tiistai 1. syyskuuta 2009

Jade ihanassa sydäntunikassaan, kävin nappasemassa muuten saman Jossulle 86cm ja se menee sille hyvin tunikana, jee !
Jossulla vielä kesäistä menoa... Hello Kitty tunika ja sukkikset...
Tämän 92cm pöllöbodyn tein jo paidaksi aiemmin kääntämällä reunaa ja ompelemalla ja siitä tulikin aika lyhyt, joten purin ja laitoin pitkän turkoosin resorin, ajattelin et aika kauhean näköinen mutta silmä tottui yön aikana ja tuli mieleen plastisockin paidat ja nyt tykkäänkin! Mitä mieltä olette? Jonella on jalassa ne alempana postatut H&M:n rusk. sammarit jotka olivat vain 7,95e...
Jossulla vasta ostettu puputunika ja velourhousut joiden kuminauhaa jouduin tiukentamaan, ei ollut helppoa koska se oli vedetty alareunasta saumuilla joten ei voinut noin vain kiristää... mutta pienellä rumalla kepposella joka ei onneksi näy, saatiin kiristettyä! Jerellä, öö H&M teeppari ja en tiedä mitkä housut kun en katso mitä se kaapista laittaa, ellei silmään pahasti näytä huonolta =)
Jade aamulla... meillä Jade on pisimpään yökkärissä kun kaikki muut on kiireellisempiä saada valmiiksi =) yökkäri on lindexin Jonen vanha.


Po.P neule 74cm 1,50€ ja yökkäri 86cm 0,50€, jotkut sormikkaat Juliannalle 0,50€ kirpparilta.
FIX velourtunika ja housut 128cm kirppikseltä Juliannalle 7€
Olin B:n kanssa shoppailemassa ja ostin sitten häneltä nuo neljä jälkinmäistä talvihattua, oranssi Jonelle Lennen kanssa, ihanat pallot Jadelle, Jossulle vielä nuo kaksi jälkinmäistä, yht 18€, ekan kesähatun löysin kirpparilta Jadelle 2€, meillä sama 68cm ja se on musta ylisöpö =)
Huono kuva, mutta vielä roosan värinen body ja toinen vaal.pun minkä jo ostin mutta 80cm:senä valmiiksi, ostin lilankin mutta vein sen tänään vaihtoon todeten että meillä ole mtn mihin nyt tartten lilaan bodya. H&M:n vauvapuolella oli tuollaiset ihanat sammarit 7,95€ ja 86cm oli Jonelle vielä otettava :) [Mia olisin ostanut teillekkin mutta niitä oli kahdet ja mä ostin toiset ja B toiset, et ostan sulle vielä ne jostain!]

Näistä puuttuu siis jo ne tupsupallot, kun en niistä pidä ja otan ne heti pois kun ne saa tosi nätisti otettua, ei jää mtn jälkeä! Jadelle sydänpipo ja hello kitty pipo á 4,95€ kpl ja lapaset olikohan 3,95€

Jotain lähti täältä poiskin kun sisään on kannettu viimeaikoina taas kamaa... eli tämä lähti huutikseen koska meillä on niin pirun monet eikä tuo ole mun mieleeni edes ihana, menkööt seuraavalle joka tykkää ja tarvitsee enemmän! -J-:n jonka olen orjuuttanut huutiksen juttuni tekemään (jos itse ne postittaisin, kaikki saisivat omansa vuoden kuluttua huudosta...) OSKARINOKSA tunnuksella siis, 92cm, uusi jos kiinnostaa ;)


Hei hei ja hyvää yötä!

TUUSIS


sitten:

PSSSSST !
Meille tulee huomenna kaksplussan kuvaaja kuvaamaan muutaman kuvan yhteen jo tehtyyn juttuun (lokakuun lehteen) joten kertokaa mitä laitan muksuille päälle!!! Olin jo päättänyt että kolmelle tytölle nuo ihanat ruskeat medaljonkimekot ja pojille erilaiset me&i paidat, nyt mietin laitanko sittenkin jotain ihan muuta... kääks... ja stressaan tästä paljon enemmän kuin tästä ei siivotusta kodista =D

11 kommenttia:

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Moips!!
Laita vaan ne medaljongit niille tytöille..on ne niiiiin ihanat ja sit ois niin kivasti samiksia.. =)
Pojille kans Me&I:a ja sillee et sopii kaikki yhteen..

Anonyymi kirjoitti...

Jos jutun aihe ei ole me&i niin minusta vähän hassun näköistä että kaikilla me&i:ta päällä, vähän kuin me&i maksettu piilomainos :) Teillä varmaan on kaikkea muutakin ihanaa! Mutta tämä vain mun mielipide, laita toki, kivoja vaatteita ne me&i:t on! Hauska nähdä mikä juttu teistä lokakuussa on :)

Saana kirjoitti...

Hyvältähän tuo helmaresori näyttää tuossa Pöllöpaidassa.

Viivu kirjoitti...

Itse kans hypistelin tuota sydänmekkoa/tunikaa viimeviikolla... Oli aivan ihana!!! Sain kuitenkin pidettyä itseni kurissa ja sinne se jäi kaupan rekkiin...

Vieläköhän se olisi siellä :)

Mindianna kirjoitti...

On tuo kyllä ihana tuo sydänmekko! Varmaan menisi meidänkin tytölle tunikana vielä, nyt tuli vielä vahvistusta, kun olen käsittänyt, että Jossu ja meidän pikku-J käyttää samankokoisia vaatteita. Meidän typyhän on nyt n.91,5 cm pitkä, että menishän se varmasti. Mutta kun en aio ostaa mitään vaatteita tässä kuussa, kun entisiäkin on tarpeeksi :).

Se on sitte ens kuussa KaksPlussan osto edessä mulla :).

Anonyymi kirjoitti...

Laita vaan kaikille me&i, ne medaljonkimekot on niin söpöt! :) Ja pojille jotain samantapasta kanssa.
Tuutko sitte heti kertomaan meille mitä päätit?

Tuusis82 kirjoitti...

Vaikka juttu ei mitenkään koska Me&I:ta eikä lastenvaatteita niin kyllä mä ne ajattelin pukea kun ne on meidän näköisiä vaatteita, mut mietin vaan et laitanko tytöille erilaiset vai ne samat... kun ei se olisi ehkä kivaa että kahdella on jotain "romanttista", yhdellä uusretroa ja vielä kahdella muulla jtn erilaista, eli siksi ne Me&I:t on kivat :)

Kotiäiti kirjoitti...

Edelleen ihastelen noita kirppislöytöjä! Ja ihana tuo Jaden sydänmekko. Olen ihastellut sitä kaupassa ja ajatellut, että jos meillä olisi tyttö, niin sillä olis samanlainen. :) Ja mulla on myös Kaksplussan osto ens kuussa edessä!

Sokrutin kirjoitti...

Haa, täytyykin muistaa ostaa lehti sitten. ;)

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

voi tuo mekko näyttää tosi söpöltä ja ehdottomasti noilla sukkiksilla! ja tosi kiva tuo pöllöpaita, minkä olet tuunannut. ja taas niin kivoja shoppauksia :o)

mitäs laitoit kuvauksiin päälle? en malta odottaa, että lehti kolahtaa laatikkoon!

Mia kirjoitti...

Minusta tuo näyttää tosi kivalta tuo pöllöbody paitana. :)
Voi kivat nuo H&M:n housut, meneeköhän ne meille vielä, haluisin kyllä mutta jos onkin lyhyet Emil pitkäkoivelle.. ;)