torstai 4. kesäkuuta 2009

Varastomyyntiä ja kaikkea muuta

äiti sai kerrankin jotain mieleistä ja siihen hintaan että itsekkin raaski. Kosteuttua hylkivä takki mamman lempivärissä, 2€, nipecon varastomyynti.


Ei oo jaksanut blogata, nyt en voi selitellä ettei olisi tänään tai eilen käynyt koneella, kyllä olen, mutten ole jaksanut blogata, oikeasti mä en jotenkin jaksa ladata niitä kuvia kun se kestää tuhottomasti! Jospa nyt yhden (jonkun) kuvan jaksais ladata tähän edes ;)

Mä olen kyllä kuvannut: kun lajittelin tyttöjen kesävaatteet (ja totesin että Jossulla on niitäkin ihan liikaa....) jne, mutta tuntuu että ne on jo "vanhoja" enkä jaksa blogata ;) Siivosin kenkätelineen ja eteisen kun tyttönukke kysy mihin kaikki kengät mahtuu, mutta juuri silloin kamera oli kadoksissa, no ei se enää ole siisti. Vaihdoin vihdoin saatuani tankokaappiin sen tangon, tyttöjen huoneet niiden nykyiseen huoneeseen ja kumpikin sai oman kaapin, ja siitäkin olisi voinut blogata, mutta ei, en jaksanut hakea kameraa kuvatakseni ;) Me grillattiin monenakin päivänä, kuvasin, mutten ehtinyt blogata niistä. Sain tietää Kauklahdessa olevasta NIPECO oy:n varastomyynnistä ja tarkoitukseni oli ekan pvän jälkeen blogata siitä, en sitten jaksanut kun en löytänyt enää lappua minkä otin sieltä missä osoite olisi ollut, ajoin sinne naapurin ohjeilla joten en katsonut osoitetta, joten sekin vinkki jäi jakamatta yleisesti, muutamalle tutulle kyllä kerroin, mutta pahoittelen pidemmällä olevat, siellä oli kaamea ryysis kun tavaraa oli niin ei siinä ehdi soitella ja kysyä mitä voisi toinen haluta. Mimolle lähti kyllä puna-t.sin välikausihaalari. Käytiin myös merellä (matinkylässä) ja Tapiolassa uimassakin, ja sekin on bloggaamatta, ehkä palaan siis johonkin noista vielä.

Vielä siitä varastomyynnistä, että myynnissä oli siis Nipeco oy:n valmistettuja asuja, eli ainakin esim sokos ja prismat myy, muumitakit, ja haalarit esimerkiksi, niitä sain Jossulle, kahta eri muumitakkia ja haalarin, harmi etten saanut Jonelle, koska Jonekin rakastaa muumeja. Jerelle ja Julille sain kivasti kouluun liikuntaan yms sopivia tuulipuku asuja ja perus sellaista karheaa takkia, Juli sai myös paljon muita takkeja, ja kummatkin sai muutamat paidat, ja mitäs mä teinkään! Ostin itselleni myös! Housuja muutamat ja takkeja kasan, muutaman paidan, hupparin ja fleecen, osa tosin meni äidilleni ja veljen avokille, koska suoraan sanoen koot oli niin vaihtelevat, yksi L kokoinen takki ei mahtunut mulle mitenkään kiinni ja meni naapurille joka nauroi että leikkaa kyllä koon irti koska käyttää lähinnä S-M kokoisia. Mä kävin siellä siis avajaisaamuna, ja iltana, seur. aamuna ja iltana. Silti muutama asia jäi kaivamaan: (kehtaankin) ne Jonen muumitakki/haalari sekä Jerelle en tajunnut ostaa enemmän housuja (koska niitä menee RIKKI) ja sellainen limesävyinen tuulipuku Julille, naapuri oli siellä eikä hemskutti soittanut, lime ois ollut NIIN ihana, mä sain tylsää punaista ja valkoista ;) Niin, kaikki vaatteet, ulkotakit, KAIKKI oli kalliita, 2€ kpl.


Meillä oli myös 4pvän ajan 7 lasta, Julianna oli mummon mukana Savonlinnassa ja meillä oli omat 4 + Janette ja Krista ja mun kummityttö Jenna-Riina, eilen mentiin mummolle ja jäätiin yöksikin ja nyt jäi Jone ja Jere mummolaan, ihanaa miten rauhallista! Siis nyt vain meidän omat 3 tyttöä kotona, näinä hetkinä sitä ajattelee että hei, miksen tehnyt vain kolmea lasta, olisi paaaaljon helpompaa :D mutta siksi juuri onkin kiva että saa välillä vähemmäksi tätä lapsilukua vaikka oikeasti tykkään ettei se lisälapsien määräkään haittaa ollenkaan, eli kunhan saa välillä breikkiä niin kyllä pari kolme lisääkin menee myös.

Tällaista löpinää, palailemme!

Tuusis


ps.Loppuun beach tunnelmia... jospa aurinko taas tästä sateesta huomenna nousisi??

Matinkylän merenranta, lapset heitti talviturkit pois.

vielä Matinkylässä meren rannalla, mun kummityttö Jenna-Riina, Jossu, Jade, Jone ja takana Janette (Krista ei halunnut kuvaan, Jeremias ei ehtinyt ja äiti kuvasi)


sitten tänne vielä suoraan meren rannalta, Jonen uinnit matinkylässä jäi lyhyeen joten pulpahdettiin täällä, Tapiolan ulkoaltaalla.

ei meitä palella....

6 kommenttia:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

kyllä teit hyviä löytöjä! vähän harmitti eilen illalla, etten sit aikaisemmin lähtenyt. olen välillä vähän "hidas lämpeemään" =D no villahousuja sain!

Katja kirjoitti...

No tosi kalliita :D
Suloisia pieniä uimareita.

Mia kirjoitti...

Miten sie kehtasit noilla hinnoilla! ;D
Etkä soittanut että äitis kävi, oisin ne froteet voinut hakee? ;)

Saana kirjoitti...

Minäkin joskus aikoinaan kävin noissa Nipecon myynneissä, kun tytöt oli pieniä. Silloin vielä oli myynnissä Brion vaatteita, ja niitä sai sieltä tosi halvalla.

n i n n u kirjoitti...

Sulla näyttää kuvat olevan aika isokokoisia, jos niitä pienentää ennen lataamista tänne niin kestää ihan muutaman sekunnin se siirto.
(Tai sitten ottaa kameralla jo valmiiksi pienempiä kuvia niin ei tarvi edes pienentää.)

Tuusis82 kirjoitti...

MIA: mä mietin että MITKÄ froteet (mietin päässä jotain froteehousuja) ja sit muistin, et se kangas!!! No kun en muistanut siis YHTÄÄN, mut on se tuolla vielä, huh, en ole hävittänyt =)
Sande: oli siellä nyt esim brion shortseja paljon vielä.
Ninnu: en osaa pienentää niitä ja sitten en halua pienentää laatua kun otan kuitenkin teetettäväksi. Olen siis urpo ;)