla body meilläkin on 92cm, ostin joskus kuukausi sitten.

Toivottavasti saan vielä kaikkee kivaa, kun tuun teille. Ettei mee loppumaan välissä.. Joo paniikkia pukkaa.. :D

Hanna kirjoitti...

oranssi liivimekko vois sitten jatkaa eloaan meillä ;) vai oliko se jossulle? :D

Tuusis82 kirjoitti...

Mia: Me juteltiin eilenkin kaksi kertaa puhelimessa, sanoin olevani Jumbossa, ja sä et sanonut mitään että toisin ne, oot hassu =) Mut mä tuon..

Hanna: oranssi velourinen liivimekko on Jossulle vielä varastoon (liian iso) ja Juliannalle mulla on sama, mut saat kyllä kun se jää pieneksi.

Ida-Antonia kirjoitti...

Kiva jos iho-oireet alkaa helpottaan. Itsekin voisin kuvitella maidottoman olevan paljon hankalampaa kuin munattoman, kiva jos maito sopii sittenkin :)

Kivat noi kukkatakit. Teillä on nyt kaikille tytöille saman kuosin vaatteet eikö niin? muistanko oikein että ostit jo Jadelle tuon kukka-haalarin?

Musta on kivaa kun lapsilla on yhtenevät vaatteet. Meillä harvoin ihan samanlaisia mutta eriväriset samanlaiset useinkin. Nyt tosin isompi tyttö sai tänä keväänä valita omansa itse, joten äidin kikkailut vaikeutui ;) Hyvin kuitenkin valitsi, "pelkäsin" että meillä nähdään tänä keväänä vain pinkkiä ja vaaleanpunaista, mutta tyttö valitsikin vihreän takin ja hieno on :)

Tuusis82 kirjoitti...

Ida-Antonia: juu, ostin Jossulle sen kukkahaalarin saman sävyisenä 86cm ja tuo takki on Jossulle 92cm ja Juliannalle 128cm, takit on kyllä pienempiä että voi olla niin, että Jossulle jää takki ennen haalaria pieneksi. Mä tykkää pukea lapsia myös samoihin, mutta näiden 5 kanssa se on vaikeaa. Jossulla ja Joonatanilla on samoja kevääksi, ovat samassa hoidossa, jonathanit turk/pinkki, plain rainit turkoosi ja pinkki myös... samoja asusteita, talvella oli tytöillä samat reiman kauppatakit.. Mä en halunnut edes toiselle tytölle tota ticketin puna-pinkki kukkaa koska toi violetti-pinkki vaan on MUN mieleen täydellinen =) Vielä UNQ asusteita haluaisin samiksia ainakin Jossulle ja Jonelle ;)

San kirjoitti...

Kivat nuo takit. Mitäkö maksoi?

Tuusis82 kirjoitti...

Moi S!
Takit oli muistaakseni 78€ kpl, vai olikohan pienten 68€ ja isojen sen 78€... en muista ihan tarkalleen mutta jotain tuohon suuntaan.

S kirjoitti...

Tosi hyvä ettei oo maitoallergiaa. Mutta kananmunan kanssa täytyy usein vltää kanan ja broilerin lihaa, koska niissä on samoja proteiineja kuin munissa eli kandee tarkkailla tilannetta.

Kivoja ostoksia! Tuota koppakuoriaispaitaa en vielä löytänyt Itiksestä kun kävin torstaina,pöh.

Jonna kirjoitti...

heips naapuri:)

tytön posket näyttää samalta kuin meillä Emmillä. Kannattaa kokeilla 2 vko ilman maitoo.

Näkyillään taas:)

-Jonna

Tuusis82 kirjoitti...

Jonna: puolet sanoo että niiden tytön samanlaiset psoket oli atopiaa tai ei mitään (vilkutus vaan Lauralle ja söpöys-Ellenille) ja toiset et allergiaa. Katsellaan siis ;)

täysikuu kirjoitti...

Onko nuo päivänkakkarakuosisetkin fuzzeja? Mistä niitä saa? Heti mulle kans! =)