torstai 30. heinäkuuta 2009

Prisman kenkä-ale haalinnat =)

(kuvassa siis Viking gore-tex kengät mulle ja Jannelle, yleensä en osta itselleni mtn saati niistä bloggaa, mutta nämä on pakko, ovat ihan LÖYTÖ tuohon hintaan! [17,90€/kpl])

Kävin ensin eilen keskiviikkona maltillisesti termiittien bloggauksen jälkeen Sellon Prismassa kenkäostoksilla, ostaen Jadelle vain eccon ensiaskel kengät ja pionit, risteilyn jälkeen en jaksanut vaivautua katsomaan edes muuta.

No miten tänään sitten piristyinkään koska kävin Prismassa kahdesti =) Saldona monet monet kengät tosi halvalla, aloin miettimään myös että KULUTUS on Jerelle joka menee tokalle ja Julilla joka menee ekalle jo kengissä hyvää ettei muutamat ylimääriset 4-6€ kengät haittaa yhtään. Jerelle tosin en löytänyt juurikaan muuta, koska poikien peruskengät on vaan niin RUMIA; Jossulle ja varsinkin Juliannalle löysin, taas, liiankin monet. Kaikki sai hyviä sandaaleja ensi kesään ja kevääseen & syksyyn, ja ajatelkaa MINÄ raaskin ostaa jopa itselleni Vikin goret (mulla on jo yhdet haglöfsin vai mikä merkki onkaan goret) sekä Jannellekkin.

Kaikki oli -70% ja vielä oma henkilökunta-alennus -15% päälle! Kaikkien noiden hinnalla olisin saanut vain minun ja Jannen kengät ja ehkä kahvilasta kahvin molemmille =)

kahdet "halpikset" kengät takana ensi kevääseen ehkä syksyynkin vielä (älkää kukaan pahastuko tuosta sanonnasta...) ja halpis salama McQueen sandaalit ejnsi kesään ja eccot myös Jerelle. (kokoina 33)

Juliannalle löyty eniten: Eccon gore-texit, Viking gore-texit, 4kpl halpis kenkiä, yhdet halpis sandaalit ja Eccon sandaalit ensi kesään ja kengät kevääseen ja syksyyn. (kokoina 32 ja 33)

Josefinalle myös samat Eccon sandaalit kuten Julillekkin,hummel sandaalit, kahdet halpis kengät ja sitten Peppi kengät ja Nalle Puh kengät, ja juhlakengät. (kokoina 25-27)

Joonatanille batman kengät (myönnän etten ole niiden ystävä mutta jos 3€ lenkkareille tulee muutamakin käyttökerta niin ok!), jotkut toiset halpikset, Pionin ruskeat sandaalit, Vikingin sandaalit ja vielä salama McQueen sandaalit kuten Jerellä. (koot 24-26)

Jadelle en olekkaan alesta löytänyt kunnon ensiaskel kenkiä kuten olen onnistunut aina jokaiselle löytämään, en ole maksanut koon 19-20 kengistä (hyvistä!) kertaakaan täyttä hintaa. Kahdet eccot koossa 20 ja 21 (ajattelin että jos toiset eivät olekkaan sopivat sopivana aikana niin harmittelen enemmin etten ostanut kumpiakin sitten tuohon hintaan!) sekä Eccon tytönväriset sandaalit 20 (mietin että Jonelle menee nyt eccon 22 joten Jade on ensi vuonna 4kk nuorempi ja toisaalta nyt paljon pienikokoisempi kun Jone...) siksi otin 20, mutta otin myös varalle ruskeat eccon sandaalit kokona 21, koska sen väristäkin pidän paljon Jadella ja onpahan sitten ne varmuudeksi myös. Sekä keskellä Pionin ruskeat sydänkengät koossa 19.

En vain oikeasti tiedä onko tuo 19-20 Jadelle liian iso koko kun hän aloittaa ottamaan askelia! Toisaalta ihan onneksi Jade ei varmaan niin ihan heti tee, koska nyt 9kuukautisen päivien lähestyessä (5pvä) on hänelle niin pieni jalka että esim H&M:n vauvakengistä 14/15 pysyy jalassa, kokoa isompi on liian iso siis vielä, Mimosalta lainatut VANSIT jotka meni Mimolle kuulema muutaman kuukauden on vielä Jadelle reilut, ja mahtuu varmaan koko syksyn =) Joten mitä sitten tehdä kun 3kk päästä tarvitsen ne ensiaskel kengät ehkä kokoa 16-17 käyttävälle lapselle??? enhän voi sen antaa talsiä H&M:n söpöstelykengissä ensiaskeleitaan. Noh, kuten sanoin, ehkä, onnekseni, Jade ei varmaan kävele edes 1v1kk iässä kuten nuo muut meidän lapset.

Huomiseen! pakko mennä prismaan vielä kun kassa unohti yksistä kengistä antaa alennuksen kokonaan, pitää nyt "toivoa" ettei lisää kenkiä kuitenkaan tartu mukaan =)

TUUSIS

ps.Lukekaa tukholman ostopostaukseni myös tältä päivältä, blogattu vain muutama kymmenen minuuttia ennen tätä ;)

14 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Kivoja ja halpoja oli!!!
Olis kelvannut mullekin. =)
Tosin meillä aikas lailla noita kenkiä jo varastossa...

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

teitpä tosiaan löytöjä! mä en edes huomannut, että isompia poikien kenkiä saatika aikuisten oli alennettu :o) olin liian aikaisessa!

Sini kirjoitti...

Oot varmaan ollu melkonen näky kassalla :) Ihania kenkiä tosin!

tyttötiimi kirjoitti...

Sä olet kyllä tosi pätevä tekemään kenkä ja Ticket löytöjä, jihuu. Eihän tollasia voi kauppaan jättää. Meidän prismoissa ei oo koskaan tollasia aleja , voi vaan uneksia.

Mia kirjoitti...

Mihin saat nuo kaikki mahtumaan? :D
Ei mut tosi hyvä kyllä kun saa tuollasen alen, oisin itsekin kyllä jemmannut! (jos olisi ollut kokoja ja tuollanen tarjous saatavilla).

Outi kirjoitti...

Hirmuinen kasa kenkiä :) Hyvät alennukset löysit kyllä. Meiltä löytyisi Pionin ensiaskelkengät kokoa 19, vaaleanpunaisina ja käyttämättöminä. Kiinnostaisko? Voin myydä tyyliin kympillä.

Hanna kirjoitti...

huiiii mikä kasa kenkiä! :D

mä olen ostanut vasta yhdet lenkkarit syksyyn varuiksi. kohta pitää jotain goreja alkaa katella. :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen vasta hiljattain löytänyt blogisi. Satutko tietämään (kun kenkäexpertti näytät olevan;) mistä löytäisi pienet noin kokoa 19 olevat kumisaappaat tytölle? Olen katsellut prismasta ja citymarketista, mutta lähes kaikki kumpparit alkavat koosta 21...
Hyvää jatkoa! t:minna

n i n n u kirjoitti...

Tosiaan kenkä poikineen !
Meillä aateltiin mennä kesätepsuilla koko syksy (+kumpparit)niin kauan että voi talvikengät pukea.

shaoli kirjoitti...

Tätä sun blogiasi lukiessa tajuan, kuinka paljon vaatetta/kenkiä viidellä lapsella oikein kuluu... Mäkin kävin Prismassa kenkäostoksilla, mutta ostin vain yhdet kengät per jalat. Olen niin huono ostamaan kenkiä - ja toisaalta koot oli loppu niistä, mitä olisin halunnut.

Essi kirjoitti...

O M G !!! :)

Sokrutin kirjoitti...

Wau mikä määrä kenkiä :D

Tuusis82 kirjoitti...

joo, kenkiä kannattaa ostaa hyvästä alesta! Olen kyllä tyytyväinen goreihin 12e hinnalla verrattuna esim 60-70e ovh hintoihin :) ja muihinkin!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kenkiä :) Löysin vastikään uuden lastenkenkä verkkokaupan Suomesta; pikkujalat.fi Siel on kyl aika ihania kenkiä ja saappaita ym., ainakin mulle uusiakin merkkejä :)