perjantai 9. syyskuuta 2011

Asuuko teillä asusteita?

Meillä asuu. Liikaa. Oliko yllätys, no.... ei.

Tässä on kuva (edelleen, kuvanlaatu on todellakin huonoa, mutta kännykkä on vaan niin kätevä, napsasta nopeasti, digikamerani on jossain paikassa "tallessa muttei tiedossa" ja sellainen iso ei järkkäri mutta iso ja hyvä kuitenkin on liian iso että jaksaisin raahata sitä, muuten siis koko kuva jäisi ottamatta joten ei auta kuin tyytyä tähän kuvanlaatuun ja kuvanottajan [mä] kykyihin, tai ainakin puuttuviin sellaisiin.
Siis alusta, tässä on kuva kun otin kaikki talviasusteet pois kaappien perältä ja nämä piti käydä läpik, vasemmainen pieni kasa on Jeren ja Julin, ei paha ja siitäkin tuli karsittua, toiseksi vasemmalta on Josefinan kasa, liian iso, karsittiin paljon pois,keskinmäisistä oikealla on Joonatanin kasa, mitä myös karsittiin paljon ja vikana eli oikealla on Jaden kasa, mistä osa oli pieniä ja muutama muu pois. Näiden karsittujen tilalle ei tule uutta kasaa kaikkea, vaan harkitut muutamat toppiin sopivat hatut, eli muistaakseni viidellä lapselle on hankittu ehkä viisi uutta hattua ja ehkä 30kpl lähti Piilo kirppikselle... rukkasissa kävi hyvin, viime vuosilta/vuodelta on jäänyt niin paljon uudenveroisia että tarttettiin vain muutamat rukkaset, ja silti niitä on reilusti.Toppaa on kuvatta OMIIN tarkoitukseen näiden kahden kuvan verran ja tätä ei ollut tarkoitus blogata, mutta bloggaan sitten tarkemmin meidän talven kun se on lopullisessa kunnossaan asusteineen kaikkineen.

Jadelle siis täksi talveksi :
1.Cupcake sydäntakki ja pilkkutoppahousut 98cm (uusi nyt ostettu)
2.Ticket to Heaven violettipallohaalari 86cm (viime talven ollut jo käytössä)
3.IdaT siilihaalari 86-92cm (käytettynä ostettu piilosta)
4.Benetton vpun villakangastakki 86cm (käytettynä ostettu piilosta)

Småfolk haalarin myin koska se oli uusi laput kiinni enkä halunnut varahaalarin olevan oikeasti niin kallis, ja toi IdaT oli tosi kiva ja hinnaltaan sekä käyttötarkoitukseltaan paremmin vastaava.

Ticket to heaven crimson print eli "unikkohaalari" oli 98cm ja siis vielä Jossulle 5v sopiva alkutalveksi joten ei siis Jadelle ollenkaan vielä.
Ticket to Heaven lehtikuviollinen vpun-musta-valk takki 92cm, siihen Lenne vpun housut, reiman mustat housut ja ticketin pinkit housut on liian isot myös vielä Jadelle, ensi vuodeksi säästetään koska settiin on vielä ihanat asusteet UNQ yms tallella.
Vielä lopuksi liittyen siihen mun huhuiluun Lindexin sateenkaari legginseistä, mä ehdin saada vain Jadelle noi 92cm:set ja ne on aivan ihanat! (ainoa kuva minkä löysin siitä niissä, sori taas huono...) ja edelleen jos joku näkee niitä omalla (pk.seudun) Lindexillään koossa 110cm tai 116cm tai jaksaisi tehdä ison vaivan ja postitella mulle, olisin kiitollinen, netistä on loppu juuri nuo koot. Mutta mieluiten hakisin täältä ja 104cm kiitos vielä Jadelle odottamaan ja 122cm Jossulle odottamaan haluaisin myös :)Eipä tässä muuta...

TUUSIS

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippati! Tänään oli Kannelmäen Prisman yläkerran Lindexillä ainakin koko 110cm sekä 122cm paikalla, oli muutamia kappaleita rekissä. Soita sinne ja pyydä että hakee ne ja varaa! Eivät lähetä niitä Lindexien sisäisesti, mutta noutaa siis voi :) Hiljainen koko myymälä, ihmettelen jos kauan pysyy pystyssä :(

Tuusis82 kirjoitti...

Hei, harmi että luin tämän vasta nyt, pitää soittaa jos ne vielä siellä olisi! KIITOS sulle!!

karoliina kirjoitti...

Vau, aika muhkut pinot =) Ei sattuisi olemaan ylimääräinen teille tuo toisen pinon ticketin raidallinen fleecepipo? Meidän pojalla on se "poikien värissä" ja tytölle olen metsästänyt tuota mikä teillä on! =)

Tuusis82 kirjoitti...

Karoliina, ai toi vihreä, violetti mikä onkaan kahdella pitkällä hiipalla fleecepipo? se menee Jossulle vielä sen viimevuotisen haalarin kanssa jos sitä tarkoitit.