sunnuntai 9. elokuuta 2009

Viime päivien tekosia ja ostoksia


Huima näkymä tässä ekassa kuvassa yllä eikö? Noin hyvin näimme Madonnaa mutta kuulimme kyllä paljon paremmin, oltiin siis ukon ja Julin & Jaden kanssa n.40minsaa kuuntelemassa Madonnaa lauttasaaren puolella ;)

Venesatamaa kohti oli nätti kuu, oli pakko napata kuva vaikka kamera ei olekkaan mikään mahtis ;)

Jadeline matkalla madonnaan, Jadella lukijalta ostettu IHANA H&M:n froteehaalari, Lindexin tossut ja Tutan hattu. (Jade siirtyi vihdoin isojen turvaistuimeen, oli pisimpään kaukalossa kuin kukaan muu! Jokainen lapsi on meillä saanut aina uuden turvaistuimen (koska nuoremmalla on ollut vielä omansa ja vanhemmat on aina myyty) mutta nyt tyydyimme mielellämme -J-:n Vänen vanhaan Jadelle. Jonella vielä omansa vieressä kuten näkyy.


Tein kirppariverhoista mekot tytöille, Juliannalle tuli liian iso kuten kuvasta näkyy (poseeraajaa ei saanut melkein suostuteltua...) mutta onneksi sen nopeasti pienentää, pienille mekot olivat sopivat, mekossa on babusingle vuori jottei paista läpi, knagas vaikutti aidolta retrolta, muttei väliä, oli meille sopiva turkoosi-lime kuosi ja ihanilla kukilla joista pidän.Kaavat tuli Essiltä ja niitä suurentamalla ja pienentämällä kaikille.


Tässä meidän samikset menossa torstai aamuna hoitoon, Jonella Lindex 86cm tähtivelourit ja KappAhl metsäpaita, Dinsko kengät ja H&M:n hattu, sukat ruotsista, Jossulla Lindexin velourit sama paita, H&M:n hattu ja Prisman -70% alesta ostetut peppi kengät (jotka oikeasti täyttää muuten hyvän kengän kriteerit, päinvastoin kuin esim batmanit eivät!)

Tänään Julianna ja Jade, Juli pelaa tota... öö DS:ää ja Jade leikkii, Me&I medaljonkimekko ja Jadella 60cm Marimekon body.Julianna saa kyllä huomennakin laittaa medaljonkimekon kutsuille koska haluan ;)

Julianna sai tänään repunkin ekalle menoon, entinen oli prinsessa ja äiti toivoi jotain isomman tytön oloista joka menisis parikin vuotta (päätin etten viidella lapselle osta joka vuosi reppua jos reppu on ehjä...) ja kaiken tappelun ja kiukuttelun jälkeen kun en anna ostaa 40€ hello kitty reppua enkä jotain muuta niin päädyimme tähän vaikka -J- yritti kovasti suostutella Juliannan koko pinkkiin Puman reppuun ;)


Viime päivien kenkäsaldon lisäystä. Rakastan nättejä kenkiä ja tietenkin HYVIÄ. Veinkin jo halpislenkkarit mitkä jossain hairahduksessani ostin mummolaan varakengiksi ja tein lisää löytöjä, nuop ihme kangaskengät on Jeren ja Julin suosiossa ja nuo vaal.vihr menee heti eteenpäin koska olivatkin pienet, mutta Juli sai tuollaisen värikkäät... -50% tosin koska en jaksanut raahautua takas selloon jossa olisi ne olleet -70%, mutten tiedä olisko ollut enää kokoja, + samat Eccon goret mitkä Julille, niin Jossulle, tosin "vain" -50% ja henkkarialet vielä ja NORMAALIHINNALLA (naapuri kysy että -70%, valittelen ettei näitä jää varmaan edes -30% aleen tätä isointa kokoa näistä uutuuksista) joten normaalihinnalla ostetut, tosin henkkarialet tietty, Eccot Jonelle 24. Sitten vielä Jerelle -70% Jumbon ainoat eccon sandaalit, ja käytettynä tarhatossut 1€ ja kopiocrocsit 50snt =) [Jone raahasi nuo kahdet kuvaa väkisi...rakastaa kumpiakin!]


Jeren eccot ensi kesään, hintaa jäi 14€ 55€ kengille (vai oliko 59e)


Josefinalle samat eccon goretexit kuin Julianna -50% (+henkilökunt...) hintaa jäi 25€.

Meidän muksujen lempikengiä nyt (?) n.4-6€ kpl.

Ihanat eccot! Syksyn uutuudet. Mulle mieluisissa väreissä ;) n.45€

Pakko ottaa kuvia kun sattui Jade ihan unikkoon, monien vihaama kuosi on rakastettu, tosin vain keittiössä ja ja jotain Jaden makkarissa ;)

Saisko sitä ruokaa jos poseeraa oikein nätistä??

Tässä vielä sovitellaan Tanskasta tilattua 92cm BAGGIE Ticket to Heaven haalaria Josefinalle 3,5v, tosiaan reilu ja menee koko talven, iiiiihana! Limenvihreä tai lehtikuviollisia asusteita halutaan edelleen ;)


Tällaista tänne, huomenna on Me&I kutsut ja koitan ENNEN kutsuja blogata vaatekuvat jo =) Kiitos ananalle ja toisella lukijalle kimppatilauksesta tickettiin ja Tildalle haalarivinkistä! Lisää vinkkejä otetaan vastaan esim toissatalven TURKOOSISTA reima/reimatec haalarista 86-92cm tai tytön 68cm / 74cm toppiksesta.... ja niistä asusteita tuohon tickettiin pinkki-vihreänä tai vihreänä...

TUUSIS

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

IHANAT nuo ruskeat Ecco kengät!!!
Mäkin kävin tänään vielä Prisman alessa ja ostin Ronjalle Viking sandaalit -70%

Mia kirjoitti...

Teidän Jossu on niin ihanan pieni, minä nappaan sen mukaan ens kerran ja Jaden kanssa ja kummitytönkin voisin viedä! ;) Tai samantein kaikki!
Ei vaan saattais ukko tykätä hyvää, kun omissakin on jo tarpeeks. ;D

Nuo Eccot on kyllä huiput, pitäsköhän meillekin..

Kikka kirjoitti...

Tosi mainio tuo liia iso mekko-poseerauskuva!!! Kyllä pystyy neidin naamasta lukemaan, mitä mieltä on äidin aikaansaannoksesta!!!

anrinko kirjoitti...

Hauskoja kuvia. =)
Se kuutamokuva on kyllä aivan ihana! Oli upea yö tuolloin!