keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Pyydetty Name It bloggaus +Jonen kesä

No pöö, olen tänään ollut varsinainen riiviö, rusinat on lentäneet kaaressa kahdesti jo suuttuessani ja itken viimeistä päivää jos en saa tahtoani läpi... t.Jossu the uhmaikäinen

Nyt mä otin itsestäni kiinni ja kaivoin osan, ainakin Jonelle ostetut Name It vaatteet (kun esim yksi lime neule on Jonella päällä mummolassa ja jotain taisi mennä pyykkiin...) loppuja en jaksanut juuri nyt kaivaa esiin, lupaan blogata niistä lähipäivinä. Kävin siis naapurin kanssa ihan dösällä viikko sitten Kampissa ja Name It:ltä tarttui eniten mukaa mutta myös H&M:ltä ja Lindexiltä, myös tänään kävi äitini Marimekossa tuhlaamassa lahjakorttinsa ja osti Jerelle samalla 8v synttärilahjaksi Marimekon jokapoika paidan, Jerellä on edellinen jo nafti, olihan se 3vuotta sillä jo. Tässä siis ostoksia reilun viikon sisään, ei siis tänään ;)

Tiedättekö mistä saisi viime vuotisia H&M:n perushortseja LIMENÄ ? 122cm, 128cm ja 86cm tai 92cm haussa, meidän Jonella on vain nyt apinat limet ja noi Name it setin limet ja niitä kaipailisin, myös Jerelle... Muita limejä shortsi vinkkejä otetaan vastaan!


vasen ylhäältä varmaan viime kesäinen, ostettu käytettynä naapurilta jolla ylisuloiset kolmoset! Vasen alimmat vihreät housut/shortsit on Jossun vanhat jossa pieni heppa kyllä vaal.punaisena, ei haittaa, käytän silti Jonella, muut ostoksia viime ajalta: oranssi body, vaal.turkoosit ja ruskerat perushortsit H&M, lyhythiha body Name It, alin rivi vasemmalta toinen H&M ruutushortsit, sitten Lindexin frotee polvihousut, sitten taas H&M:n shortsit mistä vyö otettu pois ja Tutan shortsit (ovatko liian tyttömäiset?)

lime hattu Tutan käytettynä naapurilta myös, muut hatut H&M, lime tiikerishortsisetti Name It ja uimashortsit H&M.

yläriviltä Lindexin saldo, mietin pitkään otanko kahdet vihreät kun niitä ei ole mutta otin sitten turkoosit toiseksi... alimmat H&M:n tummat turkoosit shortist ja oranssit (meidän ainoat oranssit! sekä kuviolliset missä sitä kaivattua limeä ;)

Meillä vietetään Jeren 8v synttäreitä lauantaina luokkakavereille kerhohuoneella ja viralliset on maanantaina 25.5, mun esikoinen tulee 8-vuotta, APUA, en mä voi olla 8-vuotiaan äiti?? No ehkä oikeasti katukuvassa ei kyllä kukaan uskoisikaan, voin näyttää kaameet raskausarvet, lupaan ;)

synttärisankarin jokapoita paita (130cm) 8-v pikkumiehelleni! (tää on taas varmaan kaikkien inhokki :D )


Pipojaaaa! Juu, kyllä meiltä on lähtenyt monet reimat sun muut pois ja olen innostunut näistä, meidän äiti on tehnyt muut paitsi tiaran, traktorin ja hämähäkki kuvan olen tilannut HELMILTÄ tietenkin :) Meidän äiti teki noita kirjavia tuplastikkin joten ne tuplat varmaan myyn.

Kesävaatteita varsinkin siis t-paitoja ajattelin käyttää hyväkseni myös syksymmällä, ostin siis Lindexiltä Julille ja Jossulle pinkit pitkähihaiset peruspaidat, näitä käytetään myös mekkojen alla mutta t-paidan myös, tässä siis kuva t-paidasta minkä myös ostin Jossulle, t-paita 86cm H&M:n Hello Kitty ja pitkähihainen Lindex 104cm...
Tässä vielä eilen ottamani tilanne katsaus Jonen kesävaatteisiin, tästä siis puuttuu osa ostoksista jotka äsken lisäsin ja kuvasin... ei minusta nyt ihan tuhottomasti? :D
vai kuvittelenko...?

Nyt kutsuhuuto kuuluukin ylhäältä... (Jade, joka nykyään jo melkein viikon on juonut vähän velliä pullosta ja syö TUTTIA vihdoin)

Palataan! Tuusis

ps.UNOHDIN!
Nämä vielä: Tällaisen turkoosin neuleen ostin 98cm sekä saman limenvihreänä (joka on sillä mummolassa) 86cm, ihanat ohuet ja takkimalliset! Samoin tämän bodyn jonka poikien tyyliin Mia osti myös ja nämä ihnaat limet housut! Myös vihdoin tutan "kalsarit" kun niistä tykkään :) HUOM, aion muuten kesällä/kesän jälkeen isokokoisista bodyista tehdä itse paitoja, joten siksi en sittenkään bodyjen ostamista lopettanut...

6 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ihanuuksia ihanuuksia.. ;)
Joo siis nuo limet Name Itin housut saat ostaa meille kanssa 92cm tai 98cm.
Meillä on just tuo neuletakki 92cm limenä. ;D

Tuusis82 kirjoitti...

Mä oisin ostanut limen (tai turkoosin) 92cm muttei ollut kun kummastakin 86cm ja 98cm, otin siis limen 86cm sitten... tosin onneksi se on vielä myös reiluhko :) jeps, laitan mieleen enköhän ne saa ostettua ne housut sulle =)

Helmi kirjoitti...

Kivoja ostoksia ja kaikkee.;)

Hienoa, että olet saanut kuvat pipoihin. Mulla ois sulle täällä pari tiaraa lisää ja vähän muutakin...;)

S kirjoitti...

Ihana neuletakki!

Onko nuo H&M-kesähatut sisäpuolelta froteeta kuten viime vuonna?

Tuusis82 kirjoitti...

Kyllä jarna, nuo ovat froteeta sisäpuolelta, musta toi vihreä missä sisäpuoli froteeta on oranssia on viime vuoden hattu, mutten ole varma, juuri sen oranssin takia ostin sen, ajattelin pitää oranssi puoli näkyvillä :)

Laura.Ny kirjoitti...

http://linuslotta.com/fi/shop/boy/bottom/product/107489

Tuossa olisi limet shortsit nyt sitten :)