maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kosmetologi kotonaTänä aamuna Jossu nukkumassa, siirtynyt sohvalle hieman ennen 6am...Joonatan mun sängyssä, samanaikainen valtaus kun Jossulla sohvaan ennen 6am...
Jade yrittää keksiä miten äitin saisi ottamaan taas syliin kun Stina-täti tekee jotain tosi outoa ja äidistä tuli sarjamurhaajan näkönen (vaikka naamiossa onkin kukkia :D )Meitsi, in action... :) [huomatkaa mun TUUSIS rannekoru, se on aivan mahtis musta!]


Heips!
Mulla oli eilen yksi ystävänä kotona käymässä ihan sovitusti "kosmetologina", teki kulmien ja ripsien värjäyksen ja nyppimisen (auts piippiipvit..piip!!!) sen verran mitä annoin ja sellainen kasvohoidon mitä voi tehdä kotona ja kädet (onk se sit manikyyyyyyri). Ihan hyvä aloitus tällaiselle aloittelijalle tällä saralla ;) Ripsistä tuli kivat, säästää paljon vaivaa mutta toisen peukalon kynsilakan mä ehdin jo toheloida huonoksi, kasvoista ei eroa huomaa, ihan samat, kun ei saanut kasvonaamiota jättää päälle ;)

Lapset oli hyvää seuraa ton ajan, Jadeline huusi yhden 20min syliin (kun ei siinä voinut ottaa, muuten se siinä olikin...) Joonatan huusi että haluaa autot elokuvan (joo, muuten mutta se oli katsonut sen jo yhden kerran, EI meillä toista!) ja Josefina halusi suklaata, sitten siinä kolme huusi samaan aikaan ja Jere piteli korviaan ja huusi "mä kuolen!" ja lähti jäähylle sen takia (mun mielestä kohta 3-luokalle menevän ei tartte huudella tollasia) ja siinä sitten Stinan kanssa naurettiin että ihanaa ja rauhallista hoitoa...

Jossulle ja Jonelle on muuten tullut tapa nykyään 6 maissa aamulla tulla alakertaan ja mun sänkyyn, ne teki sen jo kerran tänäkin aamuna mutta tulivat takas, tosin nyt Jossu jäi sohvalle ja Jone sänkyyn... kuvat tässä siis... mä jossain vaiheessa facebookissa selitinkin että tartten sängynvaltaajan että nuo kaksi vierottuisi pois, mutta ihan sama enää, olen niin tottunut, mutta sitten mä itse herään ja nousen ylös kuudelta kun nuo jatkaa unia ;) noh, tosin kävin eilen heti 22 nukkumaan joten ehkä nukuin ihan tarpeeksi.

Joku anonyymi oli kommentoinut (en julkaissut, otan paljon tiukemman linjan kommenttien julkaisussa vastedes koska ei ole enää vaateblogi ja olen kyllästynyt kun ihmiset jotenkin LUULEE tietävänsä jotain mun tarkotusperiä) että mä käyn DTM:ssä ollakseni ERILAINEN. Meinasi melkein cokikset purksuta suusta kun naurahdin, hmm. yksi (1.) Kukaan ei ole ERILAINEN, koska sitten joku olisi normaali, ja mä en usko tollasiin, me olla KAIKKI vain MONINAISIA. ei erilaisia tai normaaleita yms. kaksi (2.) DTM:ssä on niin paljon sekä heteroita että muita joten ei siellä juuri KUKAAN ole musta muista poikkeava mitenkään ja kolme (3.) menen sinne koska siellä on mun ystävät! se yksinkertaisin syy, siellä on yleensä kavereita jos on, voisin mä mennä toiseenkin paikkaan jos ne samat ystävät olisi siellä, ja olen mä ollutkin mun bestiksen yms kanssa muualla, mutta kun samassa paikassa käy ja ihan ilman alkoholia niin se käy tutummaksi ja se on tuttu, ei mitään sen kummempia IDIOOTTIMAISUUS oletuksia "se käy DTM.ssä ollakseen erilainen" oikeasti, joillakin järjenjuoksu tai sitten HALU olettaa jotain, on suuri ;) ja edelleen ne ystävät jotka siellä DTM:ssä on (ei kaikki aina, mut aina joku) eivät ole tod. sen takia mitä he ovat seksuaaliselta suuntautumiseltaan, vaan ihan normaaleja ystäviä ja kavereita.

Tämän aamun turinat on tässä...

Tuusis ;)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä olet saanut ihanan innostuksen itsesi hoitamiseen? itse olen väsynyt ja nuutunut ja harmaa kotiäiti. aina päätän että nyt alan huolehtia paremmin edes hiuksista ja kynsistä ja vähän meikkaamaan, mutta se jää aina päätöksen tasolle. huoh.

aikaisemmista bloggauksistasi ymmärsin etten paljon ulkonäköasioista, meikeistä yms. perustanut.

hienoa että olet löytänyt uuden vireen itsestä huolehtimiseen. siitä tulee hyvä fiilis itselle ja onhan muidenkin kivempi katsellla fressiä olemusta.

Anonyymi kirjoitti...

Sä olet kyllä kaunis nainen ! Ihanaa, kun olet niin sanotusti puhjennut kukkaan vuosien jälkeen :)

Roosa kirjoitti...

Hih, oot kyllä aika hurjan näköinen tuossa naamiossa. Telma sanoi että vauva pelkää tuota (tarkoitti Jadea : ) Koskahan joku tulis tekemään mulle naamioita...

Mia kirjoitti...

Oot tosissaan nyt alkanut panostamaan ittees, voisit tartuttaa taudin minuunkin. ;)
Voi miten Jade onkaan jo iso tyttö!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, kun pidät huolta itsestäsi ja nautit naiseudesta. Se on ihan oikein!

Mutta eteenpäin lukiessa, anteeksi, minä putosin penkiltä... Joutuuko lapsi mielestäsi jäähylle, jos sisarukset meluavat niin, että hän pitelee korviaan ja huutaa "mä haluun kuolla"???? Herraisä, tyhmä saa olla, muttei idiootti!!! Hänellä on paha olla, hän ei kestä melua tai se on viimeinen pisara kaiken muun päälle!?

Ja kun sisarukset meluavat, niin jos joku sinne jäähylle kuuluisi, eikö se olisi meluajat? Kaikki ovat sen ikäisiä, että ymmärtävät puhetta ja jos leikissä kuitenkin desibelit nousee, niin niitä pitää vaan useamman kerran sitten pyytää laskemaan ääntä. Huutamatta. Siis äiti. Huutavilla äideillä on huutavat lapset.

Toki huutaminen voi olla pelkkää väsymystä tai huomionhakemista, mutta ehkä vastaisuudessa hoidot, tms. kannattaa ajoittaa sitten "kolmosten" päiväuniaikaan.

F

Tuusis82 kirjoitti...

kuules F ;)
Jeremias joutuu KOULUSSAKIN sovitusti sellaisten asioattomien "mä tapan, sut, nyt mä kuolen yms" juttujen takia time out:lle erityisopen ja open ja mun sopimuksesta, kiva että sinä kasvattajana olisit tehnyt tämän erilailla ja paremmin ;) kyse ei ole huutamisesta ja herrä 9v osaa mennä yläkertaan melua pakoon vaan sen kielenkäyttö ja asian ilmaisu (koska ne ilmaisut menee hänellä vähän yli). Mutta kiva että sinä mielestäsi tiedät paremmin kun ammattilaiset jotka ovat minuakin tässä ohjeistaneet ;)

äiti kuudelle kirjoitti...

Oih ! Tässä vasta kävin jalkahoidossa ja pitäs kai käydä nypityttää kulmatkin... Se ei vaan ollut oikeen nautinnollista ;o/ Sattu niin maanp******sti. Tai sit miula on matala kipukynnys.

Ihanaa vaihtelua välillä :o)

zanne kirjoitti...

Tuusis bongattu Veikkaus Festareilla perjantaina! :-)

Olin vaan niin häkeltynyt, kun tajusin että joku tuttu, mutta kuka, että en sitten moikannut. Tajusin vasta kun olin mennyt ohi että Tuusishan se siinä! *hitaat aivot mulla*
Upean tatskan olit käynyt ottamassa!!

Tuusis82 kirjoitti...

MOI Zanne! Jooh, yhtäkkiä olikin mahis päästä kaverin mukana ja mähän kuolasin Jenni Vartiaista ihan satana :) joo, hienon hieno viikon ja 1päivän vanha tatska eilen... huomasitko sen tarkemmin? sisällä on mä ja Katja :)