lauantai 13. kesäkuuta 2009

Kirppistelyä ja Tallinnan shopatut

Huppa by minitex kosteussuojatakki (näihin rakastuin jo Jeren syntymän jälkeen... muistaako joku kun mulla oli se ihana turkoosiruutuinen 74cm Jonella? en ole raaskinut siitä vielä luopua, mutta Kati jos luet tätä niin saat sen kyllä :D ) Ostin näitä kaksi, Jonelle ja Jossulle. Yksi ystävä sano että tyttömäiset, toinen sano että on hänestä' liian poikamainen Jossulle, ota sit selvää mutta itse tykkäsin =)


Myös tällaiset välitakit ostin kummallekkin, mietin että voikohan näitä käyttää myös noiden toisten alla, mutta ei varmaan siihen tarkoitukseen ole? Mutta kivat ja oli alennettukkin, yhtä kokoa pienemmät kun ylläolevat takit, ostin myös rukkaset, kummallekkin kahdet.

Mian kanssa olen puhelimessa tänään taas miljoonaan otteeseen sanonut että bloggaan ostot kunhan ehdin, no edelliset kirppis ostot on jo kaapeissa (ihme!) mutta tän päiväiset otin asiakseni heti kuvata sekä samalla tallinnan ostokset, niin ja myös mitä Me&I juttuja ostin mun myyjältäni...

Me oltiin liikenteessä Juliannan, Joonatanin ja Jaden kanssa sekä "meidän" tyttöjen Janeten ja Kristan, mainitsinko jo että kävin ostamassa Villiankan (www-villiankka.fi) avajaisista uudessa myymälässä mancudan 70€? olen ollut sitä ostamassa jo ennen Jaden syntymää ruskeana ja pihistelin ja jätin ostamatta, onneksi nyt ostin, koska se on MAHTAVA! Olen kantanut Jadea joka päivä siinä, kannanhan muutenkin sitä koko ajan joten helpottaa, onhan mulla liinoja mutten ole niihin paljoa koskenut, pitäs saada ne myytyä. No mutta anyway, ensin suunnattiin Hietsulle ja sitten Valtteriin. Eniten löytöjä tein ehdottomasti hietsussa.



TALLINNASTA: Humanasta eli heidän uff, kaksi Lindexin TODELLA hyväkuntoista, nukkaamatonta eikä haalistuneita ollenkaan, 98 ja 104cm uusretropaidat Jossulle yht 6,50€

ME&I poisto / vip-myynnistä: Jerelle t-paita, ja pitkähihainen jalispaita, Julille puolikuumekko, froteehousut ja pilkkuleggarit siihen medaljonki mekkoon.

Jadelle leijonahaalari (jonka unohdin jo huutaneeni traderasta! eli myytävänä toinen uusi laput kiinni 62/68cm joka mielestäni vastaa 68-74cm) Jonelle canvashousut,märköpaita,pupuhuivi, ja Jossulle tai myöhemmin Jonelle rusk.froteehousut, partypaita,collegetakki,oranssit polvihousut,polvicollegehousut,pilvipaita,party tunika, legginsit,sammakkomekko,hippopaita ja päärynäpaita (jonka sain myös aiemmin samalta myyjältä Jadelle haalarina!)

KIRPPIS JOSSULLE: Benetton t-paita, Adams paita, Benetton rusk.paita, Barbie farkut (tykkäsin kirjailusta mutta mietin että ei taida hoikalla sittenkään pysyä jalassa!),Hello kitty yökkäri talveksi, (jos ei mahdu niin Jadelle), ja Popin polvisukat.

H&M:n ihanat neuletakit, pehmeät eikä kutita Jossulle sekä UUDENVEROINEN marimekon setti Jossulle t-paita ja housut/caprit, Jadella on sama body joka on saatu Mimon mamilta!

KIRPPIS Jadelle naapurilta pöllöyökkäri (etsi se pöllö, haluun sen!) kirppikseltä Mimymon haalarihousut, Lindex sukkikset ja tutan yöpuku.

KIRPPIS JONELLE: Name It turkoosit housut, H&M:n pun collegehousut, Legon punaiset housut, ja kahdet uudet joku marines merkkiset laput kiinni vihr- collegehousut ja keltaiset housut, onneksi keltaisissa ei ole edessä yms muuta tekstiä, olenkin kaipaillut keltaisia housuja.

KIRPPIS JONELLE: Tutan pöllösettiä meillä onkin jo 86cm, mutta vielä nämä mitä ei ole paita ja trikoot, sekä ihnaat Name It farkut joissa tuollainen lime yksityiskohta vetskari ;)


Popin ja Benettonin paidat (sama rusk. benettonin paidan sai Jossu isompana)


Kauluspaita sekä pitkähihainen paita myös...


Tässä ne aikalailla oli, paitsi että Julianna sai kirpparilta vielä vaal.punaisen vanhanmalliset Nintendo DS pelikoneen ja laturin! Harmi vaan että Jere sai siis uuden synttärilahjanaan ja Julianna muuten vaan, mutta oli mielestäni tosi edullinen 25€, ja estää noita tappelemasta samasta... Myös löysin saman takin, minkä sieltä nipecon poistomyynnistä ostin uutena niiskuneitinä 2€ niin pikkumyyn, 1€, jossa tahraa edessä, MUTTA Jossu rakastui noihin muumitakkeihin niin ajattelin että kyllä mä nyt pikkumyy takin vielä 1e raaskin ostaa mummolaan.

Tällainen shoppailupostaus...


Tuusis

14 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

olihan tota kampetta taas! :D

kivoja juttuja tietty on aina kiva ostaa.:P

speissi kirjoitti...

Aika ihania löytöjä! Silmä lepää tuossa värimaailmassa :)

Pitäisi varmaan hietsuun joskus läskinsä kammeta, itse vaan tuppaan ujona (oikeasti!) suosimaan itsepalvelukirppareita.

Mia kirjoitti...

Voi elämä!, minä täällä kuolen näihin ihanuuksiin!! ;D
Haluun nuo Tallinnasta ostetut retropaidat, muutamat Me&I vaatteet, Name Itin turkoosit housut, Tutan pöllösetin ja ja ja.. Huoh!

S kirjoitti...

Oliko noi neuletakit siis nyt H&M:llä?

Ja paljos meni Meandikasaan nyt ale-aikaan rahaa?

Toi Tutan sienipuku on aivan ihana!!!

Anonyymi kirjoitti...

sun pitäis tehdä bloggaus noista teidän takeista, taitaa olla melkoinen läjä jos olen perässä pysynyt.... Meillä kun on lapsilla päällysvaatteina vain yhdet kosteussuojatut haalarit + verkkatakit + kauppatakit. Siihen verrattuna...

Roosa kirjoitti...

Huh, haluaisin nähdä miten pärjäät noiden vaatekasojen kanssa, minusta tuntuu jo että meidänkin kasat elää omaa elämäänsä ; )

Tuusis82 kirjoitti...

jarna: unohdin kirjoittaa kuvaan että nekin siis kirppikseltä Jossulle, en ole käynyt varmaan 2-3vkon H&M:llä tai Lindexillä, ihan kirpparilta siis nuo takit.

Me&I summan jokainen voi yrittää arvata, mutta koska kyseessä on vakimyyjä joka antoi muutaman vaatteen ilmaiseksi + jo alennetuista lisäalea kun ostin paljon.Mut eihän ne ilmaisia tosin ollut :D

Anonyymi: totta, meillä on paljon kosteussuojattuja ulkovaatteita, mutta en juuri ikinä jaksa niitä ottaa esille ja kuvata, ja sitten kun meillä on vielä esim Jossulta nyt 74-86cm säästössä osa Jadelle ja Jossulta osa unisex menee Jonelle, jne, ja sitten on reilumpaa kokoa ja sopivaa. Esim pelkään että tuo Jossun takki on liian iso sille ja Jonen sopiva, katsotaan kunhan Jossu mummolasta palautuu huomenna. Meidän Jossulle ja Jonella ei taida verkkapukua ollakkaan...tuli vaan mieleen.

Tuusis82 kirjoitti...

Roosa: eikö Mimon äitee ole jo kertonut etten pärjää ;) välillä tsemppaan ja saan kaiken pois kaappeihin samana päivänä, välillä ne on kuukauden sohvannurkassa!

hibou kirjoitti...

Onpas hauskannäköiset nuo Huppat. Hyvät heijastimet, mikä on yksi minun ostokriteereistäni. :D Saikos noita jostain Suomesta/netistä?

Tuusis82 kirjoitti...

Mä ostin ekat meidän jostain lastenvaateliikkeestä Forssasta, en ole muuten ajatellut saisko mistä pk-seudulta tai netistä, jos löydät, kerro ihmeessä! hakusanoilla huppa tai minitex voisi löytyä, sori kun mä en ehdi kyllä ainakaan nyt alkaa etsimään :)

Laura.Ny kirjoitti...

Ihania!!! *kade*

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Onko tuo Huppan liike missäpäin Tallinnassa? On sen verran mukavan näköisiä vaatteita että olisi mukava saada.

Annemari kirjoitti...

Manduca kantoreppu on tosi hyvä keksintö! Ostin omani kestovaippainfon kirpparilta 60 eurolla ja huipputyytyväinen olen.

Anonyymi kirjoitti...

on kyllä niin kivoja nuo me&i vaatteet :)

mistähän voisin saada tuolle nuorimmaiselleni (9kk) ne ihanat pupuhaalarit?? asustelen täällä pohjoisessa..pitäs varmaan joku myyjä ettiä mutta miten?:)

-TiiA-