perjantai 19. kesäkuuta 2009

Juhannus Oittaalla

Jonesta on tullut täysin autohullu, kaikki rekat, bussit yms on in, ja paloautot! tämä oli siis oikein nähtävyys.

Jossukin pääsi rattaisiin kun alkoi selvästi väsyä 21 maissa, kun ei ollut nukkunut päiväunia (ei nuku enää yleensä), joten manduca vaan esiin Jadelle.

hassu ilme, kummallakin, äidillä sekä Jadella, Jadella on Jossun vanha pinkki reiman puku ja tämän kevään minitec turkoosit rukkaset ja töppöset, hattuna tutan pinkki hattu. äidillä toinen mieleisensä huppari ;)lähteekö... lähtee, palaa, paloi !


Jonen näköala paikka, isin olkapää. Jonella tutan hipposettiin kuuluvat housut (takki alla), dinskon kengät, ja Popin takki, hattu H&M.

Jossulla ticketin takki (tällaisen näimme mustavalkoisena jollain tytöllä tuolla :D ) ja mun äidin tekemä pipo jossa Helmin tekemä tiara!

Jade


Meidän porukka oli siis Oittaalla eilen viettämässä juhannusaattoa, meillähän on Jere ja Juli tuolla Savonlinnassa (niin, Mia, se sun kangas TAAS jäi kyydistä, koska en MUISTA, no tuon sen sit ens kuussa sulle itse :D) Mummoilla, Jannen vanhemmat asuu siellä ja mun äiti lähti sinne ja ovat mun tädillä jotka kutsutaan myöskin Eeva-mummoksi, mun veljen poppookin taisi suunnata Eevalle.

Meillä oli kuitenkin se 5 lasta, eli Krista ja Kiti on meillä.
Eilisessä juhannuksessa Jonen mieleen oli eniten paloauto jonka Jone osaa sanoakkin hienosti! Kokko oli vaan tuli tuli. Me oltiin siellä naapurin perheen kanssa ja he veivät auton kauemmaksi kun me, sitten tämä idiootti päätti ajaessa laittaa tekstarin, tarkoituksena että siinä lukisi että se kumpi ensin kotona, saa pullat maanantaina, eli häviäjä tarjoaa, kirjoitin että se kumpi kotona tarjoaa ne (huom, kyseess oli itseleivotut pullat, eikä saanut ottaa pakkasesta, ja mähän EN leivo!).
No, menin heti autosta niiden ovelle ja naapurihan nauroi että heh heh, katso mitä kirjoitit, tajusin kyllä sitten virheeni, mutta sanoin etten ole kyllä käynyt kotona, että mene vaan sinä sisään ;) no, koska kumpikin varmaan tiesi että me oltais istuttu yötä ulkona että kumpi menee ensin omaan kotiinsa niin päädyttiin että mä tarjoan mutta saan ottaa sen pakkasesta ja se on siis ihan leipomon.

Tänään on Joonatanin virallinen 2-vuotis päivä. Me vietetään synttäreitä, öö joskus loppuviikosta ens viikolla varmaan (joo, en ole vielä päättänyt) joten tänään ei ole ihmeempiä koska kukaan ei ole kotona, mutta pienet jätski lauluonnittelut tulee ja lahja jo tietty tänään. Ostin muuten Jonen syndelahjan jo noin 6kk sitten aiemmin tarjouksesta, ei siinä mitään mutta tiesin jopa nyt vielä missä se on! =)

Bloggaan illalla (tai kun ehdin, Jonen taivalta tähän huimaan vanhuuteen, 2-vuotiaaksi).


TUUSIS


ps.Tässä kuva viime kuulta jo, ihan tärähtänyt, otettu Isin kännykällä koska kamera oli taas jossain, piti vaan lisätä, koska on mielestäni muuten hauska kuva.

11 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

onnea jonetukselle!!! :)

S kirjoitti...

Ootte tuossa kuvassa kyllä ihan samannäköiset Jaden kanssa=D

Hyvää juhannusta!

Emmi Ihmemaasta kirjoitti...

Onnittelut synttärisankarille! Äiti ja Jade on tuossa reppukuvassa aikas samannäköisiä!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut synttärisankari Jonelle!
T:Miia, Aarne ja Kepa

Rva Kepponen kirjoitti...

Tuohon lahjan etukäteen hankintaan pitää kertoa, että minäkin ostin pojalleni 2v lahjan hyvissä ajoin ja laitoin varmaan talteen. Poika on 4,5v ja vieläkään en ole löytänyt sitä lahjaa useista etsinnöistä huolimatta :)

Tuusis82 kirjoitti...

niin, me ollaan Jaden kanssa kun kaksi pulleaa marjaa :D

Mä just väsään pizzaa kun Iskä meni hakemaan lisää pizzapohjia abc:ltä (juu en jaksa itse sitä muka tehdä...) kun päällistarpeita oli reilusti muttei pohjia.

shaoli kirjoitti...

Kivat juhannuspuitteet siellä on ollut. Ja pukeutuminenkin tuollaista rennon kesäistä ;)

Suwi kirjoitti...

Ihana tuo viimeinen kuva! <3
Ja onnea 2veeee =) =)

Suwi kirjoitti...

ja ihanat nuo hatut! siis tuo kruunu hattu ja turkoosi hämis hattu! Mistä niitä saa??! =)

Mia kirjoitti...

Sulostukset, on ikävä! <3

Oikein hirveän kamalan paljon Jonelle onnea!! :)

Kaksi, siis kaksi kangasta pitäis minulle olla. Kahdesta oon ainaskin maksanut. heh.. ;D

Tuusis82 kirjoitti...

MIA: juu, kaksi, en ole siihen kassiin koskenut sen jälkeen kun sen sulle ostin :D niin en muistanut.

joo, ei kesävaatteet pääse kulumaan...