torstai 26. marraskuuta 2009

Paljon tekstiä, ei mitään sanottavaa.
Heips!
Viime aikoina alkoi tuntumaan oäässä, se mikä sai mut alunperin perustamaan blogin, se että vaikka puhun asioistani kymmenelle ystävälleni päivän mittaa, en saa niitä tarpeeksi "ulos", kirjoittamalla ne, vaikka en sitä oikeasti todellakaan hyvin ja oikeaoppisesti tee, antaa jonkinlaisen rauhan, itselleni, pahoittelen siis te lukijat, joudutte lukemaan täysin sensuroimatonta ja jäykkää tekstiä mikä vaan pulppuaa minusta.

Koska viime aikoina en ole todellakaan voinut blogata 99.9% niistä asioista mitä mielessä on, päätin että ne on saatava jollain tavalla taas purettua, keksin siihen tavan.

Nyt tuntuu että voin taas blogata tällkin puolella, huolehtimatta liikaa, mitä saatan möläyttää.

Katja tykkäsi muuten nimipäivälahjastaan ja meillä oli mukava ilta, vaikka se olikin suurinmaksi osaksi myös lasten ympäröimä. Se on jännää, ettei sitä oikeasti aina tarvitse olla kahden kun on silti kahden.

Ajankäyttö ongelmia ei itseasiassa muuten enää ole, aika katoaa johonkin, ja ne ajat jolloin ennen en keksinyt muuta tekemistä kun käydä kauppakeskuksissa ja shoppailla ovat täyttyneet muulla, huomasin tämän kun suunnitelmistani huolimatta kesti yli 2vkoa hankkia ne kaksi kauluspaitaa niinkin erikoisesta liikkeestä kun H&M! ja ne Name It mekot stockalta, joka on kuitenkin (Tapiolan) tossa alle 10min matkan päässä. Lisäprobleemaa tuo etten oikeasti ehdi
katsoa isommille niiden alle punaisia sukkiksia ja paitaa... plus joululahjoja! Mitä ne on??? apua. Mulla ei ole mitään suunnitelmia, pieniä ideanpälkähdyksiä vaan. Ensinmäisenä yritän keksiä vielä tytöille ne joulukalenterit koska pojille olen ostanut jo Legot, mutta mitähittoa 2,5v tekee pikkulego joulukalenterilla? no eipähän ainakaan huuda ettei oo samaa, ja kyllä, se osaa jo huutaa sellaista.

Luenpa tässä joku päivä muiden bloggaamia joululahja ideoita, mutta silti, kommentoikaa nyt ihmeessä mitä MINÄ ostan MINUN lapsilleni??? Jeremias 8,5v... star wars on in... kannettava tietokone on "vain" toiveena... plääh. ei käy, mun omakin kannettava on melkeen rikki. Julianna 7v (täyttää 7v viikko ennen joulua joten SYNTTÄRILAHJA pitää MYÖS KEKSIÄ !) pitää kavereiden kanssa olemisesta eniten... ei juuri leiki niillä petshopeilla ja poneilla enää... apua! Josefina vajaa 4v taas pitää juuri noista leluista, mutta kun Juliannalta niitä on ihan tarpeeksi!!! Joonatan 2,5v rakastaa Mikki Hiiren kerhotaloa, se sain mikkiauton + mikin kerran noin 6KK sitten takaperin ja kantaa sitä mukanaan silti KOKO ajan. jotain sellaista siis... sille käy myös järkilahjapaketit... esim kummeilta, jee. Jadeline... siis mä en ole ostanut sille 1v lahjaakaan!!! No kun se lapsi ei mielestäni TARVITSE mitään. Sama joululahjoissa, kaikki ne pienetkin ideat mitä mulla on menee kummeille, ettei tartte ostaa mitään kovin tarpeetonta. joten APUA tähän kiitos? Ideoita, vinkkejä...

Mulla ei ole tänä viikonloppuna kokonaan lapsivapaata vaan pe-la ollaan lasten kanssa, ja la-su ilman... Jotta ensiviikonloppuna voidaan olla toisinpäin, pe-lauantaihin, ja vielä Helsingissä, yöelämää katselemassa... joo, jos mä jaksan valvoa taas 23 pidempään, luultavasti en ;) [viimeksi kun oikein lähdin, ystäväni Satun kanssa, oltiin jo 23 aikaan Espoossa].

Jospa sitä voisi mennä jo nukkumaan... kello on kuitenkin 1:15... nythän on siis jo perjantai. jee, nyt on jo perjantai !!!!!

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA !!!!!

TUUSIS

ps.Jaden kuvat on vain kuvia... popin uusvanhat päällä =)

6 kommenttia:

zanne kirjoitti...

No entä sellainen ajatus että et ostaisi Jadelle mitään joululahjaksi? Siis kun Jadelinelle tulee varmaan muutenkin kummeilta, mummeilta, yms. niitä lahjoja, niin ei hänkään täysin lahjattomaksi jää. Eikä hän varmaan ala siinä erottelemaan että mikä lahja tuli nyt keneltä, pääasia että lahjoja ON.
Tiedän siis ongelman (jo ihan 2 lapsen kanssa) että oikeastaan kaikkea jo on isommilta sisaruksilta jäänyttä, niin lelua kun vaatettakin, eikä ole oikeasti edes järkeä tavarapaljoutta ajatellen, ostaa mitään mitä on jo x-kertaa olemassa huushollissa, vaan sen takia että Jade sais sitten oman ja uuden.

Marika* kirjoitti...

Tai sitten sanoit enemmän kuin luuletkaan=)! Hyvää viikonloppua.

Saijja kirjoitti...

Mä kävin just ostaa mein 8v ja 5v tytöille sen Hello Kitty tietokoneen kun tuumasin et siin oli kivoi juttui.
Kummit ostaa noille leffaliput ja isovanhemmat legoi...

Oisko siin jotain ideoit :)

Riikka kirjoitti...

En muista oonko aiemmin kommentoinut täällä, mutta nyt täytyy kun tuli mieleen tuosta tytöstäsi, joka tykkää olla kavereiden kanssa, mutta ei juuri leiki. Kirjoittaako ja lukeeko jo? Kaupoissa on kaikkia ystäväkirjajuttuja (perinteisiä ja sähköisiä) ja sitten eilen näin h&m:ssä sydänkorun (twin peaks tyyliin puoliksi) tekstillä "friends forever".

Anonyymi kirjoitti...

Minakin olin esikoisen kanssa niin julma etta en hanen ekana jouluna ostanut mitaan, kun han ei tarvinut mitaan ja sukulaisilta tuli kuitenkin muutama paketti.
Nyt 4-vuotiaana rakastaa kaikkia pukeutumisleikkeja ja prinsessahompotyksia, niin saakin yhtena lahjana prinsessa naamiaisasun.
Entapas sitten niinkin "ideattomat" lahjat kuin muumimukit ja kulhot? Tai omat pyyhkeet tai lakanasetit tms. Siis kaytannollista mutta lapsekasta.
Ela osta sen takia etta on "pakko" ostaa kun on joulu kun sita roinaa kuitenkin kertyy. VAikka ymmarran kylla etta kyllahan se tuntuu etta omille lapsille pitais loytaa jotain tosi kivaa.
Poikien lahjoista en tiia mitaan, mutta isommat tytothan tykkaa myos korurasioista, hiuspinneista, koruista, kirjepapereista yms.
Muutamia omia ideoita vain tahan avuksi ajattelin koota : )

T. Ulkomaan Mamma

Anonyymi kirjoitti...

Isommille kirjoja, sillä lukeminen kannattaa aina. Pienemmille askartelujuttuja -> mukavaa puuhaa ja kädentaitojen kehitystä. Nuorimmaiselle voisi ostaa jo duplolegoja. Tosin eivät lahjat ole pääasia joulussa vaan yhdessäolo.