tiistai 3. marraskuuta 2009

tavallista tiistaita :)


Meillä oli tänään aika tavallinen päivä, aamusta paukahdettiin termiiteille ja kun oltiin siellä aikamme oltu, meidän piti Jaden kanssa tulla kotiin päiväunille mutta päätinkin että mennään Jeren Miia kummille sittenkin... kuten tuolla jossain kirjoitinkin: tunnen ystävieni arvon paljon paremminkuin ennen, he ovat kultaakin kalliimpia, timanttia.

Kyllä, kaikesta huolimatta, meidän arki on todella arkista, käydään kylässä, kahvitellaan, tehdään ruokaa, vaihdetaan vaippoja jne.
Ero on siinä että henkisesti on kaikki hyvin,

olen ehjä nyt.

tässä muutama kuva tältä päivältä..Jadekin täyttää vuoden... ottaa tosin vasta ensinmäisiä konttausaskelia, vaikka istuen liikkuukin nopeammin, tempperamenttia on, kyllä on!

TUUSIS

4 kommenttia:

tyttötiimi kirjoitti...

Ihanat lapset.
Elämä on...rikkinäisiä tunteita ja kasvamista. Se on arkea ja kiristelyä. Parisuhdeaikaa ei kukaan tule tarjoamaan ellei sitä itse ymmärrä ottaa. Suhdetta pitää ravita ja kastella jottei se kuidu.Erityisessä vaarassa ovat pikkulapsivuodet. Miten riittää miehelle, kun välillä tuntuu ettei riitä kaikille lapsillekkaan. Pitääkö itselleenkin riittää?
Elämä on muutos ja muutos on liike.Sinä pysyt totisesti liikkeellä.Ja täällä eräät lukijat ehkä haukkovat henkeään käänteissäsi =)

Uutisesi oli iso kuin trolli(koko ajan odottaa error, error, error.) Blogisi on ollut niin avoin , että herää kysymys onko liittonne päättyminen miehellekkin helpotus? Uskallanko kysyä miten lapset suhtautuvat elämäntilanteeseen?

Pidä hyvää huolta itsestäsi tuusis, anna itsellesi aikaa ja rauhaa ja hyvinvointia. Suuret päätökset kypsyvät hiljaa ja äkkiä ne ovat siinä valaisten koko taivaanrannan.

Laura.Ny kirjoitti...

Meidän löllykkä täyttää kohta sen 9kk eikä edes ryömi vielä! Toivon että alkaisi ryömiä 10kk mennessä ja jos konttaa 12kk iässä niin sehän on jo tosi hyvin :)

*halaus* Ihanaa kun jaksat blogata, piristää päiväni lukea näin aamulla teidän kuulumisia aamukahvin kanssa, sitten sitä jaksaa taas :)
Tuntuu jo ihan kuin tuntisi teidät kun on lukenut blogia jo niin kauan :D

Maikkuli kirjoitti...

Saas nähdä bongaanko sut huomenna Reiman alessa :)

Tuusis82 kirjoitti...

Maikkuli, jos bongaat, tuu vetää hihasta !!