keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Turkoosi-ruskeaa huomenta!


Mä ostin toissapäivänä meille uudet verhokankaat, löysin Petikon Eurokankaan alelaarista ihanaa turkoosi-ruskeaa ja sen seuraksi normaalihinnalla yksiväristä turkoosia. Verhot jätin äidille työstettäväksi mutta nappasin kännykällä niistä nopeasti kuvan eilen ennen lähtöä.



Ostin myös vaaleaa turkoosia joustofroteeta ja sellaista liilahtavaa pinkkiä, muutama ihana kirkas lankarulla ja nyörejä lähti mukaan, ainiin ja turkoosia vakosamettia, haaveena retrotakki, mutta ainakin vuorettomat housut Jonelle.

Auttakaa mua! Mietin vielä me&i tilaustani. Otanko puolikuumekon Jossulle (hänellä näihin sopivat froteet on jo) ja Juliannalle päärynähellemekon ja kummallekkin medaljongit, vai jätänkö päärynän välkiin, otan Julille puolikuumekon ja kummallekkin medaljonkimekot vai vaan ne medaljonkimekot... mietin myös froteista songoallaa Juliannalle sekä Jadelle leijonahaalaria... Leijonahatun aion ehdottomasti, jos puen sille kesällä tuon asun, onko se liian yöpukumainen? Jere saa tummat pillifarkut mutta t-paidasta en sittenkään tiedä kun mikään ei ole täysin "Jeren näköinen", mietin myös tilaisinko froteehousut Jonellekkin... ne on NIIN ihanat!


Vai vai vai vai, vai isoja kukkia mekko Jossullekkin eikä puolikuumekkoa ollenkaan??? Olisi kyllä ihana jos tytöt olisivat kesällä samoissa ;)

Tuusis aamumietteissään, ihanaa nukkua 6h katkonaista unta! siis edellisyön 2h jälkeen... =)

11 kommenttia:

Ida-Antonia kirjoitti...

Mä ottaisin medaljonki-mekot, mutta vain siksi että tuo puolikuu ei muhun iske eikä oikein päärynäkään. Meillä tytöillä jo ne leivosmekot molemmilla ja on niin söpöt samiksissaan :))
Medaljonkia kanssa mietin, samoin kruunu- tai apinatunikoita...musta on ihanaa kun molemmilla on samanlaiset.
Pojille ei ollut munkaan mielestä oikein mitään niin kivaa mitä olisin viitsinyt tilata..ja meandi:n hinnoilla mitään "ihan kivaa" en viitsi ostaa

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Ihanan näköisiä verhokankaita, tosi kivat värit!

Me & I kuoseista en tykkää päärynäkuosista, puolikuu on ihan kiva, mutta medaljonki ja isokukkainen on tosi mukavia (omasta kaapistakin löytyvät nämä äidin puserot). Olishan se kiva jos tytöillä olisi samanlaiset tunikat :)

Tuusis82 kirjoitti...

Joo, minäkin tykkäsin isoista kukista, tilasinkin aiemmin Julille sellaisen, MUTTA neiti ei sitä suostu pitämään! kuulema ei tykkää ja on YÖKKÄRIN näköinen, siis 6v Julin mielipide, EI äidin! Eli sen joudun palauttamaan, monesti asiasta keskusteltua... en jaksa pakottaa laittamaan sitä päälle.

Tilasin sitten:
Vauvahattu leijonia Jadelle
medaljonki huivi 2KPL Jossu&Juli
medaljonkimekko Jossulle
medaljonkimekko Julille
tummat pillifarkut Jerelle
päärynäkuviollinen hellemekko Julille
päärynähellemekko Jossulle
canvashousut turkoosit Jerelle
ale canvashousut koboltti Jerelle
(canvashousuista otan vain toiset sitten kun näen kumpi kivempi)
tyttö vauvan salainen vaate Jade
2 salaista pojalle Jonelle
2 salaista tytölle Jossulle
2 salaista tytölle Julille
2 salaista pojalle Jerelle

Salaisista vaatteista myyjäni sanoi että saa palauttaa toisen jolloin sille pidettävälle jää se 13€ tai palauttaa kummatkin, eli noissa on se vara että jos en pidä niin palautan, samoin vähän päärynöissä, katsotaan miltä näyttää päällä :)

Näistä sain siis 42€ alennusta sekä vielä ilmaiset apinasukat (9€) sekä ilmaisen pupupaidan Jossulle eli sen arvokin olikos 21€ kuitenkin, olen siis tyytyväinen että suostuin emännäksi ja ilta oli todella mieluinen.

San kirjoitti...

Mä sain eilen mun tilaukseni, joka sisälti kaksi medaljonkimekkoa, ovat kyllä ihaanat :)

Essi kirjoitti...

Älä ota puolikuumekkoja, ne on niin kamalan malliset, eikä kuosissakaan ole kehumista.

Tuusis82 kirjoitti...

en ottanut puolikuumekkoja, väreistä pidin tosi paljon mutta malli tosiaan ei ollut sitten niin kiva kuitenkaan, päärynämekkojakin mietin miltä ne sitten päällä näyttää.

Katja kirjoitti...

Verhokankaat on todella hyvän väriset, vaatteista en osaa sanoa :)

Mia kirjoitti...

Jaahas, tilauksesta sitten muistat laittaa kuvia. Mitä otit ja mitkä pidit jne. ;D

Siis ihanat nuo verhot! Niistä sitten kanssa kuvaa. :)

bellus kirjoitti...

Siis aivan ihanat verhokankaat olet löytänyt :-)

Olivia kirjoitti...

Heips! Saakos noita Me&I tuotteita tilata jostain vai täytyykö käydä kutsuilla? Meille tarvittaisiin nimittäin froteehousuja, enkä mistään ole oikein löytänyt kivoja. Me&I:lla näyttäisi olevan hyvän mallisia ja oikeanlaisia värejäkin.

Tuusis82 kirjoitti...

Olivia, mielestäni saa tilata lähimmältä myyjältä ilman kutsuja, katso meandi sivulta lähin myyjä yms? tai jos asut espoo/helsinki arealla voin antaa oman myyjäni tiedot sulle.