tiistai 24. marraskuuta 2009

Po.P on niiiin ihanaa! mutta ystävät ihanampia!

Ihanaa, sain eilen kotiin kuljetettuna ihania käytettyjä Po.P:n vaatteita Jadelle!
Ystäväni Viivi oli lafkanissa käydessään bongannut ja meidän onneksemme ne eivät hänen nuorimmalleen enää mahtunut!
Joten vaikka en itse ole ehtinyt kirppiksille, niin ihanaa että mulla on maailman parhaita ystäviä! ja kyllä; ihan muussakin merkityksessä kuin lastenvaatehankinnoissa =)

Ihana pinkki-pun tunika, raita setti ja windstopper fleecehaalari! Sisävaatteet 74cm, windstopper 68cm,joka mahtuu Jadelle vielä lahkeet ja hihansuut käännettynä! ja koska täällä pk-seudulla on vielä todella lämmin, niin autoillessa tuo puku on mitä mahtavin!


äh, miksei toi kuva käänny! no anyway; Popin ihana tunika puna-pinkkinä (meillä on sama Viiviltä ostettu t.sin-pinkki), kaksi ihanaa retrohtavaa settiä punaisena ja ruskeana (meillä ruskea ollut Jossulla paitankin joskus...) sekä ylisöpö velourinen takki ja housut...

Meillä kävi eilen myös ikkunalla kissavieras, meidän isompi kissa Titokin tuli katselemaan, ihana valkoinen kissa... meillähän siis on kaksi kissaa, tuo isompi Tito, löytökissa otettu aikuisempana ja Siru, vielä pentu joka ostettiin ihan päivälleen luovutusikäisenä Viikin löytöeläintalosta.

Tänään lähdetäänkin kohta Jaden kanssa Isoon Omenaan, pitää ostaa Jonelle vielä se joulukauluspaita henkkamaukasta (ne mekot olen ostanut ja Jeren paidan, vielä Jossun ja Julin mekon alle paidat + sukkikset niin voin ne blogata!) ja tärkein: Katjan nimipäivälahja...
Olen nyt melkein varma ettei hän ehdi bloggaustani lukea koska lähti jo yliopistolle ja haen hänet sitten sieltä, joten kerrottakoon mitä hankin...
Kaulakorun ketjuineen jossa kaksi sydäntä, toisessa minun nimeni ja toisessa Katjan... ne on siis samassa, onneksi tässäkin asiassa ystävät auttoivat viime viikolla pähkäilemään, ja olen tyytyväinen hankintaani ;)


niin, ja mun piti jättää nää yksityiselämäni jutut pois blogista, miksen osaa? =D

TUUSIS (pian jo kiire!)

4 kommenttia:

Ida-Antonia kirjoitti...

Kivaa ostosreissua ja kaunis lahja. On mukavaa löytää lahja joka tuntuu itsestä juuri oikealta:)

Mun kiireen piti helpottaa mutta toisin kävi, lupaiduin ens viikokskin töihin. Sori, mä lupaań ja sit en kuitenkaan ehdi mitään. Ajatuksissa olet kuitenkin ollut:)

Reettamon kirjoitti...

Ihania poppeja, olen kade ja kade myös siitä et teidän jadelle on mennyt noin pitkään nuo vauvakoot, meidän Piksu on ny 3kk ja käytössä 68cm vaatteet ja osa niistäkin (esim. lindexin bodyt) alkaa olla tuossa koossa jo pieniä.. huoh!

Anonyymi kirjoitti...

kiva lahja, äläkä jätä yksityiselämääsi blogin ulkopuolelle, me halutaan kuulla kaikki :)

-Hanna

Katja kirjoitti...

Mukavaa nimipäivää kaimalle. Minä sain ison konvehtirasian :)