sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Ihan vakavissaan...

...mä laitan kohta jonnekkin seuranhakupalstoille ja mol.fi sivuille tän!!! Mä tartten oikeasti jonkun jolla on ylimääräistä aikaa laittaa noi KAIKKI kertyneet lastenvaatteet myyntiin. Osa ihan tavis kirpparille mutta osa esim huutikseen, ennen mulla on ollut ihan kolme kaveria jotka on provisio palkalla (paitsi -J- joka on tehnyt sitä ihan orjana!) muttei kukaan nyt ehdi, ja en mäkään itse.

Joten jos nyt joku pk-seudulta muutenkin esim omia kamojaan laittaa ja tykkää hommasta (tykkääkö siitä kukaan?) niin reilulla provikka palkalla saisi tekemistä.

Mä yritin keskiviikkona bloggailla Jonen synttäreistä, mutta ei tää lataa kuvia enää tähän! no koitan taas... Jonen syndet meni kivasti ja musta on ihanaa että mulla on enää yksi alle 3v! Jonehan on jo kuiva ja kaikkea ja siis PALJON helpompaa kun vuosi sitten... Kunhan Jadekin oppii kuivaksi ja isommaksi, ensi kesänähän mulla on jo helppoa! Paitsi 3v uhma raivarit... ne on ärsyttävä vaihtokauppa kyllä...

Nyt kuvat on (kait) latautuneet. Tässä siis Jonen synttärikakku made by Jeren kummi, miun Miia! ja noi muffinsit mä koristelin jopa itse (mä inhoan leipomista) ja niissä pitäs saada selvää Joonatan 3v... muuten kaikki oli valmista kaupasta, joten tää bloggaus ei suinkaan ole tarkoitus kehaista leipomistaitoja vaan pelkästään että kivaa oli. Mä olen kyllä ihan tosi kade kaikille jotka osaa tehdä sellaisia älyttömän ihania kakkuja ja juttuja, ja tykkää siitä, mä en... mä istuin facebookissa kun Miia teki muffinsitkin vaikka mun PITI tehdä ne itse ;) Onneksi on ihanat ja rakkaat ystävät aina auttamassa, he ovat kaikki korvaamattomia!Tälläista tänne!

TUUSIS

8 kommenttia:

Tuusis82 kirjoitti...

Mervi! POistin kait vahingossa kommenttisi, ANTEEKSI! Laitan sen tähän: (harmi etten mä näe nyt suhun linkkiä, kommentoi uudestaan ihmeessä)
"Hei!
Ompa kiva kun olet palannut.Olenkin jo kaivannut juttujasi. Olen säänöllisesti yö vuoroissa käynyt katselemassa oletko kertonut jotain blogiisi. Olen lähihoitaja ja teen työkseni vain yö vuoroja, koska muutoin ei lasteni hoito järjesty (10/01,9/04 ja 10/07). Vaikka en olekaan kirjautunut lukijaksi kenenkään blogiin seurailen aika monia niistä. On mukava kurkistella mitä lapsiperheiden arkeen kuuluu ja huomata miten samanlaisia arjenkiemuroita meillä kaikilla on ;)
Aurinkoista kesää!
Mervi "

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

"Ihanaa" kuulla, että muillakin on ongelmaa pieneksi menneiden vaatteiden kanssa:D

Mulla pitäs kans aloittaa myynti, mutta kun sitä vaatetta on niiiiiiiin paljon, huoh:D

Toivottavasti löydät jonkun auttamaan:)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Moi vaan!
Kotona ollaan ja kiitos viimeisestä! Oli kiva käydä...

anrinko kirjoitti...

Tuusis...ma woisin ehka olla kiinnostunut. Tulen Heinakuussa Suomeen.
Woisin ottaa kamat. Osan myyda huutiksessa ja osan sit Karjaalla itsepalwelukirpparilla missa menee kamat tosi hywin kaupaksi.Eika tartte ilmaiseksi myyda...
Mut katsotaan. En sano warmaksi mitaan koska meilla tuo taloasia auki ja jos muutto nyt tulee, niin sitten en ehdi.

Tinzy kirjoitti...

Moikka,

musta ei nyt sen suuremmin oo apua sulle, mut ajattelin kysäistä et minkäkokoista vaatetta sulla olis myyntiin lähössä? Siis jos on jotain pojille sopivaa, ja että mikä sulla on hintahaarukka suurinpiirtein.

Minä voisin nimittäin olla kiinnostunut helpottamaan sun taakkaa hiukan jos myyt vaatteita näin. Vai myytkö pelkästään kirppiksellä tai huutonetissä?

M-K kirjoitti...

Hei! Mistä Salama-kamppeet on hankittu? Minun silmiini ei ole noin upeita osunut, vaikka Salaman suurkuluttajia ollaankin.

Kiitos avoimesta blogistasi, sä saatat tehdä tällä ihan arkitason vaikuttamista, etten sanoisi politiikkaa, kun sulla on lukijoitakin ilmeisesti paljon.

Marikki kirjoitti...

Heippa Tuusis!

Olen usein ihaillut lastesi vaatteita tämän blogisi kautta! Voisin auttaa sinua ostamalla könttäkaupalla vaatteitasi. Minulla on lapsia 6, joten melkein kaiken kokoiset tulevat suoraan käyttöön! :) Jos olet kiinnostunut myymään, niin otahan yhteyttä! Mukavaa kesän jatkoa sinulle ja perheellesi!

Jonna kirjoitti...

Moi!!
joko olet löytänyt jo jonkun joka laittaa ne sun vaatteet huutikseen? Mä voisin olla kiinnostunut, kun mä ihan oikeesti tykkään siitä hommasta :D

Laita viestiä jos vielä tarttet jeesiä :)

p.s. meillä oli se ticketin haalarikauppa juttu tässä keväällä, jos muistat. Nyt olen minäkin tehnyt sitten oman blogin :)

Jonna