torstai 23. syyskuuta 2010

Molo Kids rainbow haalarista vielä :) +veto

Meidän 92cm Molo Kids rainbow haalari taitaa olla liian reiluhko mun makuun, jos jollakin pk-seudulla olisi 86cm ja haluaisi vaihtaa 92cm niin täällä olisi halukas. Meillä on siis tämä 2vetoketjulla oleva fornax malli ja jos teillä on se yhdellä vetoketjulla oleva kalliimpi, maksan ehdottomasti väliä. Meillä on kuitenkin tuo Småfolkin 86-92cm haalari reilumpi jo ja haluaisin sopivamman. Jaden kasvutahti kun ei ole huima. (kokeiltu siis vaan tämän 2sekunttia kun neiti vetää samalla kamalaa raivaria :D ) aamulla jo takin saaminen päälle ennen hoitoonlähtöä on välillä tuskan takana kun en ihan alasti lähtisi viemään...pahoittelen että tässä on ihan realistinen kuva meidän ensisovituksesta ;)Sitten ihan asiasta tuhanteen, oltiin Mimon mamin Hannan kanssa kirppiksellä viime viikolla (tällä vkolla olen ollutkin koulussa) ja ostin sieltä 74cm Espritin toppaliivin ja Hanna totesi ettei se ikinä mahtuisi Jadelle (Jade ei ollut mukana) ja sanoin lyödäänkö vetoa, ja nyt siis odottelen mun uutta omakotitaloa ja uutta tila-autoa Hannalta minä päivänä tahansa ;)

Toppaliivi oli Jadella Vänen synttäripäivänä joten Hanna on livenä nähnyt sen mutta tässä vielä kuvia, kun koot ja mallit on kaikki niin erilaisia... Jade käyttää sisävaatteissakin vielä 74-98cm vaatteita vaikka lähinnä kokoa (80cm)-86cm.


Tällainen nopea postaus kun odottelen uutta pesukonetta saapuvaksi... entinen meni tällä käytöllä yhdeksässä vuodessa rikki. Toivotaan että seuraava kestäisi ainakin saman ja olisi HYVÄ. (LG F1480QDS).

TUUSIS

10 kommenttia:

Äitiliini kirjoitti...

Jos osoittautuu helpommaksi vaihtoehdoksi myydä tuo haalari ja ostaa uusi niin sunnuntaihin asti on naperonutussa -15% ja siellä on tuo vielä koossa 86 jäljellä. Normihintakin taitaa olla Suomen halvin :).

Tuusis82 kirjoitti...

Naperonutusta tuonkin tilasin mutta hemskutti kun en sovittanut heti kun se tuli... oma moka.

Jonna kirjoitti...

Minkä kokoinen jade on? en muista onko ollu puhetta. Tuo haalari näyttää kyllä vähän reilulta.. et 86 on varmaan parempi.

Tuusis82 kirjoitti...

Jonna rakas, muistatko kun meil on ollut puhe siitä etten muista noitten neuvoloita... siis eli en tiedä, mutta en osaa ees nyt arvata. enkä oo itse yrittänyt mitata.

Hanna kirjoitti...

en olis ikinä uskonut saati ostanut jadelle itse sitä toppista!! :D

pakko myöntää että hävisin ja omakotitaloa saat odotella. :D

Jonna kirjoitti...

Ai himskatti niinhän se oliki :D

Mia kirjoitti...

Tosiaan reilulta näyttää, siis paljon reilummalta kun meidän 110cm.. Ihana haalari kyllä on. :)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

voi mun tekis niin mieli tulla käymään...terkkuja kaikille...voi kun Jade on kasvanu...

R kirjoitti...

Googletin, löysin tänne. Mulla on toi sama haalari koossa 86 ja tarvisin 92 - ainoa ongelma on, että ollaan Tampereen suunnassa. Vieläkö haluaisit vaihtaa siihen pienempään?

Tuusis82 kirjoitti...

joo, laita R sähköpostisi mulle niin en julkaise!