sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Marianne karkkiRaparparperi bloggasi ihanista valkoisista kesähousuista aleostoksissaan, mietin että sellaisia olisi meillä aamulla tarvittu! Jade sai Kristalta mariannekarkki-mekon ristiäislahjaksi ja siihen olisi sopinut juuri valkoiset keveät housut, koska en ole valkoisen ystävä, meillä oli vain sukkiksia ja velourit, ompelin siis vaan sukkikset legginseiksi ja menoksi.


Tänään käytiin Lemmikkipuistossa, siitä kuvia on vain Kristan kännykässä joten lataan ja bloggaan siitä myöhemmin. Olemme käyneet täällä aiemmin, iso omakotitalo ihanine eläimineen JOIHIN SAA koskea. nettisivut yms ei ole omistajan bravuuri mutta ne eläimet! Ihania KESYJÄ supikoiria joita saa rapsuttaa ja pitää sylissä, lintuja joita saa pitää kädessä (ja ne tulevatkin) ja saa ruokkia, pässejä, poneja, fretti, pesukarhu, poro jne, sisällä on liskoja erilaisia ja paljon papukaijoja, jättikilpikonnakin on, käärmettä pitelin ja pupuja, hämähäkit on viety jo poikien omaan huoneeseen, harmi mulle :) mutta tosiaan kaikkiin saa melkein koskea ja pitää sylissä ja ruokkia, eli ei vain aidan takaa ihailua! pieni pomppulinna ja leikkipaikkakin on. En siis tosiaan tunne pitäjiä mutta me ihastuttiin kun 2v sitten kesällä vahingossa sinne mentiin, Jere sai pitää geggoa vai mitä olikaan joka imaisia pitkällä kielellä madon yms. Hintakaan ei ole paha 8€ hlö tai 30€ koko perhe.
http://www.lemmikkipuisto.com/
Lisää tästä kuitenkin myöhemmin.

Tänään oli taas helleilma ja pakko oli lähteä kotoa johonkin koska naapurien teini(t) olivat taas aamuyöllä pihalla meluamassa, esim hakkaamassa nauloja stökiksellä yms ihanaa neljän-viiden maissa aamuyöllä, aamulla kun tästä sanoin ei mitään pahoitteluja yms. Olen tosiaan jo kyllästynyt, monennetko yöunet on mennyt pilalle naapureiden takia? Mielestäni ei mukavaa todellakaan.

pitemmittä puheitta,palataan!

TUUSIS

7 kommenttia:

Suwi kirjoitti...

Voi kun Jade on nättinä! Ja tuo paikka kuullostaa kivalle =)

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

voi mikä karkki! ihana :o)

Saana kirjoitti...

Voi, mikä suloinen pikkuneiti! Tosiaankin niinkuin karkki! :)

Mindianna kirjoitti...

Ihana tuo ylin kuva =)

Katja kirjoitti...

Ihania kuvia Jadesta!

Mia kirjoitti...

Herkkukarkkikulta, nams! ;o)
Voi siis noita teidän naapureita, arvaa olisko meillä jo mies polttanut päreensä niin pahasti vastaavassa tilanteessa, että olisi jo ilmoittanut vuokranantajalle..

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Ihana Marianne-karkki! Meilläkin on tuo Meandin kanipeitto :)