lauantai 27. kesäkuuta 2009

pieni shopping postaus (mm.Kammakarlo)


Jaksoinpa siis kuvata viime aikaiset ostokset, ei tosiaan hei paljoa, Lindexiltä vaan ja Ison Ompun Pikku Kipparista tuo kammakarlon setti n.32€, vastaa samaa kuin ticketin plain rain eli samaa mitä oli Stockan hulluilla 30€, niitäkin mä ostin ja kyllä tuon maksaa tuosta setistä, noissa mä käytän yleensä aina eri värisiä housuja eri takin kanssa =)
Sitten Lindexiltä -50% nämä...

kukkapaita Jadelle, oisko hintaa jäänyt alle 4€

veloursetti minkä tunikasta vain pidän, noin 7,50€, mietin kyllä palauttaisinko, toinen väri oli enemmän mieleen :D
Julianna valitsi itselleen kaulakorun, pojille ostin samat bokserit ja hihattomat mutta mietin että palauttaisinko nämäkin, kun noita boksereita on kummallakin eikä nyt alusvaatteita pidetä samaan aikaan, kuka ne näkisi... mut katsotaan nyt, olikohan 5€ per setti ja kaulakoru vajaa 2€.


Nämä olivat jo -70%, puputunika, ja kummallekin tytölle hameet sekä sukkia (ne taisi muuten olla vaan puoleen hintaan). Näitäkin hameita jäin miettimään että oikeasti, tulenko käyttämään mutta... alle 2€ kipale, ja laitan ne vaikka heti huomenna :D

Ei siis mitään ihmeellistä, mietin tosiaan näissä aleissa, ettei pitäisi käydä ja käyn kuitenkin. Haluaisin oikeasti alesta tuon veloursetin toisenvärisenä ja muuta oikeasti kivaa, mutta -30% saa lindexistä jo usein etuseteleillä joten se pitää olla -50% ainakin.


Viimeisempänä Name It, tässä kuvasta uupuu samat kun nuo vihreät mutta sini-t.sin housut sekä sama body mutta hieman sinisemmässä väreissä, jätin ne äidilleni Jonelle vaatteeksi. Tiedän, olen ostanut tuon neuletakin aiemmin, mutta vaihdoin sen limeen, nyt mulla on siis lime ja tuo turkoosi 86cm ja lime 98cm, olisin ostanut turkoosin 92cm muttei enää ollut. se oli puoleen hintaan n.12€ ja body oli 5€ sekä housut noin 8€.

Tällaista siis... tuleekohan Lindexille joku kuponki taas, voisi muutaman uutuudeen napata :)

ps.Missä nettikaupassa tosiaan olisi vielä jäljellä 98-104cm tai 122-128cm Name It, Cupcake, Phister&Philina, Cecilie Westh, Monsoon yms vaatteita? Ihastuin täysin ja nyt on taas alkanut potuttaa etten ole ostanut. Muuten 99% varmasti sain sen retrohaalarin mistä bloggasin, jee jo valmiiksi! en malta odottaa kun se tulee =) eli kiitos lukijalle joka vinkkasi myyjälle siitä!


TUUSIS

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Kaikkee ihanaa taas!, voi toivottavasti minäkin teen ensiviikolla reissussa löytöjä. ;)

Voit tuoda meille tuollasen Lindexin alusvaatesetin, jos siis et halua pitää teillä. Ei tartte palauttaa. ;)

shaoli kirjoitti...

Hei! Mä tilasin just eilen www.sundbaby.dk Phister&Philinaa. Siellä on mm. Minymoa ja Cupcakea kanssa.