keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Ticketin Tukholman tuliaiset

Joonatan ei suostunut luopumaan sadetakistaan eikä hatustaan ollenkaan! En olisi sovittanut edes takkia, mutta jäbä vaati takinkin.


Sattuipa hyvin, juuri kun Silja Linen bussi jätti meidät regeringsgatanin alkuun johonkin, huomasin että tuttuni (en tiedä saanko paljastaa nikkiä joten en sitä tee, saa itse jos haluaa) oli soittanut kahdesti, soitin takaisin tokaisten että mitä nyt, oon tukholmassa, ei höpistä pitkään kun on kallista!
Viivi sitten kertoi että TÄNÄÄN oli alkanut ticketillä lisäale eli -60% ja kertoi tarkan osoitteen (olimme saaneet osoitteen myös Danskun äidiltä) ja menimme siis sopivasti ihan ensiksi ticketille.

Mukaan olisi lähtenyt mielellään koko kauppa jos mastercardin rajat ja kruunujen riittävyys ei olisi tullut vastaan ;) [tajusin kyllä Åhlensilla että suomen PANKKI kortti puolikin toimii siellä].

Alennus oli siis miinus 60 prossaa ja kun kruunu on vielä alhaisempi verrattuna euroon, oli alennus yli 60% verrattuna suomen lähtöhintoihin.

765€ vaatteet lähti meille 267,70€ hintaan suunnilleen (laskettu forexin vaihtokurssin mukaan, pankin mastercard kurssista en nyt tiedä, luulisi ettei summa tuosta heitä kun ehkä eurolla). Alennus prosentin voi joku viisaampi laskea vielä mikä se tarkalleen oli.

Sitten kuviin:
(pahoittelen että ne ovat sivuttain, tää ei suostu jostain syystä näyttämään niitä jo käännettyinä)


Jerelle vihreä ruututakki ja musta takki jossa on irroitettava fleecetakki myös, Jeren itse valitsemat, ruututakki on 122cm ja musta takki 128cm ovh:t ruutu 78€ nyt 27€ ja musta ovh 98€ nyt 34,70€, Jonelle myös ruututakki sinisenä (ei ollut vihr.) saman 27€ ja limenvihreä sadeasu ovh43€, nyt 15,40€ ja lime sadehattu ovh 15€ ja rukkaset ovh 15€ nyt siis 5,35€ kpl.


Josefinalle lähti eniten, taas. Limenvihreä takki jossa myös irrotettava fleecetakki sisällä ovh 98€ nyt 34,70€, kukka sadeasu ovh 43€ nyt 15,40€, pinkki hattu ovh 15€ nyt 5,35€, Jossullahan on tuo liilakukka takkina ja haalarina joten niihin sadepäiviin vielä sadehattu ja rukkaset 5,35€ kpl myös. Fleecevuorelliset vahvikkeilla olevat housut ovh 63€ nyt 21,20€

Jadelle froteetakki ovh 28€ nyt 9,65€, Jadelle punakukkainen pinkki takki (koska lilaa ei ollut enää kun 92cm joka meillä on jo, tämänhän olisi voinut ottaa ja esim myydä mut enpä ajatellut) ovh 63€ nyt 21,20€ ja vielä Julin punainen takki jossa myös irroitettava fleecetakki ovh 98€ nyt 34,70€


Lopuksi Jone vielä omassa sadetakissaan ja hatussaan, on ehkä niin reilu jotta Jossu saattaa pitää sadeasua ensin.

Lisää shoppailuja ja reissusta muutenkin myöhemmin! Näiden laskemiseen meni oma aikansa ja hieman univajeisena saa riittää, katsotaan jos illalla jaksan blogata muista :)

TUUSIS

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Haa, tonne minäkin haluan!!! :)

shaoli kirjoitti...

Wau! Olipa onnistunut visiitti kaupunkiin ja tuli edulliseksi nuo ticketit!

Moisesta voi olla jo tyytyväinen.

anrinko kirjoitti...

Voi ei!!!
USKOMATTOMIA löytöjä teit!!!
Aivan mahtavaa!!!

Marika kirjoitti...

Oi joi, ihania ostoksia!!!!!

Sini kirjoitti...

Voi olen niiiin kade :)

Sokrutin kirjoitti...

Wau, olipa tosi hyvä reissu!!

Mia kirjoitti...

Vihreenä.. ;D