tiistai 18. elokuuta 2009

Monikkoperhe etuja?

Juliannalle Name It kosteussuojattu toppatakki, ihanana ruutuna! Olisinhan voinut laittaa monta kymppiä enemmän esim tickettiin, mutta tämä miellytti silmää, ominaisuudet olivat hyvät ja -20% jälkeen hintaa jäi n.60e.
Name IT takit, kummallekkin tytölle, ehkä monen makuun tosi öklöt, ja minusta ihanat!


Kuulin eilen illalla NAME IT liikkeestä Kampissa (edelleen kyllä rakastan niiden vaatteita ja varsinkin heidän usein ihania myyjiään!) mainitsi minulle myyjä että jos kerran minulla on viisi lasta, olisin oikeutettu joka kerta saamaan -10% alennusta normaalihintaisista tuotteista, en ollut ikinä kuullutkaan, hän oli tietoinen että jonkun monikkoperhe etukortin yms jäsenkortin saa mutta siinä ei tarvitsi olla välttämättä kaksosia ja kolmosia, vaan viisi erillistä lastakin kävisi. Koitin etsiä tästä tietoa mutta törmäsin vain tosiaan noihin kaksos-kolmosperhe etuihin eikä siellä mainittu että Name It:stä -10% ollenkaan.

Olisitteko te, joku lukija yms tietoinen tällaisesta? (tai vaan joku parempi googlaaja...)

Ei tuo nyt maailmaa kaada jos ei löydy tietoa, mutta 10% on mielestäni paljon ja jos olen siihen oikeutettu jo viidellä lapsella, jee ;)

Ostin muuten tytöille välikausitakit, heh, oli pakko! Luovun entisistä, ison ikea kassillisen veinkin jo -J-:lle mutta jotain vien myös ensi vkolla kirpparille akseliin jossa mulla on vkon ajan pöytä. Ostin siis ensin H&M:n kukkatakit -20% kuponkiedulla, mutta vaihdoinkin ne enemmän mun silmää miellyttäviin Name It kukkatakkeihin, joista sai myös -20% ja jäi vielä edullisemmaksi, ja ulkonäöltä oli kivemmat. Julianna sai myös kosteussuojatun toppatakin Name It:ltä ruudullisena, oli mielestäni ihana, ovh 74,90€, sain siitäkin -20%. Julianna oikeasti TARVITSI toppatakkia, koska sillä oli vaan 4€ pihatakki ja kolmatta vuotta käytössä oleva H&M:n pitkämallinen karvareunustakki, joka on melkein välikausimallia paksuudeltaan. Toppahousuja tulee varmaan Jonathanilta meille ja asusteita enimmäkseen by mummo, mutta jotain muitakin varmasti.

Kävin muuten lauantaina Hietsussa aika tyhjin saldoin, MUTTA: sunnuntaina Valtterissa kolahti, nappasin aamulla termiittien äidin lennosta mukaani ja suuntasimme turhaan hietsun kautta (joka oli sateen takia ihan tyhjä; itse oletin että maksaneet myyjät saapuvat paikalle kuitenkin), Valtterista sattua mukaan kaikkea pientä, MUTTA isoimmat ja parhaimmat löydöt olivat yhdestä samasta pöytää: REIMATEC tuo rakastamani turkoosi-muta sävyinen Toppatakki Jerelle (Jonellahan oli tätä sävyä haalari viime talvena, yritin täksikin talveksi löytää... sen haalarin säästin vielä Jadelle), Reiman laskettelutakki, H&M:n untuvatoppatakki vihreänä (tämä oli liian iso ja laitan pois), Raiskiin takki, Marimekon uudenveroinen jokapoika paita, pari muuta marimekon paitaa, palloa ja raitaa, Popin ihana samettitakki yms yms... siis LIIAN halvalla! Reimatec takki jossa muutama heijastinpallo roikkuu, ehjä, ei karheumaa, ei likaa, minusta ihanimmissa värissä 2EUROA, Reiman laskettelutakki myös turkoosia... 4EUROA, yms yms... Jeremias sai myös yhdeltä tutultani ilmaiseksi tehtaanmyymälästä ostetun uuden reimatec takin oranssina joten Jeren laadukkaan talvitakit eivät ole kuluttaneet mun lompakkoa juurikaan, viime talven ticket to Heaven, sekin tutulta, menee myös tämän talven, seuraava koko tickettiä turkoosina on poikien tyyliin Mian pojalla vaikkakin samaa ikää niin Jere on pienempi, ja se takki tulee meille kun jää siellä naftiksi.

Kiitos siis termiittien äidille kirppisseurasta vielä kerran!




OSTOLÄJÄ ;) (huom, H&M:n Hello Kitty paitaa ja muutamaa uutta takkia lukuunottamatta, muut kirppikseltä!)

Valtterista reiman laskettelutakki 4e, ja reimatec toppatakki 2e.
Akseli kirpputorilta, ei lappuja kiinni, mutta ihan uudenkarhea IdaT toppatakki joka oli pakko saada kauppatakiksi talveen, 30€


Tuntuu että olisi aihetta blogata joka päivä melkein parikin kertaa, muttei sitä aikaa silti löydy! Vaikka isompienkin koulu alkoi tänään, tuntuu että aika meni vaan... ehdin pestä kyllä pyykkiä 5koneellista mutta mitään en saanut aikaiseksi, olisi kirpparihinnoiteltavaa, pitäisi vierailla ensisellä naapurilla kolmosten äidillä, pitäisi kirppistellä jos kenen kanssa, pitäisi kyläillä, katsoa lisää karsittavaa, siivota, ja kaikkea muuta jokapäiväistä vielä lisäksi! Voisin taas ostaa lisätunteja kiitos!

Tässä jotain kuvia lapsista kun tutut ja sukulaiset on niitä kaivanneet ostopostauksien lisäksi kuulema ;)

tässä lapset vielä viime vkolla kun oli vielä "kesä".


meidän pienet rivissä... Jadella lindexin pupubody, Jonella joku H&M:n alesta ostettuu 2e viidakkokirja paita, Jossulla Me&I pususammakko tunika ja H&M caprit
Jossu Me&I vanha medaljonkimekko ja peppi pitkätossu saparot ihan vinksallaan ;)
Julianna halusi poseerata, vaatteet Me&I paitsi sukat ei.

Jone aamulla menossa tarhaa, sukat ja paita Lindex, housut ihan väärää sävyä made by tuusis.


Tämän aamun kamat! UNQ:N Tiinalta käytettynä ostettu vihreä Ticket to heaven uffo, joka on 80cm, ollut heillä ja Jossulla ja tosi hyväkuntoinen edelleen! Jonella ekaa kertaa, Jossu piti vielä viime kevään. siihen turkoosia asustetta ;) Jossulle kukka uffo haalari 86cm ja mummon tekemää pipoa ja jotain lapasta mitä löysin nopeasti ;)

nyt yläkerrasta kuuluu kutsuhuutoa, joten menen sinne... palailen!

TUUSIS

ps.Aloitin vauvapuolella blogini 20.8.2008 eli 2pvän päästä 2vuotta sitten. Olisiko lukijoilla kiinnostusta arpajaisiin yms vai jätetäänkö se homma muille?

9 kommenttia:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

sulla noi vuodet menee vauhdilla ;o)

voi teillä on tuo ihana norsupaita! meillä oli muita värejä, mutta jostain syystä en tuota ostanut. ja nyt harmittaa! huutiksessa pyytävät kamalia hintoja (uusista). ei sillä, että meillä paitoja tarvittais =D

juu laita vaan arvonta!

Niinu kirjoitti...

Vitsi mitä löytöjä olet tehnyt!
Ja mihin hintaan!
Meillä poika 8-vee ilmoitti haluavansa talveksi haalarin...olen vähän kahden vaiheilla, kun en sitä etukäteen ole katsellut, nyt joudun ostamaan täysillä hinnoilla ja jos vaikka jääkin käyttämättä...en tiedä moniko kaveri vielä käyttää koulussa haalaria, jos tulee sitten kiusaamista...
Tosin ostinhan viime talvena tytöllekin (sillon 9-vee) Reimatecin haalarin...sain sen Cittarista 42 eurolla (ovh.149e)...hää käytti sitä aina vapaalla,siis kotona ja silleen...

Mia kirjoitti...

Hanna rakas, vuosi sitten. ;)
Tottakai laitat arvontaa pystyyn!

Voi tuossa kuvassa taas huomaa miten Jade on kasvanut ihan älyttömästi! :)

Kivat nuo takit minusta ja muutkin ostokset näyttää kivalta. Miks täältä ei saa kirpparilta mitään muuta kun cirafia, naperoa yms. Pöh.

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

En ihmettele yhtään, jos tuntuu ettei viiden lapsen kanssa aikaa löydy tarpeeksi, kun jo kahden kanssa tuntuu että lisätunteja pitäisi saada vuorokauteen..

Ihana tuo ruskea apinatakki :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Haluatko paljastaa mikä pöytä sulla Akselissa on? Ja itsekin kirppisten innokkaana kiertelijänä kiinnostaa, mitkä on sun vakkari kirppiksiä missä kierrät ja teet löytöjä??

Sini kirjoitti...

Hyviä löytöjä taas!!Miten sä aina bongaatkin noi parhaat :) Onnea tulevalle vuosipäivälle!!Kyllähän arpajaiset aina kiinnostaa. Voisit arpoa niistä teille kertyneistä välikausivaatteista osan pois :) Hih, jokaiselle löytyisi varmaan kokojakin!!

anrinko kirjoitti...

Arpajaiset, juu kyllä!
Jos kerrankin tuo onnetar suosisi minua...mä en meinaan koskaan ikinä voita mitään missään. =(
Ihania löytöjä teit!!! Ja tuo apinatakki varsinkin niin super söpö!

Tuusis82 kirjoitti...

olen hyvä matikassa ;) piti siis kirjoittaa 1vuosi sitten! Mut nyt jää muu vastaaminen, olin jo hiippailemassa nukkumaan! =)

äiti kuudelle kirjoitti...

Toi norsukuosi on ihana ! Meil sama paita (huutiksesta tuurilla liki uutena) 98cm. Nyt käytössä turkoosi-punaisilla kanteilla + samaa sarjaa leggarit 92cm. Ne pitäs jo kohta laitella myyntiin, mut en tiä raaskinko :oD

Oletpas taas tehny hyviä löytöjä ! Saat olla ylpee itestäs.

Aika tosiaan kuluu siivillä. Saa olla tarkkana et muistaa jokaisen harrastukset ja muut menot : iltapäivisin muksuja kun tässä on 6omaa ja 2vierasta... Mut on sitä oppinu tähän ikään jo vähän relaamaankin et ei koko ajan paahda ;o) Ei nuo hommat tuosta mihkään karkaa ja lapsityövoima on aina sallittua :o)

Teilläkin kohta nuo pienet emännät ja isännät laittaa tuulemaan !