torstai 31. joulukuuta 2009

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2010 !

Palasimme juuri Leppävaarasta kotiin. Olimme aamulla menossa selloon, koska mulla on ostamatta muutamat siiderit illaksi mutta onneksi ystäväni Piia ei jaksanut ja mentiin siihen Sellon viereen 200m päähän Piialle. Siellä sitten kökittiin uutisten läpi eikä uskallettu poistua autolle kun vasta äsken... kauheeta. oikeasti, itketti hetken kun ajattelin että oltais menty ja oltu siellä yhteensä kuuden lapsen kanssa. Katjakin soitti Sloveniasta huolissaan että ollaanko ehjinä. Ollaanhan me, järkyttyneitä siis vaan, vaikkei sen lähempänä oltukkaan oikeasti ampumavälikohtausta.

Halusin tulla toivottamaan kaikille TODELLA HYVÄÄ JA IHANAA UUTTA VUOTTA 2010 ! Joulukuvat on laittamatta koneelle kun Katjallani on kamera mukanaan. Mä vietän uuden vuoden ekaa kertaa lasten jälkeen ILMAN lapsia, meen ystävieni luokse Kallioon ja sieltä keskustaan ties minne, jos joku muukin juhlii siellä, SAA tulla vetämään hihasta. Juhlafiilis ei ole sellon välikohtauksen jälkeen kovin korkealla, mutta jospa se siitä nousee.

Pakko mainita tässä vielä että on se ihme kun tiedostaa toisen olevan ihan toisessa maassa eikä tuossa 15km päässä, niin ihan erilainen ikävä on...eikä tästä ole kun kaksi vuorokautta! Vielä kolme pitäisi jaksaa ;)

Hyvää uutta vuotta myös niille "sukulaisille" jotka lähettivät joulukortin nimenomaan VAIN lapsille ;)

TUUSIS

17 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihanaa että olette kunnossa, kamala uutinen tuo! :(

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Oikein mukavaa Uutta vuotta :)

Helmi kirjoitti...

Mäki meinasin lasten kans lähtä aamulla Selloon. Onneksi nukutaan aina niin pitkään, että jäi sitten lähtemättä... Aivan kamala tapahtuma!

Onnellista uutta vuotta.:)

Tuusis82 kirjoitti...

Kiitos kaikille toivotuksista! Ne piristävät kun taidan olla pikkasen (ihan hivenen myönnän) maassa kun se oma Kulta on ulkomailla...

Niinu kirjoitti...

Nyt kaipaa vähän selitystä tuo viimeinen kommentti:)
Jätettiinkö sut niinku "väliin"?
Häh?Täh?

Tuusis82 kirjoitti...

Niinu; nyt en tajua, miten jätettiinkö mut "väliin" ? nyt mä olen ihan häh ja täh???

Siis Katjani lähti Sloveniaan ennalta sovitulle reissulle kaverinsa kanssa, ei mtn dramaattisempaa, ja mulla on vaan ikävä sitä :)

Mari Wee kirjoitti...

Niinu varmasti meinas tuota joulukorttiasiaa... reilut sukulaiset sulla, reps XD

Tuusis82 kirjoitti...

-J-, aah, no ne reilut "sukulaiset" ei varsinaisesti ole MUN sukulaisia vaan lasten, joiden kanssa mä kyllä vietin yhden 10vuotisen "vaan" mut eihän sellasella ole mtn väliä =)

Mari kirjoitti...

Olipas reilut sukulaiset, ilmeisesti entisen miehesi puolelta. Kannattaa totutella samanlaiseen menoon vastaisuudessakin :D. Meillä kyllä vähän vaihtelee, tänä jouluna sain lapsen isän isovanhemmilta (molemmilta) joululahjat, meillä erosta kolme vuotta.

Katja kirjoitti...

Reilu peli "sukulaisilla". No semmoset kummastukset voi jättää sikseen.
Hyvää uutta vuotta!

äiti kuudelle kirjoitti...

Oikein mukavaa uutta vuotta siule Tuusis, Katjalle sekä lapsille :o)

Joops, suku on "paras" XD Sen olen itsekin saanut tässä viikon sisällä oppia ;o)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi Tuusis! Onneksi olette kunnossa.

Tuusis82 kirjoitti...

joo, elämä on! jotkut ent. "sukulaiset" on ottaneet asiat tosi hyvin, toiset ei taas näköjään ollenkaan ;)

Hyvää uutta vuotta, biletän kavereilla mutta ikävä on kait niin kova ettei mua huvittais juuri mikään...

S kirjoitti...

Ihanaa uutta vuotta teidän poppoolle!

Sari - MrsAgatha kirjoitti...

Oikein hauskaa uutta vuotta!

Toivottavasti "sukulaiset" jo ens jouluna osais sunkin nimen korttiin kirjottaa... ;D No, ero on aina vaikea paikka ja sukulaiset ei välttämättä oikein tiedä miten asiaan suhtautua.

Mia kirjoitti...

Ihanaa kun suku on noinkin huomaavaista.. Tulihan meidän kortti nyt?? ;)

Imdina kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

Tuttua tuo nimen "unohtaminen" kortista, ei munkaan nimeä ole ikinä laitettu joulukorttiin jonka lähettää niinkin läheiset kuin miehen veljen vaimo perh.Vaikka ollaan oltu yhdessä kohta 9v ja on kohta 2 lastakin! Niinpä se mun nimi vaan aina jää pois ja kortti on vaan miehelleni...Hahahaa jos jotain tyydytystä siitä saa niin olkoot hyvä vaan!