torstai 15. syyskuuta 2011

Lastenvaatekirppis

Heips, mä en ehdi nyt nappailla shotteja (kuvia) mutta jospa illalla, lisään ne sitten!

Mutta pakko oli tulla kehumaan, mä en ole 4kk (vannon!) käynyt yhdelläkään kirpparilla Espoossa, en itseasiassa missään muualla kuin Piilo-kirppiksellä, aikaa ei ole ja Piilossa nyt voisi asua kun siellä on niin mahtista!

Niin, se ei ollut se kehu, etten ole käynyt muilla kirppareilla vaan se että Espoossa siinä onkohan se Olaria oli avattu uusi lastenvaatekirppis Nella ja Nuttu http://www.nellajanuttu.fi/ ja se oli kyllä tosi kiva! Tietty se on aina tuurista kiinni mutta sieltä löytyi tosi paljon hyviä juttuja! Kiersin myös Akseli kirppiksen (jonka ohi menen 2krt päivässä mutten ole tosiaan siellä käynyt viimeaikoina) sekä Olarin tavallisen kirppiksen, niistä ei löytynyt juurikaan mitään (en osta kamalasti enää turhaa, uskokaa vaan!) vaikka ne kooltaan on paljon isompia. Lastenvaatekirpputori on kyllä mahtava juuri kun etsii lapsille nimenomaan. ja ei, en tunne nellanutun pitäjää ollenkaan, joten kehu sinne on täysin "aitoa" !

Karpaloita blogissa oli ihana ciraf toppatakki minkä olisin halunnut ainakin tsekata... en löytänyt Olarin prismasta sitä ollenkaan, mutta WINKS ! Kaikille Espoolaisille jolla on vauva, Olarin prismassa oli rainbow teippivaippoja ISO paketti (n.45kpl?) 3-6kg KOLME PAKETTIA 3€, eli 1€ paketti!

terkuin,
TUUSIS

3 kommenttia:

Perhonen korvanlehdellä kirjoitti...

Mielenkiintoinen blogi sulla.

Anonyymi kirjoitti...

No olinkin eilen näkevinä sua nellassa ja nutussa kun omaa pöyttäni täytin :)) ja yhden vuorokauden on mun pöytä ollut ja kauppa oli käynyt hyvin!

Oliviah kirjoitti...

Väri:ruskea
Malli 252C351125

Viivakoodi 6409604456536


Tämän kummenmpia tietoa ei tuosta pahvisesta tuotelapusta löydy, toivottavasti näistä on jotain apua etsinnöissä.