perjantai 1. tammikuuta 2010

Yhtäkkinen muisti Takista (Po.P) ? uusivuosi

Tuli mieleen että onkohan Popilla enää YHTÄÄN missään niitä metsäkuviollisia takkeja (edes pienessä) alessa 134-140cm? Tai haalaria 98-104cm? Koska en juurikaan enää välitä ja aleista niin olen unohtanut että se mun piti "saada" ens vuodeksi alesta... onkohan jo liian myöhäistä? Onko kukaan käynyt Jumbossa, kampissa tai Sellossa ja jäänyt muistikuvaa? Huutiksestakaan en ole ehtinyt käytettyjä katsella ollenkaan, enkä ehdikkään.

Uusi vuosi meni hyvin, vanha ystäväni ylä-aste ajoilta pyysi luokseen ja olin siellä hänen, hänen avopuolisonsa, parin saksalaisen, ja heidän muun about 6 ystävänsä kanssa, pelailtiin wiitä, ammuttiin raketteja, juteltiin, syötiin, juotiin skumppaa jne... Lintsin vieressä sitten keskiyöllä paukuteltiin viimoset raketit ja skoolattiin uudelle vuodelle skumpan kera! juuri 4minuuttia vaille puolenyön hyvä ystäväni Piia soitti ja toivotti hyvät uuden vuodet ja puhelu katkesi, mitäh! akku loppu, kiva. ja oltiin sovittu että Katja soittaa uutena vuotena, ja olin luvannut vielä etten hävitä puhelintani (näin käy usein) eikä akku saa loppua, ja tietty se loppu, ja mentiin vielä ystäväni kavereiden luokse siitä eikä siellä ollut laturia ja mä sitten otin ystäväni avaimet ja menin heille latailemaan puhelinta ja soitin Katjalle takaisin 40min myöhässä, no Sloveniassa uusi vuosi vaihtuukin tunnin myöhempään =) Jäin siinä sitten kyllä puhelimeen vielä Jannen yhden sukulaisen kanssa, oli todella mukava, yli tunnin kestänyt puhelu (kiitos sinne!) ja sitten soitin vielä takaisin Piialle, enkä sitten enää jaksanutkaan palata jatkoille, vaan päätin että voisin suunnata jo Katjalle yöksi (siis Katjahan on Sloveniassa mutta sinne kissan seuraksi, mielummin kun toisten nurkkiin ja mun kotonahan oli Janne kera naisystävänsä joten en mä kotiinkaan halunnut) mutta TAKSIN saaminen ei sitten onnistunut, en MÄ tajunnut, joka ei ikinä juo ja tartte tollasia tajunnut, ja yritin johonkin vajaa 4 aamu saada taksi ja sitten päätin nukkua ystäväni sohvalla hetken ja 7 aikaan sainkin sitten jo taksin ja lähdin jatkamaan unia Katjan kissan viereen (se kissa tosin halusi vain leikkiä...) Mutta todella kiva uusivuosi, vaikka omaa Kultaa olikin ja on todella ikävä! Ystäväni (joka tosiaan on tuntenut mut 11-12vuotta) myös totesi etten ikinä ole ollut näin lässynlässy missään suhteessa, se on totta... en tiedä miksi, mutta ei mulla ole ollut ikävä ennen ketään näin. (ja nyt mä lopetan taas tän lässytyksen!)

Lasten kanssa otettiin rauhallinen ilta terveellisten ranskalaisten, nakkien ja kalapuikkojen kera, huomenna siivoillaan ja mennään ehkä johonkin leikkiluola/hoplop/Huimalaan sitten kuluttamaan energiaa =) Myös haluaisin käydä Lippulaivan Lindexillä, koska muksuille voisi löytää alushousuja ja sukkia sekä jotain pientä kivaa, mä olen kuluttanut alennusmyynteihin vaan n.15€ ja sekin oli -50% mekko Jadelle lindexiltä (postaan sen kuvan kunhan saan kamerani takaisin Sloveniasta...).

Terkuin, Tuusis

ps.ja muitakin alevinkkejä esim tickettiin haluaisin! Jonelle tarttis (92-)98cm haalari ensi vuodeksi, Jossulle (98-)104cm, Julille takkina ja housuina 128-134cm ja Jerelle tosiaan 134-140cm... Jadelle voisi harkita muutakin kuin tickettiä tai poppia, joku minymo, esim se IIIIHANA ruskea pallohaalari olisi musta, joku 86cm koko (nyt sillä on Lindex 68cm ja reimatec 74cm...)

6 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Minä voin kurkkia huomenna Lahden Po.Pista? Menen sinne käymään päiväseltään kaverin kanssa (maksetaan bensat puoliks ;))

JA joo tottakai tulen sinne!!, pitää vaan kattoo millon pääsen. Mummolle ei ainakaan vielä tässä kuussa kuulemma käy.. :/

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Moi Tuusis!
Ens viikolla torstaina meillä on sairaala aika 10.30, muuten ei mitään joten tervetuloa!!!
Kivalta kuulostava uusivuosi yö..paitsi se taksin saaminen...me vaan möllötettiin omalla porukalla kotona, kaupungin perhe ilotulitus käytiin kyllä kattoos...

Tuusis82 kirjoitti...

Mia, kurki Lahden popista!!! ihan epistä että tuut huomenna tohon NOINKIN lähelle enkä nää sua! Meen kohta pikkuriikille ja katsoo sua kaupungille, tosin mulla on 6 lasta sit mukana :D

Mia kirjoitti...

Eikös ookkin, heh. Mut oikeesti tuun tuun sinuakin kiusaamaan pian!! ;)

Niin ei sit ollu Lahden Po.pissa. Pöh.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, käväisin kurkkimassa mahdollisia uusia vaatehankintoja ja lähinnä teidän Jadea. Tyttö on niin söpö aina näissä puetuissa kuvissa että voit olla tosi ylpeä äiti!

Merituuli kirjoitti...

Juuu, niinhän se uusi vuosi vaihtui! Kivaa, kun olit meidän mukana. Siitä onkin ikuisuus (ehkä 9 v), kun on viimeksi yhdessä "juhlittu". :) Tulkaahan joku päivä katsomaan hauvavauvaa. Se on aivan äärettömän suloinen.