perjantai 10. heinäkuuta 2009

Päivitystä Pradan muodossa =)Päivät menee, kuten olen todennut, hyvään tahtiin nyt kesällä kun kaikki lapset on poissa kouluista ja tarhoista ja kesä on ollut ihanaa aikaa, mua ei edes yhtään haittaa kylmemmät kesäsäät, kunhan ei sataisi kovin.


Kävin "ostoksilla" nettitutun luona ja siitä saldona mm. nuo Agatha Luiz de la Prada sydänhousut joihin ihastuin, en oikeasti tiedä onko niillä yhteyttä kuuluisaan Prada merkkiin mutta ihanat ovat!!! Päällä myös ihan H&M:n valkoinen body + sukat.
Lattialla peittona myös samalta ystävältä ostettu ihana Popin peitto ;)

Salainen ystäväkin muisti meitä taas! Saimme ihanan mansikka-marja DVD:n sekä nimitarroja jotka kuulema pysyvät sitten oikeasti ikuisesti, esim pulkkaa, pyörään yms, Josefina oli kirjoitettu kahdella I:llä kuten lähettäjä oli huomannutkin, mutta se ei tosiaan meitä haittaa ollenkaan! Äidille myös suklaata (vai oliko se lapsille, äidin suuhun meni jo iso osa...), ISO KIITOS siis taas salaiselle ystävällemme!

Vaikka ostinkin ISON kasan vaatteita taas, niin kävimme toisen ystäväni Satun kanssa Kampissa, ihan vain niinku "pyörähtämässä", Pikkuväessä oli Me Too ihania puuvillaneulehaalareita -40% ja noita olin kuolannut jo pitkään joten ostin sitten kummatkit kun mielestäni tuon pojan väri on ihanampi mutta tytön väri melkein myös yhtä ihana, molemmille uskon löytyvän käyttöä ja 74cm mahtuu vielä, Jadella esim tänään illalla päällä Tutan 62cm yökkäri ja 68cm mahtuu hyvin, vaikka neiti olikin jo 66cm pitkä viimeksi, jee 8kuukautisena!


Josefinan sain houkuteltua kokeilamaan myös NIILOILOSTA tilaamaani Shampoodle asua 90 asua joka on Jonelle tarkoitettu, on hyvä Jossullekkin, vaikka hänelle aion saman 100 ostaa, tosin halusinkin "sittenkin" chili värisen jota ei tietty enää mistään saa, oranssi ei loppujen lopuksi miellyttänytkään kun olin näitä vain hiplannut livenä. Mietin myös vaihtoehtoa että ottaisin Jossullekkin saman turkoosin?

TUUSIS

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Oliko se oranssi hailakka?
Ihana tuo turkoosi, meille ei ole sitten vieläkään eksynyt yhtään Shampoodlea. Kummallista! ;)

Tosi kivat neulehaalarit ja sydäpökät.

Hertanäiti kirjoitti...

Kivat housut ja haalarit!
Tyhmä kysymys, mutta mikä tuo oikein on tuo salainen ystävä -juttu? Oon vähän uusi täällä enkä tajua...

anrinko kirjoitti...

neulehaalarit nätit. =)
Oli kiva törmätä ja jutella tänään.