torstai 7. lokakuuta 2010

Myydään lahopää


Heips
Olen ajatellut et pitää näpytellä muutama talvijuttu vaikka blogiin kun mä olen itse niin surkea saamaan tonne huutikseen mitään aikaiseksi, mutta ei, en taas pariin viikkoon ole löytänyt kameraani, sitä pinkkiä, joka ehti mulla olla ehkä kuukauden...
Tarjolla olisi ainakin tämä, traderan kuvilla: huusin tän ihan ekana talviostoksena Jossulle ja sen meille tuli kesto 8vkoa. Noh tarvetta ei enää ole kun yksi toinenkin "ylim" talvisetti Jossulle jo on, kun menin NIILOILOSTA tilaamaan Jadella, Jonelle ja Jossulle Ticket to Heaven palloja... ;) Kiitos NiiloIlon Annelle erittäin paljon!!! Kuvia laittaisin mutta... se kamera. Onneksi otin Jadellekkin koon 86cm, vaikka viimevuotinen baggie mallin 80cm oli tosi reilu niin tuo 86cm oli kuitenkin hyvä, siis onhan se reilu, muttei liian iso, kuten tottuneesti ennen olen ottanut parikin kokoa pienempää tickettiä meille. Jadelle 86cm, Jonelle 98cm ja Jossulle 104cm ja koot on nappiin.

Noh anyway, tässä olisi tällainen unisex ticket to heavenin talvitakki ja housut, erittäin hyväkuntoiset käytetyt koossa 104cm tarjolla eteenpäin. Katsoin maksaneeni setistä n.68€ (posteineen jotka olivat muuten tuosta summasta 27e!) joten 65eurolla lähtee eteenpäin, mielellään HAKU Espoosta, mutta jos olet valmis odottamaan tämän hitaan lahopään postitusta niin voin postitellakkin, mutta jos sulla on hakimahis, se on ensijalla. Jos kiinnostaa niin : hanna@wahlsten.net maililla heität.

nyt palaan takaisin flunssan pariin ja sohvalle, koulupäivät tuntuvat entistä väsyttävimmiltä kun on itse kipeenä... :(

TUUSIS

3 kommenttia:

Pipsa kirjoitti...

Minusta tuo on tosi kiva setti! Harmi vaan, meillä ei ole tarvetta:) Ja en ole pahoillan että osallistuit arvontaan, sillä me taidetaan saadakin tuo sateenkaarihaalari kierrosta ystävän typyltä :) Mutta en olis pahoillani muutenkaan :)

Fru Citron kirjoitti...

Heips. Jos et jo myynyt niin ostan mielelläni. Ja noudan

Ida-Antonia kirjoitti...

Tosi nätti setti!