maanantai 29. kesäkuuta 2009

Etana Elli, sohvalla kelliTällainen Etana-Elli meillä kelli tänään. Oltiin kyllä koko päivä Klaukkalassa kun autoon tehtiin ties vaikka mitä, kävin kirpparilla, ja ostin vaan vaal.pun peruspaidan Julille, ja paidan jossa lukee älä komenna tai muutan mummolaan sekä keltaiset kopio crocsit. Loppuaika istuttiin Faijalla katsomassa ei-mitään-järkevää.

Kotona ollaan vaan oltu, satoi muutama pisara joten tuli viileämpääkin, sopii mulle, kiva välillä ettei ole ihan täysin helle. Jade on ollut hyvällä tuulella vaikka onkin nukkunut vain ekat unet 20min ja toiset alle tunnin, ja kohtahan pääsee nukkumaan! Äidillä on siis aikaa pakata huomiselle, ei niinkään mulle Tallinnaan vaan Jadelle mummolaan, Jadehan on ollut mummolla KERRAN aiemmin hoidossa, eli kun käytiin korkeasaaressa, toivottavasti tämä kerta menisi paremmin (viimeksi kun olin Tallinnassa, Jade oli Jeren sylikummilla Miialla, vielä sinne kiitoksia !).

Mietin tässä suuntaisinko vielä sellossa käymään, palautan ne Lindexin alusvaatesetit, ja katson, ihan vaan vilkaisen, oisko siellä jotain kivaa =)

TUUSIS


ps.
Lapsilla päällä, Jadeline: Tutan uusretro etanabody + housut ostettu naapurilta käytettynä (ihanat, kiitos sinne!) ja Julianna viimevuotinen Lindex mekko sekä tämänvuotiset housut Lindexiltä.


10 kommenttia:

"TyttöNukke" kirjoitti...

Jadehan on jo iso tyttö verrattuna siihen pikku pakettiin minkä silloin joku aika sitten näin :)

Ihanat kiharat isosiskolla!

Pieni Lintu kirjoitti...

Hauskaa Tallinna-reissua! :)

Meillä oli kuopuksella toi etana-kuosi bodyssa, vihreänä viime kesänä. :)

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

ihana tuo etanasetti! mä löysin esikoiselle samanlaisen setin vihreäna (uuden) huutiksesta. viime vuonna en näille enkä niille leppäkertuille lämmennyt, mutta nyt ne on ollut pakko saada =D

älä huoli, hyvin se päivä huomenna menee!

Tuusis82 kirjoitti...

eiköhän se sujuvasti mene! Menin nimittäin äsken vielä selloon ja Iskä oli saanut Jaden ihan nätisti nukkumaankin jo (odotin että täällä tulee väsynyt kiljukaula mua vastaan...Jade siis, ei iskä :D) joten ehkä se huominenkin menee hyvin.

Laura.Ny kirjoitti...

Ihana tuo teidän Jade, niin pieni pyöreä ja syötävän söpö!
Ja ihan Julianna-siskon näköinen, mini-Juli! :D

Tuusis82 kirjoitti...

mun omasta mielestäni myös Jade muistuttaa paljon enemmän Julia kun Jossua :D

Anonyymi kirjoitti...

Munkin mielestäni Jade näyttää jotenkin paljon isommalta :) Suloinen tapaus. Eihän niissä alusvaateseteissä ole kokona 98/104 tai 110/116...? Sitten myyt heti mulle, on tosi ihanat :)

Oikein mukavaa reissua ja hyviä ostoksia!


-Jamina-

S kirjoitti...

Arvasin heti otsikosta jo mitä vaatetta nyt on jollakulla lapsista päällä=)

Meidän pojalla on myös nuo samat housut käytössä,

bellus kirjoitti...

Ihanan aurinkoinen Jade <3 Mukavaa tallinnan reissua :)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Ihanat etanavaatteet. Ja Jade on aina niin aurinkoinen =D