lauantai 29. elokuuta 2009

Meidänkin kirppistelyt hyvässä seurassa =)


Jadella toissapäivänä shopattu Mekko ja sukkikset ja naapurilta tullut Tutan body alla (ja tästä syystä ostinkin tänään yksivärisiä vaal.pun ja valkoisen bodyn k0ska ei meillä ollut kun tuo 80cm liian iso!)
Muksut menossa nukkumaan, Iskä taisi sattumalta ottaa Jonelle ja Jossulle samat Tutan froteiset retrohtavat yöhaalarit, Jadella on itseasiassa Jonen 80cm yöpuku koska sen omat on tuolla yläkerra puhtaan pyykin kasassa... juu, viikkaan ne... ööö pian ;)

Mä ehdin vasta nyt koneella ja johan mun jokainen kirppis seuralaiseni oli ehtinyt blogata omansa :)

Eli ryntäsin aamulla heti seiskalta ovesta ulos ja kävin tankkaamassa ja nostamassa käteistä, ja lähdin termiittien äidin luo kahville jossa oli hyvänä tarjoiluna myös aamupalaa lisäksi ;) Siitä lähdettiin sitten Hietsuun jossa olikin väkeä ja sieltä houkuteltiin Jarna meidän mukaan myyrmäkeen kirppikselle, jonne -J- kerrankin oli ehtinyt ennen meitä ;) Kirppistelyn jälkeen kidnapattiin vielä Jarna meidän mukaan Selloilemaan ja käytiin syömässäkin, kiitos siis seurasta teille -J-, Jarna ja Kati!

Tässä ostoksia...

Jossulle H&M:n vauvapuolelta tuollainen baskerihattu 86cm, 4,95€, mut en tiedä, onko kiva...
Jossun tämän pvän vaatteet jotka on sen itse hakemat, tunika jostain kirpparilta joskus... en muista edes merkkiä. (ja sukkiksena oli Juliannan balettilegginsit!!!)


Nämä olivat mielestäni ihanat LÖYDÖT ! 7€ pulitin mutta olin tyytyväinen, itsetehdyt, mutta silloin joskus (kuminauhasta, jäljestä yms huomaa) retrohousut ja tarkoitus oli että Jadelle varastoon mutta mahtuivat Jossulle vielä!

Julianna 122-128cm housuja, Julianna ja Jeremias ovat kasvaneet kesän aikana ja esim Jerellä on oikeasti TARVE housuille koska nyt kesän jälkeen noin puolet 122cm housuista on pieniä, onneksi osa vielä menee ja onneksi viimeksi ostin Katin kanssa Jerelle esim esprit 134cm koska nekin on sopivat, koot vaihtelee niin! Myyrmäki & harmaat missä kuviota Akselista. (2-3€ kpl)

Valkoinen takki jossa ihana vuori, raitapaita ja Hello Kitty velourasu (viimeisin Akselista) muut hietsusta. 2€, 1€ ja HK oli aika kallis 6€ puku.

Olikohan se termiittien äiti vai minä itse kun bongasin tuollaisen myrtsistä, aluksi en meinannut sitä 2e hintaan ostaa mutta ostin koska Jarna huomasin sen olevan aitoa finnwearin retroa, se on tosi nuhjuisen näköinen mutta kunhan pesen ja käytän sen kuivausrummussa uskon sen olevan tosi söpö!

Sitten vielä myrtsistä Jossulle Ticketin pun fleecevuorellinen plain rain takki (housut sain ilmaiseksi mutta niissä iiiiiso reikä...), tuollaiset ihana ruutuhousut joita aion pitää sukkisten kanssa nyt talvella 4€ sekä Tutan yöhaalari 2€.
Hietsusta uusi collegepuku 2€ (tuollainen vaal.turkoosi viehätti...) ja ihana S,åfolk pöllöhaalari, vitsit olen nähnyt nuo pöllöt aiemmin kaupassa enkä raaskinut ostaa, rakastan pöllöjä, ja hinta 20senttiä !!!!!!! Onneksi tuolle lyhyelle 9,5kk muksulle 66.5cm pitkälle menee HYVIN vielä tuo 68cm (kokeilin heti...) aion pitää tuota muuten päivisin, onko se teidän mielestä kuitenkin yökkäri?? (jos on, pidän sitten kotona päivisin =D )
Miksei tuo kuva kääntynyt, pöh. termiittien äidin KappAhl alekupongilla ostettu IHANA sydänneuletunika sekä siihen sopivat sukkikset, ja mallailen alle ehkä tuota Lindexin vpun bodya... mutta joku roosempi kävisi... vai onko sävyerolla väliä?

Lindexiltä valk ja vaal.pun body ja velourlegginsit, hei, oisko kellään myynnissä PERUS yksivärisiä bodyja 74-80cm, mulla on oikeasti niistä tarve. (juu ja en ostanut myrtsistä kun joku pyysi ensin 5€ H&M.n valk. yksivärisisestä bodysta sitten kun hinnaksi sanottiin kaupassa 4,90€, hinta muuttui 3euroon, juu, mutta myyjän mukaan bodyt joita oli ainakin 5kpl olivat käyttämättömiä, ihme että niissä oli kuitenkin jo käyttönukkaa :D )

Ihana puputunika jonka huomasin vasta äsken jo Shaolin bloganneen, siihen löytyi 110cm velourhousut (Jossu pitää siis velourtunikoissa 98-110cm ja joitan H&M:n vaatetta 86cm.,..) mutta nuo velourhousut, asettuu nätisti päälle, mutt VYÖTÄRÖ, mun on pakko ottaa 5cm pois kuminauhaa!
Meillä kun ei bodyja Jonella enää pidetä niin mietin ostaisinko tuon bodyn Jadelle, mutta en ostanut, joten tämä 86cm setti on poikien tyyliin Mialle.


Tässä vielä kuva Jossusta retrohousuineen, yläosaa mietin vielä... jospa huomenna laitettais noi jalkaan.
Tämä on jo perjantailta J:n kanssa Kehä3 kirppikseltä joka on minusta nykyään jo aika surkea... potentiaalia olisi mutten tajua miksei siellä oikein tavara liiku, ei myyntinä muttei siellä oikein ole ostettavaakaan. Reimatec haalari joka on likainen mutta onneksi vähemmin kulunut, jalkalenksu puuttuu yms mutta ihan ok kuntoinen vielä, siihen mukaan minitec rukkaset, reiman pipo ja joku muu vihr pipo yht 18e.


Nämä shoppailin kun jouduin vaihtamaan sen ihanan toppatakin H&M:ltä, se ruutudullinen (poikien 86-128cm puolen) joita saa vihreä.mustana ja musta-harmaan, niin se 128cm oli pieni Jerelle! siis Jerelle menee kaikista meillä olevista takeista hyvin vielä 122cm, joten tuo oli pientä kokoa, ja kun ostimme tarjouksen jossa sain 10€ pois niin vaihdettiin toiseen takkiin, eli Julianna sai sittenkin tuon kukkatakin. Samalla (vaikka naapuri oli jo ties miten myöhässä) ostin myös Jadelle tuon Hello Kitty paidan 74cm, ja siihen lilat sukkikset (koska jos pitää paitaa alla ja vaal.pun mekkoa nuo lilat sukkikset sopii!) ja vaal.pun sukkikset juuri jos vaaleabody alla... tämä setti oli siis käytössä jo yläkuvassa eilen. Jeremias sai myös 128cm tuollaiset ruutuhousut (melkein samat meillä onkin 122cm menossa -J-:n Vänelle nyt sit)

Jonen vaatetus, alta ei näy valko-puna-t.sin Popin paitaa, mutta päällä Esprit neule, paita on kirpparilta pari kk sitten joskus hietsusta muutamalla eurolla ja Esprit neule on itseasiassa tässä meidän asunnossa ennen asuvalta kaveriltani ostettu.

Juliannalla salaisena tullut geisha tunika ja jotkut random sukkikset.


No tässäpä näitä taas... nyt sänky kutsuu jo tosi houkuttelevasti vaikka kello ei ole edes 22! Tätä se rankka shoppailu teettää ;) huomenna ehkä uudestaan!

TUUSIS

8 kommenttia:

Kotiäiti kirjoitti...

Mielettömiä löytöjä te niiltä etelän kirppiksiltä teette! Ei täällä pohjoisen pikkukaupungissa voi moisista edes haaveilla... Esim. tuo Ticketin punainen takki ja Reimatecin haalari.

Anonyymi kirjoitti...

Siis se kehä3-kirppis on ihan surkea.Ahdas, pimeä, sotkuinen ja töykeä henkilökunta!Potentiaalia olisi, mutta ei:( Pöydän vuokraus kallista ja pieni pöytä ja ei edes niitä myytyjen lappuja saa kuin eri maksusta, pöh.
Lila

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihanaa ku yksi siellä iha täpinöissään ostoksistaan! :D Tosi kivoja olet löytänyt kyllä!!!!

Se pöllöjuttu on mun mielestä yökkäri, mutta pitäisin itekki kotona muutenkin - söpö!

Pöllöistä tuli mielee että eilen Prismassa katoin BabyCiraff haalareita (ei meille mahdu mutta söpöjä) ja niissä oli logona ihan ku EjSikkeLej:n pöllö..hieman plagiointia! Koittakaas kattos ku käytte Prismassa. ;)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Ihania ostoksia..etenkin ne retro housut oli mun mieleen...ja pöllöhaalareita mäkin käyttäisin päivä vaatteena..ihana ruskea puu bodykin siellä vilahti.. ja se romanttinen roosa setti (neuletunikaa..) oli kiva...

Mia kirjoitti...

Kiitos kultasein! ;)
Hyviä löytöjä taas ja minä vaan löysin yhden unihaalarin. Pah! ;D

Mari Wee kirjoitti...

Kyllä musta se pöllöhaalari sopii kotona pidettäväksi vaikka kellon ympäri :) Sillon kun V. oli pienenpieni niin mää pidin sitä raukkaa Marimekon tasaraitayöhaalareissa pitkin päivää (tai siis ainakin seuraavaan megapuklaukseen asti...) kun se näytti niissä niin söpöltä :D

Satu kirjoitti...

Hyviä löytöjä ja ihania ostoksia!

Mä joudun myös ottamaan koon isommat noita Lindexin velourleggareita, mitä normaalisti käytetään (tosin joistain muistakin Lindexin vaatteista saa ottaa isomman koon), ja sitten sitä kuminauhaa siinä vyötäröllä on, ei ne siis pysy jalassa, jollei kuminauhaa lyhennä. En siis olekaan ainoa tämän ongelman kanssa, koska teillä sama homma...

Sokrutin kirjoitti...

Paljon olet tehnyt löytöjä! Jossun hattu ja ruutuhousut oli minusta hienot!!