tiistai 16. kesäkuuta 2009

No niin, asiaan! (Name It shoppaus + Jaden fysioter.)

Jade tänään iloisena fysioterapian jälkeen

Jone eilen ei niin iloisena, veti kauheaa raivaria koska KOKIS laitettiin pois ilman että herra sai... (uhmaa siis havaittavissa ja runsaasti!) päällä Kappiksen paita ja housut, ostin nämä kun lastenhuoneen -S- ja Neljän äiti Marika kävi täällä, 86cm ei ole muuten kovin reilu, onneksi menevät sitten Jadelle.

Jone reippaana ulkoilijana (asuisi ulkona), säällä kuin säällä, eilen ticketin housut, Hupan takki ja H&M:n hattu.
Julianna ja kirpparilöydös pinkki DS 25€ (ja yöpuku jotain jonkun ikivanhaa... meillähän mamma ei sijoita yökkäreihin ikinä!)

Jonella eilen illalla, pyysin Nanea laittamaan sille yökkärin ja se otti tuon, ja totesi mulle että se on liian pieni, käännyin ja huomasin että Jonella oli siis Jaden minymo:n 62cm haalari kirppikseltä! no ei ihme et on pieni... oli kyllä pakko napata kuva ennen vaihtoa.

HEIPS!
Kirjoitin siis alle tunti sitten pikaisen postauksen Jade sylissäni, lähinnä vastauksia kommentteihin, tykkään kommenteista ja luen ne kyllä, mutta tuntuu etten sitten aina ehdi niihin vastaamaan. Olen tällainen sähläri että välillä ehdin vain lukea toisten blogit, välillä ehdin postata itse, välillä t ehdä jopa kumpaakin ja kommentoida toisten blogiin, mutta sitten omaani muka en, pahoittelen siis!

Otin siis meille Name It:stä Jossulle söpöt farkut (harmittaa nyt, miksen ottanut Jonelle samoja vihreän eri sävyjä poikien) sekä, kyllä IHAN saman limen neuleen minkä aiemmin otin 86cm (käytössä) nyt vielä 98cm, ja siihen t-paidan.Niin, Jadella oli tänään Jorvissa se fysioterapia ja kuten viisaimmat olivat arvelleetkin että Jadella vaan se mahallaan oleminen sekä käsivoimat ja siinä viihtyminen ei ole vielä kehittyneet niinkään, muuten ei ole mitään huolestuttavaa kuulema, pitää vaan sylissä pitää mahallaan ja koittaa että se ottaisia painoa niille, muuten kuulema menee hyvin, melkein kääntyi tuollakin (se aina melkein, ei ikinä kokonaan) ja käden koordinaatio kyky oli täsin hyvä, ottaa leluja suuhun, tarttuu nopeasti yms. Oli aika helpotus kuulla, kun itse olin jo varatunut kantamaan 14v Jadea manducassa =) eli kyllä se siitä kuulema.

Huomenna meillä on vielä ne prick testit ja lekuri siellä iho- ja allergia sairaalassa heti aamulla, siitä jos kävis Tapiolassa...

Mulla on nyt energiaa ja jotenkin tosiaan helpotus tuosta Jadesta! on se ihme kun jotenkin pienetkin asiat saa mielen viikoksi maahan ja sitten kun helpottaa niin huomaa heti tällaiset. Onneksi silti ei tullut shopattua koko jumboa =)


TUUSIS

5 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Hyvä että vaihto onnistui ja kiva kuulla muitakin kuulumisia. olikin ihana kuulla että kaikki on noin hyvin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihana toi Jonen ulkovaatetus, niin raikkaat ja herkulliset värit kun noin yhdistää!
Tsemppiä Jadelle! mun lapsonen kans "joutui" fysioterapiaan kun ei kääntyillemiset kiinnostanut..
T:Elly

Laura.Ny kirjoitti...

Voi että, onneksi kaikki hyvin! Ihania vaatteita!

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivoja ostoksia! Onneksi Jadella ei ole mitään vakavampaa :)

Marika kirjoitti...

Hienoa hienoa!!
Aamulla sulle meilasin ja kyselin Jaden kuulumisia, mutta täällähän näitä olikin. Aamulla vaan en kerenny käymään täällä :)