keskiviikko 7. syyskuuta 2011

blokkaako vaiko eikö (mm.Tukholmaa)

Vaikka otsikko on mitä on; kyse ei ole nyt siitä sulkisinko blogin tai lopettaisinko bloggaamisen, vaan siitä että pari päivää olen miettinyt bloggaisinko, mutta sitten tuntuu että mistä, onko mulla mitään uutta tai JÄRKEVÄÄ sanottavaa, mitään oikeita fiksuja, HYVIÄ kuvia. Näistä mitään ei ole kuvat on huonoja ja sanottavat ei ole järkeviä. Koittakaa kestää, silti palaa.

ELOKUUSSA meillä oli talvihaalareiden sovittelua jo. Mä rakastan näitä ulkovaate aiheita koko ajan, mä olen nyt hieman uudestaan alkanut lukemaan blogeja ja huomaan klikkaavani ne samat tuttujen blogien lisäksi vanhoja tuttuja blogeja sekä uusia missä vaan talvivaatteita tai asusteita yms vilahtaa :)

Tässä kuvassa kokeillaan Jaden Benettonin villakangas takkia (koko 86cm...) ostettu Piilo kirppikseltä oiskohan 14eurolla? sekä Tinttu.comin hattu samasta paikkaa 12eurolla, huomasin myöhemmin siis samat hatut siellä olikohan myös 12€ mutta tämä oli kokoa isompi, koko 49cm mahtui jopa Jossulle 5v.Tässä taas sovitellaan edelleen Jadella siskonsa vanhaa Ticket to Heaven puna-pinkki-lime lehtikuviollista 92cm toppahaalaria, makuuni liian iso vielä. Mä en edes nyt muista menikö se säästöön odottamaan ensi vuotta vai veinkö sen Piiloon myyntiin.Tämä småfolk 1-2v eli 86-92cm ja Jadehan on kohta jo 3v, oli ihan ok kokoinen talveksi mutta meillä oli kaksi haalaria jo ja myin sitten tuon pois jo, kun ei me kolmea käytetä (vaikka kuinka haluaisi!)Jadella on tässä siskonsa vanha niinkutsuttu "unikko" ticket to heaven haalari eli oikealla nimellään crimson print, tykkään tästä kuosista tosi paljon ja täähän on tuotu joskus Tukholman T2H:sta jollain pienellä alella, ei irrotettavaa vuorta ja hieman ohuempi malli, koko 98cm, Jadelle liian iso mutta kappas 5v siskollensa hyvä alkutalven haalariksi, kun tarvitaan ohutta toppaa tai välikausihaalaria kerroksilla.Tässä on uusinta Tickettiä, ihastuin kuosiin. Tämä tuli niiloilosta Jossulle 110cm, enemmän ehkä juuri keskitalveen ja lopputalveen, leveä se on mutta toisaalta viime talvelle otettu 104cm menee myös ja ei tossa nyt hihanpituuskaan ylivoimainen ole, sekä ottaen huomioon ettei muksulla ole alla kun aluspaita. En siis katunut kokovalintaa ja pysyin 110cm:ssä.NiiloIlosta tuli meille myös Cupcakea, Jossulle takki ja housut 116cm, onneksi en ottanut pienempiä, nämä ovat tarpeeksi reilut muttei kuitenkaan liian isot. Takki kyllä vaihtoi väriä! Jossulle tuli sama kuin Jadelle alla olevassa kuvassa.Jaden sovittelua tässä, pienin koko oli 98cm ja mietin tilatessa että se on varmaan liian iso ja pienempää ei ole, mutta hyvä se oli. Jade oli täysin jo ärsyyntynyt sovitus hommaan ;)Sitten tinttu.comista tilatus toisen hatun sovituskuva, näyttääkö miltä? Arvatkaa koko? Jade kuukauden päästä 3v.Jonekin sai jotain uutta edes talveksi (kyllä uskokaa pois, Jone ei saanut mitään muuta toppaa uutena, siskonsa vanhan sateenkaari haalari, viime vuotinen kauppatakki mahtuu sekä siskon mustat toppahousut tähän takkiin) ensin tilasin Jonelle myös Cupcakin tähtitakin mutta en mieltynyt siihen livenä juurikaan, en ainakaan 109e verran, joten sitten pulmailin ja mieti mutta tämä näytti heti meidän takilta! Villervalla ja Poikien tyyliin Mia:n puhelinneuvojen mukaan, koko 110cm oli nappi ostos.Taas sovittelukuvassa kolmas tinttu.comin hattu, sama kuin ekassa kuvassa, eri värinen vaan, miltä näyttää, sopivalta, pieneltä?
noniin, kuvien laatu huono, asettelua ei ole olemassakaan. Tällaista meillä.

Tuntuu että olisi vaikka mitä blogattavaa, meidän talviasuste läpikäynnistä on "in action" kuvia ja jopa sellaisia että mitä meillä on mihinkin settiin, joo, kyllä mä niitä kuvia vielä otan mutten mä niitä jotenkin enää tänne saakka saa.

Tukholmasta!!!

Käytiin nyt viime la-ma laivalla ja oltiin sunnuntaina Tukholmassa, ystäväni ja hänen 6v kanssa sekä mä ja kaksi pikkuista mukanamme. Kivakiva, ei sitten ollut kummallekkaan tällaisessa päähänpisto lähdössä tullut mieleenkään ettei ticket to heaven liike ole auki sillon!! No ei se nyt maailmaa kaatanut, mentiin minityylin blogista katsottuun lähipuistoon (nimeä en muista?) ja sitten perus NK, Åhlens, matkalla jotain. Mä shoppailin jotain, pienet luvatut lelut pikkuisille ja ja... en mä muista? Jotain hm:stä. Mutten siis mitään hienoa ja järkevää. Laivaltakin tuli ostettua skumppaa ja karkkia, kaikki nämä senkin edestä että ticket to heaven ei ollut auki :D matkaseura, eli K, olin kyllä mahdoton! Osti vaan kolmet sukat Åhlensilta. No matkakuvia ei juurikaan ole, eikä mtn ostopostaustakaan, ainakaan nyt just tänä iltana joka onkin tätä myötä jo yö! (mä olen ollut kipeä ja tänään nukkunut päiväunet ja nyt sitten pirteä... ja bloggaaminenhan ei edistänyt tätä mun nukkumaankäymistä yhtään...)

mutta tässä silti yksi kuva: kaksi mun, yksi ei. Arvatkaa vaatteista :D


TUUSIS

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nonni, ihania settejä ja takki näyttää hyvälle! :)

-Poikien tyyliin Mia-

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Kivoja on! Mäkin tuota kukka Tickettiä oon miettinyt.

Anonyymi kirjoitti...

Matkaseura ei ollut mahdoton vaan vaikkapa hmmm 'maltillinen' ostoksissaan ;D

K

Tuusis82 kirjoitti...

mutta maltillinen ei ala k:lla... ei mahdotonkaan. Matkaseura oli KILTTI, se alkaa K:lla ;)