tiistai 24. elokuuta 2010

Hyvä minä! (asiaa huutiksesta ja toppahaalareista)yllä kuva huutiksessa olevasta IdaT apinatoppatakista koossa 86cm (reiluhko)..Sainpahan laitettua minäkin jopa muutaman haalarin huutikseen, jee! (tunnukseni on viidenaiti) ja sain huudettua myös Molon sateenkaarihaalarin 98cm joten nyt vaan enää Josefinalle samanlainen 104cm ja Jadelle 80 tai 86cm... edelleen saa vinkata jos jollain olisi ;)

Myös talviKENKÄ asiaa. Olen aina koittanut ostaa seuraavaksi talveksi kenkiä alesta, ja nyt Jadelle olenkin ostanut aikas isoja, no oli onneksi Josefinan vanhat goret 21 tallessa joten otamme ne käyttöön... MUTTA jos jollakin on UUSIA (tai erittäin hyväkuntoisia) ECCOn yms goretex kenkiä koossa 21 tai 22, meillä olisi pinkki-kimalteiset Eccon goret koossa 23 tarjota VAIHDOSSA, myös punaiset tepsut koossa 23, mutta nämä vaihtaisin kokoon 21 ennemmin (ruskeatkin käy) koska meillä on ruskeat 22... myös muuten uudet Vikingin musta-limet goret koossa 29 voisin vaihtaa esim 27 kokoon... vinkkejä kengistä otetaan vastaan, Jeremias tarvitsisi koon 36 kengät myös.

Talvikamppeissa edelleen harjoitan aika rauhallista linjaa... Ne yhdet (sateenkaarihaalarit) on kait vielä vajaat koska muita kuviollisia yms ei tunnu tulevan vastaa edullisesti niin sitten maksan mielummin sateenkaarihaalareista sitä extraa...

mutta tällaista, tää viikko on ollut kiireinen, mun luona on ollut kaksi Pariisilaista ja huomenna me mennäänkin heidän kanssaan käväisemään Tallinnassa, mä vietin lauantaina myös synttäreitäni jne... muutenkin, tuntuu etten enää niin välitä lukea blogeja ja blogata, mutta ehdottomasti jos joku haluaa bloginsa blogilistaan niin kertoo vaan! Mielelläni luen blogeja aina kun ehdin :)

Tuusis

2 kommenttia:

Pihlajanmarja kirjoitti...

Minulla olisi samaiset eccon pinkki kimalteiset kengät koko 22,niillä lähinnä seisoskeltu ulkona(toki pientä käytön jälkeä on),tarvetta meille on koolle 23.Lisäksi löytyisi koon 21 tepsut valkoisena,itse tarvitsisin koon 22 tepsut..

Tuusis82 kirjoitti...

Jenna, laitatko vaikka sun e-mail osoitteen jota en julkaise, ottaisin yhtyettä. Kiitos!