sunnuntai 29. elokuuta 2010

Haalari asiaa ja pitkästä aikaa päivän kuvat


Hieman taiteiden yötä, jossa en ollut, tämä olin DTM:n lähellä napattu kuva ennen tapahtumaa.


Tallinnaa Amélien ja Estellen kanssa...


Heips!
Pahoittelen muttei bloggailulle kai näy mitään kummempaa tapahtuvan, mulla ei ole tarpeeksi asiaa kait tänne, juuri siksi että ei mun jokapäiväinen elämä ole kuitenkaan NIIN kiinnostava, tai jos jotain olisi, en mä sitä varmaan täällä kaikkea kirjoittaisi. Viime viikko meni nopeasti, mulla oli Pariista vieraita ja meillä oli tosi mahtista, A tekee sateenkaariperheistä taideprojektia, tulivat lauantaina aamusta ja lähtivät myöhään torstaina, aivan kaamea ikävä jo. Käytiin Tallinnassakin sinä aikana ja myöhästyttiin paluumatkan laivasta, alkoholia nautittu nolla joten ihan tyhmyyttämme. Mä vietin synttäreitänikin pienimuotoisesti ja nyt tulevana viikonloppuna hieman isommalti, ja nyt viikonloppuna olin Setan koulutuksessa melkeinpä 8h per päivä joten aika on taas mennyt nopeasti...

Mutta. asiaan. Mä löysin yhden Molon sateenkaaritoppahaalarin jo, ja kaksi silti haussa, joten tarjotkaa jos teillä on! Mä totesin etten nyt sitten muita haluakkaan kun ne, ja jotain sain jopa ITSE listattua toppaa pois (vielä listaamatta yksi turkoosi baby reimatec 74cm...).

Jadella yllä 98cm molo, joka on selvästi liian reilu, eli hänelle se 86cm tai 92cm.


Jonella yllä 98cm molo (ja hänelle se taitaa olla paras koko)


Jossulle tämä 98cm molo on jo nafti kun nostaa kädet ylös hihat valuu mielestäni liian alas (keltainen resori on jo alla olevaa tunikaa...) Josefinalle siis etsinnässä 104 tai 110cm molo sateenkaarihaalari !


Sitten vielä päivän kuvat, Josefinaa ei kuvattu kun se nukkui aamusta hieman pidempään (tää tarkottaa yli 7...) ja en mä sit enää alkanut hakee uudestaan kameraa myöhemmin. Julista ja Jerestä on vaikea saada kuvia, jos ne poseeraa, ne näyttää todella jotenkin epä-aidoilta... ja tää mun uusi pinkki kamera on ihan huono, tai noh, ehkä käyttäjä on... tää on joku Sony ja musta canonilla sain parempia kuvia (niin hävitin sen mun valkoisen canonin...)Julianna, hmm, mä en tiedä mistä nuo vaatteet on, kirppikseltä ainakin tuo harmaa tunika, mutta merkkiä en muista...
Jadeline pitää moonkidsin turkooseja froteehaalareita 74/80cm (kuten huomaatte, ihan kohta ne on pakko laittaa pois) ja Jonen vanhaa Me&I bodya (joka on isompi 86/92)
Joonatanilla pikkupikkuriikin Tanjan tekemä pitkähihainen paita meidän kankaista ja housut muistaakseni mimon mamin Hannan tekemät joskus -J-:n Vänelle, jotka ovat olleet Jossulla ja nyt Jonella ja sopivat tuohon vihreään täydellisesti.Jeremiaan kuva on epäselvä mutta paras minkä sain napsittua... paita tallinnasta (on Lindexin) muutamalla eurolla, farkut melkein-naapurin pojan vanhat.


No mutta, näin aloitamme viikkomme... Hyvää viikkoa kaikille! Meidän viikkoon kuuluu lisäksi flunssaa, nuhaa, kirppistelyä, ja kaappien siivomisten jatkoa sekä kaikkea arkista, paitsi lauantaina jolloin juhlitaan hiukan keskustassa päin... :)

Tuusis

6 kommenttia:

tyttötiimi kirjoitti...

Kiva, että päivitit. Lapset on kasvaneet ja onnea äidille.

Äitiliini kirjoitti...

Mahtavia sovituskuvia. Kertoisitko vielä sovittajien pituudet, niin helpottaisi omaa kokovalintaa :).

Jonna kirjoitti...

Tuo sateenkaari haalari on niin ihana! Tykkään!

Tuusis82 kirjoitti...

apua, en tiedä miten pitkiä ovat, pitäisköhän mun mitata illalla... juuh, koitan muistaa. ja Jonna niin on ihana! ja kiitokset tyttötiimi :)

äiti kuudelle kirjoitti...

Tulin itsekin ihmettelemään kuinka lapset ovatkaan kasvaneet ? Jadeline etenkin :o) Niin se aika vain menee....

Ja tuo haalari alkaa omastakin silmästä näyttämään yhä enemmän ja enemmän söpölle. Todella raikas !

Salanimi kirjoitti...

Tuo on kyllä niin huippukiva haalari...pitää koittaa metsästää ehkä myös talveksi meidän nuorimmaiselle..