keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

neljännen kansion neljäs kansio ja neljäs kuva


Mimon äitee haastoi minut tähän. Olin ihan varma että kuva on joku ihan kauhea... ei se ollutkaan!

Kuva on otettu 10.4.2007

Josefina on kuvassa vasta 1v2kk ja meillä on vaan kolme lasta (okei, näin viiden lapsen äitinä se on tärkeä seikka mainita että meillä oli VAIN kolme lasta vihjaten että olin ehkä hieman täysjärkisempi silloin...) Julianna on 4v4kk. Tytöillä on päällä sen vuoden Stockan reiman puvut ja jonathan (tai lenne) rukkaset ja reiman pipot, kengät Julilla on viking goret ja Jossulla eccot stockalta. Juliannan puku on muuten nyt yhdellä tutulla Katilla, kengät Jeren sylikummin tytöllä Janetella, hattu Jossulla =) Jossun puvun taisin myydä, ja tietty NYT tätä kuvaa katsoessa harmittaa, kiva puku, miksi myin.. heh, eihän meillä mtn olekkaan.

Kuvassa on vielä vanhoja sohvia, vanhaa verhoa, vanhaa kotia, ja en edes muista että tuo lipasto ikinä tuossa olisi ollut!

Mua väsyttää, kävin melkein 2h kävelylenkillä naapurin kanssa, sitten yritin kannettavallani mesetellä ja selailla nettiä ja siitä ei tullut mitään ja jumittauduin sitten Jannen koneelle, ticketillä olisi kivoja toppahaalareita alessa, Jossulle, Jonelle... Jadelle ei löytynyt. Haluaisin TODELLA paljon sen karpaloita blogissa esiintyneen puna-vihreä-pinkin ticketin lehtikuviollisen haalarin tai takin jollekkin tytöistä, eli jos teillä on TAI tiedätte linkin esim, huutikseen tai traderaan niin sitä väriä haalari koossa (hitto oliko nämä niitä tooosi reiluja?) 68-98cm (Jos oli tosi reiluja niin ei 98cm...) tai takkia 86-104cm ja vielä Julille menis 116-128cm.... sain itselleni siis pakkomielteen siitä haalarista! Shaolin bloggaama minymon pallohaalarikin olisi ihana, huutiksessa en löytänyt meidän kokoa eli 68-74cm tai 92-98cm...


TUUSIS


ps.Bloggaan niistä ruotsi ostoista vielä lisää kunhan jaksan esim huomenna...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin uskomatonta että reilu 2 v. sitten teilläkin oli vain kolme lasta! Olette olleet aika aikaansaavia, heh heh.

Helmi kirjoitti...

Ihana kuva.:)

Huh, mitä ticket löytöjä olitkaan tehnyt Tukholmassa. En oo yhtään kateellinen, en.;)

Tilda kirjoitti...

Meillä on se Ticketin lehtikuvioinen haalari koossa 74cm (reilu), laitan sen parin viikon sisällä huutikseen. Pistän sulle viestiä kun se sieltä löytyy. :)