tiistai 24. toukokuuta 2011

Jeremias 10v ja kirppistä

Mulla on sellainen kriisi nimeltä -ei-mulla-voi-olla-jo-10v-lasta... mä en ole niin vanha :D mutta olenhan mä ja ihan mielelläni.

Jeremias on siis tänään 10vuotta. wau. Hieno iso mies. Herätin muut lapset 6.40 ja mentiin 6.45 herättämään Jere täytekakulla ja laululla (siksi niin aikaisin ettei se ehdi itse herätä ensin) ja sitten syötiin yövaatteilla ja unisina aamupalaksi kinuskikakkua =)

Katsoin minityylin vinkkejä missä pitää synttäreitä, mutta Jeren kohdalla päädyttiin sitten finnkinoon jossa on Pirates of caribbian ja sinne sitten kaikki kaverit ja sipsejä, popparia, limua yms.

Noh, mutta kirppistä, eilen vietiin sitten _kaamea_ kasa lastenvaatteita kolmelta nuorimmalta Mimon ja Myyn menossa eli Hannan kirpparille Piiloon Vuosaareen. Tässä muutama kuva, kasasta kotona ja _toisesta_ pöydästä kirpparilla, toisessa oli jo niin paljon ihmisiä edessä ettei kuvaa saanut napattua. Yritän saada aikaiseksi sinne myös Juliannan 122-134cm vaatteita mutta voi olla etten vain ehdi, Jereltä en ainakaan täksi kerraksi ehdi niitä käydä läpi.
Jerestä ei ole synttärikuvaa kuin vain facebookissa, kuvassa on paidaton poika jolla bokserit vain päällä (sanoinhan että juuri herätin sen?) ja kuvatkin kännykällä otettuja, katsotaan jos saan päivän aikana lisättyä digikamerasta jotain parempia jotka kehtaa tänne laittaa :)

Tee, TUUSIS

ps.Lempiradio-ohjelmani aamulypsyn Jaajolla on samana päivänä synttärit kuin Jerellä ;) ei mikään oleellinen tieto mutta silti piti sanoa.

8 kommenttia:

Mia kirjoitti...

ONNEA! :) Ajattele, niin me vaan vanhetaan. Huoh.. Meilläkin on kohta 12v poika! Järkyttävää! :D

-Jamina- kirjoitti...

Onnea täydelle kympille! Tääkin tykkää Jaajosta :)

Miina kirjoitti...

Onnittelut täältäkin Jerelle! ;) Vau mikä määrä teiltä lähtee, munkin pitäs karsia, mut ei vaan saa aikaseks...

Pauliina kirjoitti...

Onnea!
Ja wautsi mikä kirppiskasa.
Harmittaa kun Piilo on meiltä niin pitkän matkan päässä. Lomalla aiotaan kyllä pitää Vuosaari-päivä :)

zanne kirjoitti...

Onnea Jeremiakselle!!

Taisin nähdä ainaskin osan sun lapsista tässä yks päivä Valtterissa?

Pakko käydä Piilossa kattomassa mitä sulla on siellä myynnissä :-D

Tuusis82 kirjoitti...

Moi! Valtterissa en ole ollut lasten kanssa, en mä lähtisi sinne kirpparille lasten kanssa :) Mut käy ihmeessä Piilossa, siellä on varmasti kaikkea kivaa, mä en voi käydä siellä ilman että siellä on jotain pakko saada ihanuuksia, ottaen huomioon että mä olen todellakin rauhoittunut shoppailussani ;)

zanne kirjoitti...

Löysin pöytäsi Piilosta :-) Tyyli oli tuttu ja vaatteissa luki lasten nimiä.

Lapsesi taisivatkin olla isänsä kanssa Valtterissa :-)

Tuusis82 kirjoitti...

zanne, joo pöydällä numero 13 on meidän kamat mutta myös toisessa pöydässä :) koko ajan tulee lisää ! joo, voi olla että olivat isänsä ja hänen kihlattunsa kanssa, en ole vielä kysellyt olivatko :)