perjantai 24. huhtikuuta 2009

Salaiselta ystävältä ! (+jtn muutakin)



Salaiselta ystävältä tuli lasten rannekkeita,info bandeja, mihin kirjoitetaan puhelinnumero (ja nimi?) ja kortti (jota en enää alkanut nyt etsimään koska muuten tämä bloggaus olisi taas siirtynyt) jossa luki, "jotta lapsesi löytäisivät sinut", ihana! Luki että siksi vain kolme koska Jeremias taitaa olla liian iso ja Jade liian pieni, mutta Julianna kyllä totesi samaan hengenvetoon ettei hän ole kun 1v Jeren nuorempi (oikeastaan 1v5kk...) ettei halua sitä, joten se toinen tyttöjen odottaa Jadea kyllä vuoden ja ei jää käyttämättä =)

KIITOS SALAINEN YSTÄVÄ !





(kuva taas väärinpäin, en tiedä miksi se heittää jotkut itsestään ja joitain se ei näytä käännettyinä)

Olen viime aikoina käynyt pari krt kirppareilla ja eilen sitten piipahdin H&M:llä ja Name It:llä ja meillä oikeasti tarvittaisiin lisää yksivärisiä sukkia, juuri näissä meidän väreissä, joten noita sukkia taitaa meille ihan samoja, samassa koossa kotiutua toiset paketit, mulla itseasiassa pitäisi olla lasten sukat kai pelkästään yhdelle lapselle KAIKKI samoja, koska en löydä ikinä PAREJA mihinkään. Mullahan on vain yksiä sukkia, kyllä, yksiä mustia sukkia noin 23paria mitä viimeksi laskin, muuten mulla ei olisi parillisia sukkia jalassa ikinä.
(yhdet valkoiset sukat siis noista paketeista meni eilen illalla Jadelle yöksi, ettei raavi itseään, päivin ei onneksi tarvita enää)

Mulla olisi myös H&M:n paketti ärrällä minkä haluaisin hakea, mutta kulutin eilen sitten 94€ APTEEKKIIN (aiemmin tässä kuussa 55€ sekä 38€), juu, kyllä. Onnistuneen Jorvin reissun jälkeen Jade sai paljon rasvoja, kolmea eri perusrasvaa, decubalia ja ceralania meillä on ollut aiemminkin, lisäksi kylpyyn abobase lotionia kylpyveteen, sitten vielä kolmea lääkerasvaa (nimimuisti aivan olematon...) ja sitten vielä ataraxia kutinaan nyt alussa koko ajan ja kun iho on rauhoittunut, tarvittaessa. Itseasiassa, Jaden iho oli jo eilen parempi ja eilisin jälkeen vielä uusien rasvojen kanssa tänään tosi hyvä, verrattuna Me&I kutsuilla esim toinen poski oli vielä hieman märkivä, lekuri sanoi että iho on nyt jäänyt sen märkäruven jälkeen huonoksi ettei välttämättä mikään muu ruoka-aine ole kyseessä kun ne kaksi, tomaatti ja kananmuna mitä vältän, vaan ihon pitäisi nyt parantua, sitten vasta jos huomaan jonkun aiheuttavan jotain, olisi karsittava se, ei siis tiukkaa dieettiä, eikä, mikä parasta, MITÄÄN puhetta että imetys olisi lopetettava! sitä pelkäsin, ja kysyin, ja lääkäri totesi että rintamaito on parasta, hyvä. Ja kuulema kananlihalla ei ole mitään tekemistä kananmunan kanssa... pahimmatkin allergikot voi kuulema usein syödä kananlihaa mutta useimmin allergisoiva on kananmuna taas, itse olin saanut vinkkejä tätä kautta että kanaa ei saisi syödä.

niin, tosin taidan silti hakea sen H&M:n paketin... mutta shoppailut on kyllä muuten tehty, ja tosiaan Me&I tilauksestakin mietin koko ajan onko ne päärynämekot oikeasti kivat, pitää vaan kokeilla kyllä.

Kirpparilta löysin tällaiset takin Julille, meillä onkin ollut tätäö Jonathan mallia uutena kummallakin tytöllä ja vielä pari käytettyä, pidin itse tästä kun se aikoinaan tuli myyntiin ja se oli 4€:lla mielestäni löytö vielä koska oli tosi hyväkuntoinen! (kehä 3 kirppis)

Jerelle pitkähihainen paita Name It:stä -50% eli 8,50€

Tässä H&M:n ostoksia, Jonelle punainen ja sarvikuono hihaton 2€ kpl ja Jadelle shortsit pinkki ja ruskea 2€ kpl.
Kirpparilta, froteinen Me&I hame Julille 5€, Lindex trikoot ruskeat ja Me Too ihanat sammarit Jossulle 1,50€ ja 5€, Mankkaalla Akseli kirppis.
Jerelle transformers ja bionicle leluja, bioniclet 0,75€ kpl ja kaksi isoa transformersia 3,50€ kpl ja pienet 1€ kpl, kuunkirppis olari. (hieman pilkottaa ystävälle ostettu ticketin puku fleecevuorella 10e, reikä tosin polvessa.)Sitten vielä itsetekemiäni housuja, froteiset liilat ja froteiset norsut, kuminauhavyötäröt ja norsuissa resori, liiloissa kumppari. (nämäkin tein jo viikko sitten mutten ehdi ikinä blogata!)


Tässä vielä Jade ja DPAM body Jossun perintöä, kohta tosin jo pieni vaikka kokoa 12m... :(

Joskus vauvapalstalla oli perustettu sellainen myydään/ostetaan oma palsta tai sivusto tai joku missä lastenvaatefriikit ostivat ja myivät toisilleen, sellaisia vakkarimyyjiä ja ostajia. Mä olen huomannut että Jonen ja Jeren kamat saan eteenpäin yleensä helpommin kun tyttöjen (koska en juu jaksa raahata niitä mihinkään kirpparille) ja nyt itseasiassa kaipailisin juuri jtn kaveria jolta ostaa varsinkin Jadelle kasan sukkia ja yksivärisiä bodyja, yms mitä yleensä en jostain syystä kaupasta osta, samoin yöpuvut, mä en tiedä miksi, mutta näitä olen aina aiemmin saanut joltain tutulta ostaa käytettynä. Nyt kai siis oikeasti on mentävä kauppaan TARPEEN takia :D

Me suunnataan mummolaan kun Iskä lähti Tampereelle, hyvin nukuttu yö, jo toinen takana päin, muuten voisin sanoa ataraxin syyksi mutta jo toissayön Jade nukkui hyvin ilman atarax reseptistä tietoakaan.

Hyvää lauantaita kaikille!

Tuusis

8 kommenttia:

Tiirikka kirjoitti...

Ihania ostoksia. :D Ja tuo Sarvikuono on ihan paras!

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi suomalaisia Supi -sukanpidikkeitä! Meillä olleet käytössä pari vuotta. Helpottaa ja nopeuttaa vaatehuoltoa huomattavasti. Näitä myydään ainakin Citymarketeissa ja Prismoissakin on mielestäni ollut. Eli ovat muovisia klipsejä, joilla sukat laitetaan yhteen, kun laitetaan pyykkikoppaan. Pesukoneesta saa ripustaa pidikkeessä suoraan narulle. Kaksia samantyyppisiä muunmerkkisiä pidikkeitä olen myös kokeillut, mutta vain Supit ovat toimineet täydellisesti :)

http://www.help-tuote.fi/supi/index.html

Tv. Ralla

Tuusis82 kirjoitti...

Kiitos kommentista Ralla! Jospa muistaisin ensi kerralla prismasta niitä ostaa, tosin me tarvittais niitä varmaan 50kpl :D

Anonyymi kirjoitti...

Onko sun tuossa huutis-osoitteessa joku virhe vai miksen mä pääse edes huuto.netin sivuille tuolla linkillä? Toisilla jos ei ole juuri nyt kohteita myytävänä, niin se menee siihen asti, tuo linkki vaan antaa ettei sivua voi näyttää. Mielelläni kurkkisin mitä teiltä löytyy :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo huuto.net linkki ei muuten toimi.

Tuusis82 kirjoitti...

Tuo huutiksen osoite on varmaan muutettu, mutta tosiaan ei mulla ole mitään myytävissäkään nyt, kun en itse mitenkään ehdi ja jaksa, mä olen vallannut myytävillä tavaroillani (2 tripp trappia + loput lastenvaatteita) kaverin olohuoneen ja niitä pitäisi sieltä vähentää jotenkin =)

Mia kirjoitti...

Minähän ostin saman vihreän paidan meidän 9v:lle Jumbon Name It:stä reissulta ja luulin että puoleen hintaan.. Ne perhanat oli ottaneet täyden hinnan!, huomasin vasta kotona kun kuitteja kävin läpi. Mrr.. :(

milla kirjoitti...

Mullakin ekaa keraa se tilanne että mistään ei saa kierrätettyjä vaatteita ja kaikki täytyy ostaa (ommella) ja todella juuri tarpeeseen.
Tajusin tämän kun meillä otettiin 74cm käyttöön niiin ajattelin laittaa 80cm valmiiksi pinoon niin eihän niitä ollutkaan yhtään!