torstai 7. toukokuuta 2009

joustofroteehaalari + salaisia vaatteita

ulos. Haalari ihana made by äiskä ja hattukin. Vaunut emmaljungat ja tumput varmaan Juliannan vanhat kivatit =)


Tein eilen Hannan avustuksella Jadelle joustofrotee haalarin, Hannalta siis kaavat ja silmät, ja järki, meitsi siis ei olisi yksin eka osannut hahmottaa mitä tehdä ensin, loput meni jo yksinään kun Hanna väsäsi meidän poppoolle ruokaa :D


the haalari

Haalarista tuli onnistunut ja olin ylpeä, kaikkia pieniä virheitä siinä varmasti on mutta mikään ei mennyt pahasti vikaan, jee minä ;) Tänään heti sillä ulkoiltiin, norsupipon kanssa kun senkin tein vaikka ei ehkä parhaiten haalariin käy.

naapurille väsätyt joustofrotee housut hänen kankaasta, ihana terracotta oranssi :)

Aamulla vein Jonen hoitoon vaikka olin suunnitellut Jonen jäävän kotiin, mutta herra heräsi jo kuudelta (itseasiassa noin 8min vajaa!) ja arvasin ettei se millään jaksa valvoa 13 kun Jade käy toisille unille (että mäkin saisin nukkua kun viime yön Jade valvotti) ja Jone ei toisaalta olisi ennen 9 nukahtanut myöskään kun Jade kävi ekoille unilleen. Joten oltiin sitten Jossun ja Jaden kanssa ja Jossusta huomasi että nautti ajasta koska roikkui aikalailla ihossa kiinni ;) Illalla mentiin vielä pihalle ja tässä kuva menosta.

aamulla hoitoon menossa, Superfit gore-tex kengät (sieltä ruotsista mikä se olikaan se nettikauppa?) ticket to heaven splash housut, Po.P kuoritakki, kivat lapaset ja mun tekemä pipo oliko viime kevättä vai syksyä (sillon tein sen Jossulle).
pihalle, Jossulla ärsyttävästi kumpparit koska halusi laittaa (Ninniltä tulleet PEPPI kumpparit, äiti on kyllä kahdet uudetkin ostanut, muttei ne kelpaa, niissä ei ole Peppi Pitkätossua, joka muuten joka kerta kuiskaa Jossulle että Jossu on Pepin paras kaveri! [siis se Peppi joka vetää keikkaa sokoksella, laivoilla yms]) Takki Ticket to Heaven, housut samaa splash setistä, pipo made my mummi.

Me&I vaatteetkin tuli nyt illalla ja kun sain Jaden näin 22.30 aikaan vihdoin nukahtamaan pääsin niiden kimppuun, tässä ei kaikista kuvia mutta salaisista vaatteista! Mä en tiedä turkoosista robottipaidasta että pidänkö, sopisko pojalle farkkujen kanssa? Julianna sitä ei varmasti pidä... Hakusessa olisi kyllä nyt ehdottomasti turkooseilla roboteilla oleva robottipaita 122/12cm tai 134/140cm Jerelle, käytetty tai uusi ! Vinkatkaa jos teillä on tai jos huutiksessa yms on? Traderakin käy =)

Kaikki oli mieleen ja jää meille, paitsi pinkkiä robottipaitaa mietin... että pitääkö Jere (no se pitää mitä vaan) mutta tuleeko toisilta 1-2.luokkalaisilta kommenttia yms...

kirahvi kesäpuku (toivottavasti ei ois liian iso Jadelle vielä tänä kesänä! 74/80cm), 134/140cm autoja/lentokoneita yms paita, robottipaita, hiiripaita ja vihaiset koirat paita, muuten lentokone ja koirapaidat sopii täydellisesti koboltin sinisiin canvashousuihin mitkä tilasin alella Jerelle!

Näitä mä rakastan! Sydänpaita ja vaaleampi karkkipaita 98/104cm ja 86/92cm kitarapaita ja tummempi karkkipaita, ihania!!!

Tekisi kyllä mieli tilata lisää salaisia vaatteita kun tuli kivoja ja ihaniakin!

Nyt nukkumaan, viime öinen verottaa vaikka nukuttiin 2,5h päiväunet....

Tuusis =)

5 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Minä tilaankin sit sinulta meidän pienelle kanssa tollasen haalarin. ;)
Osaiskohan tehdä ite..
Mutta siis ihana on!!

Kivoja salaisia vaatteita kanssa!

P.s. Miulla on ikävä, soitan huomenna. ;)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Aivan ihana joustofroteehaalari, näyttää oikein onnistuneelta ompelukselta :)

Ja tykkään tosi paljon tuosta pöllöhatusta, oranssi ja ruskea taitavat olla minun lempivärejä..

Ida-Antonia kirjoitti...

Meille tuli salaisissa vaatteissa myös tuo sama robottipaita 5,5v tytölle. Olin sitä mieltä ensin etten tykkää ja saa lähtreä kiertoon, mutta tyttö nappasikin sen itselleen - sanoi tykkäävänsä - ja nyt käyttänyt useamman kerran. On itseasiassa sittenkin aika kiva farkkujen tai pinkkien housujen kanssa. Ja olen varma että poika käyttää kanssa kunhan jää neidille pieneksi.

Tuo sydän paita on ihana!

niin ja tosi hienosti ommeltu haalari ja söpö pöllötys pipo, vau, saatkin olla ylpeä itsestäsi :)

Sifia kirjoitti...

Todella upean haalarin ja pipon olet tehnyt!! :)

Ihania me&i vaatteita saitte!! Meille tuli salaisena vaatteena viimeksi kun tilasin´, tenniskenkä paita (oranssi sammaleen vihreä) ja punainen TODELLA iso ja leveä jalkapallo pitkähihainen. EN tykännyt yhtään, mutta onneksi sain laitettua eteenpäin..et ei meille ainakaan tullut noin ihania..

Teillä on kyllä todella suloisia lapsia!! :)

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

noita robottipaitoja oli ainakin joku aika sitten huutiksessa, josta bongasin meidän esikoiselle ja sit Mialta ostinkin kuopukselle :o) blogistani löytyy kuviakin, en kyllä muista milloin aiheesta bloggasin.