maanantai 16. elokuuta 2010

Talvihaalari haaveilua...

...kävin meidän talvikamoja läpi, ja uskokaa pois meillä ei ole mitään edellisvuosiin verrattuna. Mutta sen päätin että koska pidän luvun minimissä (okei juu juu, mutta kolmella tarkoitan yhtä rönttää, yhtä ok:ta ja YHTÄ ihanaa sitä minkä haluan ehdottomasti) ja olen päättänyt tosiaan että jokaisella lapsella saa olla se (mun) silmääni erityisesti miellyttävä, sitten ei tule haluttuakaan kamalasti ylimääräisiä.

Haussa siis olisi esim tämä (juu kuva on pöllitty poikien tyyliin Mialta muttei se mua murhaa, uskokaa pois!)
SMÅFOLK talvihaalari omenakuosilla, tämä vihreä 98/104cm TAI sama pinkkinä 86/92cm tai 98/104cm, koska jos saan tuon isomman koon kaverini vaihtaisi sen että saisin pienemmän, ja sitten jopa se 110/116cm Josefinalle...
(en siis halua tuota kaikille, mutta jollekkin sen haluaisin silmänilokseni :D )
sitten olisi Ticket to Heaven LEHTIKUOSINEN, meillähän on tällainen 92cm pinkki-lime ja valko-vaal.pun haalarit sekä valko-vaal.puna.musta takki (se on muuten Ida-Antonian tytöllä tän alkutalven ) mutta haluaisin sellaisen 80cm Jadelle tai 98 tai 104cm Jossulle...
tässä kuva samasta meidän haalaristaja MOLON sateenkaarihaalareita himoitse vaikka kaikille kolmelle pikkuisimmalle (joita kutsun nykyään kolmosiksi useammin) siihen ei varmaan tarvita kuvaa mutta haussa 80cm tai 86cm 98,104 ja 110cm.

tätä ruutukuosia meillä on Jerellä takkina tänä vuonna, sama takki oli poikien tyyliin Mian pojalla lainassa kun se oli meille liian iso, tämän haluaisin haalarina Jonelle (ehkä ei ykkös valinta mut jos ei muita haluamiani tule...)eli siis kuten viime vuotenakin, KUVIOLLISET ja värilliset ovat mun makuuni eniten! eli myös esim popin, minymon, Name it:n haalareita yms saa tarjota, kunhan olisi kuviollista kiitos, kaikilta. Uutta ei tarvitse olla mutta siistikuntoista kiitos.

Jerelle on täksi talveksi tosiaan se Ticketin turkoosi-ruskea ruudullinen talvitakki, ja siihen uudet ticketin ruskeat housut, plus yksi käytetty reiman turkoosi takki ja jos säästän ni oranssi reimatec... enää etsinnässä EI kosteussuojattu sellainen "cool" takki, etsin sellaista tiettyä mitä en nyt saa selitettyä.

Juliannalle haetaan takaisin jo -J-:lle viety Ticketin TÄHTI talvitakki sinisenä ja punaiset housut, ne meneekin tänä vuonna hyvin vielä (128cm), sitten sillä on kultainen Lennen takki ja saa valita myös jonkun ns kivemmaksi paremmaksi takiksi, itsellä olisi mieltymys johonkin hillittyyn...

Isommat tarvitsevat siis lähinnä SORMIKAS rukkasia ison kasan ja jonkusen sopivan hatun.

Pienemmät... niille on Jadelle yksivärinen pinkki ticket (muuten kelpaisi ykköshaalariksi mutta hitsinvitsit kun haluan sen kuviollisen sille myös, enkä nyt ajatuksesta luovu!) ja KappAhl viimetalven haalari käytettynä. Minymon pallotakki kaverilta Jadella siistiksi takiksi on.

Joonatanille olisi Ida-Antoniolta lainattu 98cm vaaleanturkoosi Reimatec asusteineen, mutta MIKÄ muhun on tullut kun se ei olekkaan tosikiva, jos meille tulee 3 haalaria täyteen, viedään se käyttämättönä takas. Mutta muuten on 2-laatuinen vihreä ticket jossa turkoosi vuori, tämäkin muuten kelpaisi ykköshaalariksi, mutta aah, se kuviollinen vaivaa mieltäni... haluan! meillä on myös käytetyssä kunnossa oleva lehti-armeijahaalari ticketiltä mutta mutta... se taitaa lähteä meiltä koska ei ole Jonen näköinen eikä mun mieleen enää. Maksoin siitä huutiksessa 27e + pk:t joten koitetaan saada omat poies.

Jossulle olikin onneksi Katjan kanssa Tukholmasta haalittu viime talven ns. unikkohaalari, jota himoitsinkin, joten se kelpaa meille ykköskäyttöön vallan hyvin, haluaisin tosin varsinkin sen sateenkaarihaalarin mololta silti... sitten oli ainakin KappAhlin viimetalven protex takki+housut ja yksi ohuen ohut mutta fleecevuorellinen ruskea ticket vpun vuorella, menee alkutalven loska-ajan koska on 92cm mutta, tämän taisin ostaa kirpparilta tosi halvalla ja en laske sitä kunnon talvihaalareihin koska se on ihan ohut ja aika huonokuntoinenkin loppujen lopuksi, mutta onpahan sellaseen "asfalttitalveen" eikä mee uudet haalarit rikki heti. Eli siis tällä perusteella, yhdelle haalarille olisi tarve ;)

Noniin, pitkä sepustus ja kaikilla varmaan miljoona mielipidettä monta haalaria tarvitsee, ja tiedän, ettei tarvitse, mutta meille se kolme on nyt aika sopiva oikeasti verrattuna viimevuosiin, voisin sanoa jopa että HYVINKIN kohtuullinen! ja vanhat joita ei ole jo myyty tai lainattu tai luvattu eteenpäin menee sitten huutis "vastaavalleni" Jonnalle (nimimerkillä jonna82 huutiksessa) ja hän listaa ne sinne.


Lomahan on nyt loppu, ensin oli lasten kesälomaa ja kaikki kotona ja sitten mun omaa lomaa ilman lapsia 2vkoa ja 3viikonloppua kun olivat isällään, kesällä ehdittiin sateenkaariperheleirille, uimaan kertaa tuhat ja kaikkea kivaa, viime vkolla vielä kävästiin Lohjalla ja eilen oli veljenpojan rippijuhlat. Huomenna aloittavat nuoret koulun ja menevät jo 2. ja 3.luokalle.

Tässä on vielä meitsi lomafiiliksissä, ihan alkoholiton drinkki ja yhdet vain ennen leffaanmenoa viime perjantailta mutta silti mukavaa. Facebookkiin laitoinkin kyselin et arvatkaapa paljonko alkoholia kului 16vrk aikana ilman lapsia mutta kyllä ne tuntee meitsin liian hyvin kun arvailut oli nollasta pariin kolmeen. Oikea vastaus oli vielä 3,5 =D eikä nekään samana iltana.

Hyvää loman loppua ja ihanaa alkavaa arkea kaikille!TUUSIS

7 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ei murhaa ei. :)
Meillä oli viime talvena Emilillä 3 haalaria ja ei kyllä ollut yhtään liikaa, minusta just sopivasti.
Oliverilla oli kaksi haalaria ja välillä se tuntui liian vähältä.
Eli uskoisin sinutkin tietäen sen kolmen olevan sopiva määrä. ;)

Outi kirjoitti...

Meiltä löytyisi Ticketin tähtihaalari punaisena, uudenveroisena, koko 92 cm ja vastaa 98 cm.

ankkis kirjoitti...

Mä oon kans todennu 3haalaria hyväksi määräksi etenki päiväkotilapsella. Kun pitää olla vaihtohaalaritarhassa eli oikeastaan 2haalaria joista toinen käytössä ja toinen vaihtovaatteena ja sit 1 "parempi"

Ida-Antonia kirjoitti...

Huutiksessa näytti olevan joku Molon sateenkaarihaalari huudossa, en kyllä muista kokoa mut käy kurkkaan. Eikös Juli otakkaan sateenkaaritakkia käyttöön?

Parempi se on turhat ei mieluiset laittaa eteenpäin, jos kuitenkin haluaa jotain tosi kivaa...turhaa kaapin täytettä vaan ovat. Meillä parit "kunnon" toppa-asut on ollut ok. Lisäksi kyl tarvitaan yhet talli, remontti ym rönttäkäyttöön eli samoissa mennään:)

Jonna kirjoitti...

Hyvä hyvä, oot saanut tsekattua niitä! Ja 3 on hyvä määrä ;D

Salanimi kirjoitti...

Tuo småfolk on kyllä mielettömän ihana :)

zanne kirjoitti...

Hei,
Mitäs kokoa se ticketin lehti-army haalari on??
Jos on vaan oikeaan kokoa olisin kiinostunut.